"Kivolnék", gyere beszélgetni! :) (beszélgetés)
A kinyomott szemedet:D
Áhh, alkalmatlan vagyok én az ilyesmire .... :/
Ennyire csapnivaló?? :(((
Én is szeretlek!!! :))
Répa Pali???
Vagy Cápali és Cápeti a két kopoltyús zseni????
áááááá....mindjárt átveszem a stílusod :D pedig azt nem szeretném :DDDD
Pedig...réééé...pál!! :)
Nem vagyok én olyanos!!
Most komolyan ilyet kívánsz nekem?????
Hátcsakazértseeeee!!! :))))
Keresztelkedj át!! :)))
Nem vagy ki??? Majd leszel!! :)
Túlságosan vibrálsz,
Ezért ez a nevem,
Mindenfelé flangálsz,
kinyomom a szemed! :D
Szia!
Csak azt tudom mondani, hogy nyugalom, és csók neked!:-)))
A sértegetés felém és mások felé máshol kezdődött általa, nem tájékozódtál elég alaposan.
Nyughass, demizson!
Megint akaszkodsz rám, mint egy kullancs, pedig nem kértelek.
Akaszkodj a férjedre!:DDD
Megírhattam volna privátban is, igazad van. De mivel kiírtad ezt a fórumot, felvállaltál vele valamit.
Én nem tartom korrektnek, hogy kiírsz egy fórumot azért, hogy tisztázz valakivel valamit, vagy ő tisztázhasson, és mindezt arra használtad fel, hogy közben többen megsértettétek, nem csak te, hanem a többiek is.
Ha nem ezt szeretted volna elérni, akkor egy levél a moderátornak és törli a fórumot. De te tulajdonképpen hagytad. Nem tudom, érted-e, amit mondani szeretnék? (A férjem igen, tehát értelmesen írtam. :DDD)
Szerintem is priviben kell tisztázni, ha valakivel problémád van, az pedig kicsit feltűnősködésre, és saját magad mások előtti mentegetésére utal, hogy ezért képes voltál egy fórumot nyitni. Vagy azt vártad, mások védenek meg? Meg is tették. :)
Viszont másokat kibeszélni nem szép dolog. Én ugyan nem ismerlek, de előttem pl. nem lettél ezzel szimpatikusabb és valahogy sejtem, hogy mások előtt sem.
Nem csodálom!! :D
Érezd jól magad!Jó pihit! :)
Én már lépek is újracsomagolni:DD
Szia, jó pihit Neked is!:)
További ajánlott fórumok:
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mostanában lett pozitív a teszted? Gyere beszélgetni...2010. márc. végi- ápr. eleji babák
- Gyere beszélgetni :-)
- Olyan szülőkkel beszélgetnék, akinek a gyereke magántanuló
- Unatkozom ha beszélgetni szeretnél velem gyere
- Van valaki, aki elvált, gyerekes pasival állt össze, és beszélgetne?