Kispajtások. Zártkörű meghívóval! (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Részletek a babás naplómban...:))
Puszi mindenkienk...
sziasztok...:)))
Na végre hogy kicsit termeltetek.
Aszittem egész héten magammal fogok beszélgetni.
Évikém mi van veled? Judit még mindig nincs neted???
Maka a hoxázással sajnos én is úgy vagyok sokszor, hogy na most elég, visza kellene vennem a tempóból, túl sokat foglalkozok én is a nettel.
Nem szabad, mert mindenfélébe beleképzeli magát az ember, és elhiszed veled is az történik mint a másikkal. Beleélni tök jó de csalódni....pfff
Tündikém, váltsatok nyugodtan szolgáltatót, nemtom nálatok milyen fajták vannak, de ha van vezetékes telótok én a datanetet nagyon tudom ajánlani nekem is az volt 3 évig, és semmi baja nem volt neki. Csak most digis lettem mert jobban megéri. Nézz utánna, én upc-s nem ajánlom ha netán arra akartok, vagy azok voltatok. Drága is meg sz.r is.
Puszi csajok
Sziasztok csajok.
Kicsit eltűntem, de senkit nem felejtettem el és néha azért bekukkantottam, csak nem írtam. tudjátok az az igazság és légyszi ne haragudjatok meg érte, de úgy éreztem, hogy görcsösségem egyik okozója az egész hoxa, és most megpróbáltam tényleg nem odafigyelni semmire, és nem nézni más fórumot sem, pl. komolyan mondom hogy ebben a hónapban fogalmam sincs hogy mikor van peteérésem, és nem is akarok utánaszámolni, mert élvezni akarom apukával a szexet és nem állandóan azon agyalni hogy na most, meg na ma tuti.Kész NEM ÉRDEKEL. Jön ha jönni akar. Kicsit megcsömörlöttem az ovu tesztől meg a hőmérőtől...
Nem ragozom, remélem megértitek.
Tünde: Ne izgulj a 12 hetes uh miatt, biztosan rendben lesz minden! A ciszta már felszívódott ugye? Tényleg a kisfiadnak is megmutatjátok majd egyszer Uh on a kistesót?
Heni: NAGYON SZORÍTOK NEKED, és büszke lehetsz magadra, hogy így éled meg ezeket a napokat.
Évi: Te is eltűntél? Nálad mizu? hogy álltok? Kell szedned most valamit? Végülis peteérésed volt nem?
Reni: Bocsi, de naplókat viszont nem olvasstasm így fogalmam sincs hogy te hogy vagy.
Judit: Írj minél előbb? Tényleg tudod már hogy kisfiú vagy kislány?
Sziasztok!
Én vagyok, csak ritkán mostanában! :)
Nem tudom mi van a többiekkel! Írhatnátok ám néha!!!
Mi meg lehet, hogy szolgáltatót váltunk, mert elég drága és rossz is a net, szóval az is lehet, hogy amíg váltunk nem lesz netünk, de azért igyekszem bejelentkezni a tesóméktól néha. Majd a jövő héten kiderül mi lesz! Előtte írok mindenképp, hogy milyen sűrűn várjatok! :)
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok lányok!
Remélem nem lankad a fórum, bár nagyon úgy néz ki.
Örülök, hogy jól vagytok, már akik írnak ide, remélem a többiek is egészségnek örvendenek.
Telik az idő nagyon...
puszi írjatok majd
Sziasztok lányok!
Remélem mindenki jól van! Én tűrhetően.
Reni, örülök, hogy végre megvagy!
Heni, nyugodj meg, biztosan minden rendben lesz! Bár tudom, könnyű ezt mondani! Én is idegeskedek majd biztos jövő héten, amikor a 12 hetes uh-ra és vérvételre megyek.
Gondolni fogok rád hétfőn!!!
Ennek a mostani vérvételnek mikor lesz meg az eredménye?
Többiek hogy vagytok? Mi van veletek? Rég írtatok!
Sziasztok lányok.
Hogy ne aggódjatok. megjöttem!!!! holnap írok részletesen. puszi, és olvasok is
Sziasztok lányok!
Hogy vagytok?
Én tűrhetően. Csak az a lényeg, hogy ne legyek éhes, mert ha mégis, akkor nagyon rosszul tudok lenni. Előjön a hányinger, fáj a gyomrom stb. Szóval így állandóan ennem kell. :( Remélem azért nem fogok hamarosan gurulni! :)
Robikával annak idején csak 10 kg-ot híztam, de azt hiszem most többet fogok! :)
Remélem mindannyian jól vagytok!
Reni, Évi rég írtatok!!!
Juditról tudsz valamit Heni?
Maka mizújság veletek?
sziasztok. hogy vagytok?
Heni: sikerült Judittal beszélned?
Sziasztok lányok! Tündikém! Nem lesz semmi gond, ne félj ettől, ha pedig mégis (amire nem sok esély van), akkor jobb ha most derül ki. Én legalább is azok után, amit átéltem így gondolkozom. De ne is gondolj ilyenekre!!! Élvezd a terhességet!!!
Judit tényleg nagyon el van tűnve, mondjuk nekem megadta a számát, mivel egy városban lakunk és megbeszéltük, hogy találkozunk, ha hazajönnek, de nálam pont akkor ütött be a krahh. Mindenesetre felhívom, aztán jelentkezek, hogy mi újság vele. Puszi lányok!
Sziasztok lányok!
Egy kicsit eltűntem, mert mostanában nem nagyon volt időm jönni, de minden rendben van. Csak a hétvégén is sűrű volt a program.
Maka, nagyon sajnálom, hogy nem jött be az álmod!! Pedig az álmok általában nem hazudnak! Emlékszel én is megálmodtam a poz. tesztet. :) Nagyon remélem, hogy csak egy kicsit előre álmodtál, és a következő hónapban tényleg sikerül!!!
A védőnőnél nem volt semmi különös. Kiderült, hogy az lesz a védőnőm, aki amikor legutoljára Robikával voltunk a 4 éves tanácsadáson, megnézte a hallását és a látását. Hát mit mondjak, akkor is nagyon béna volt. :) Amúgy rendesnek tűnik, majd valószínű a jövő héten kijön hozzánk látogatni. Egyébként megmérték a vérnyomást, súlyt, felvették az adatokat stb. A szokásos. Ott voltam vagy 1 óra hosszáig!
Ma vagy csütörtökön elmegyek a dokimhoz megbeszélni a 12 hetes uh-ot és vérvételt. Az lesz majd az a bizonyos kombinált teszt. Ezt ingyenesen megcsinálják a kórházban, csak az integráltért kell fizetni, de azt csak akkor csináltatjuk meg, ha valami gond lenne. Remélem nem lesz!
Heni, bízom benne, hogy nálatok sem lesz végül gond! Valószínű azért akart jönni, mert egészséges!!! :)
Többiek remélem veletek is minden rendben van!!!
Judit, mikor jössz végre?????????? Már nagyon rég hallottunk rólad!!!!!!!!!
Sziasztok lányok!!! Jó reggelt mindenkinek!!! Nagyon köszönöm, amiket küldtetek, nagyon aranyosak vagytok. Én is igyekszem majd, hogy megköszönjem nektek ezt a sok szeretet, amit tőletek kapok!!! Ma elég rosszul ébredtem, tudjátok ezek a hangulathullámok a bizonytalanság miatt nagyon rosszak.
Makám!!! Ne csüggedj! Fog az sikerülni, nem kell siettetni, majd jön ha akar! Látod az enyém jönni akart, csak kérdéses, hogy ha esetleg beteg, akkor miért...
Puszi lányok! NAgyon szép hetet mindenkinek!
sziasztok lányok!
Mindenki eltűnt?
Képzeljétek, azt álmodtam, hogy én is kismami vagyok :-DDDDDDD
Ma vagyok a ciklusom 27. napján ....
sziasztok
Heni, a főoldalon találtam a Babák & mamák
Nóra baba születése címmel itt a hoxán egy hasonló történetet, mint a tiéd. Olvasd el.
Tünde örülök hogy jól vagy, mi volt a védőnőnél?
Évi neked hogy áll most a ciklusod??
Reni voltál dokinál? kiírt?
Sziasztok lányok!
Örülök Heni, hogy egy kicsit megnyugodtál. Igazad is van, hiszen úgy sem tudsz mit csinálni. Meg kell várnod az eredményt, hiszen csak akkor tudsz majd biztosat. Addig is próbálj arra koncentrálni, hogy egészséges a baba, talán segít!
Köszi Reni, jól vagyok. A szokásos rosszullétekkel, de azért megvagyok.
Holnap megyek a védőnőmhöz, majd akkor kiderül milyen. Még nem találkoztam vele, de remélem azért legalább normális. Mert a másik is annak idején igaz, hogy kezdő volt, meg minden, de legalább normális.
Évi, ígérem, ha lesz kép a picurkáról megmutatom nektek is! Majd a 12 hetes uh-on kapok, ha minden igaz. :)
Sziasztok lányok!!!
Én nem aggódok ezen a dolgon, mert tudtam, hogy a prof sem fog egyértelmű választ adni, ezt a nődokim is megmondta, mert hiába nem látszik az uh-on semmi, attól még lehet egy babának olyan enyhébb fokozatú baja, amit nem látnak és mivel a véreredmény rossz, ezért mindenképp javasolják az amniocentézist. Október 19.-én lesz a beavatkozás Szegeden, utána 3-4 napig feküdöm kell, aztán meg 2-3 hét az eredményig. Mi már nem idegeskedünk annyira, majd lesz valahogy, persze néha rámtör a pánik, de addig is próbálok nyugodt maradni, a sokkhatáson már túl vagyunk. Élem a hétköznapokat, mint akárki más és várom, hogy teljen az idő. Már az orrát sem akarom megnézetni a dokimmal, mert lehet, hogy tényleg pici, de ő sem fog többet mondani, csak hogy menjek el a vizsgálatra. Mostmár felszabadultabb vagyok, mint a múlt héten, persze nem 100%-osan, de ez is jobb, mintha idegösszeroppanást kaptam volna. Puszillak benneteket! Vigyázzon mindenki magára, szép napot!!!
Sziasztok csajszikáim!
Sorry ismét hogy nem voltam és nem írtam, elhavazódott a dolog. Kicsit parázok most ettől a 2 naptól hogy mit fogok tudni elintézni a dokinál, hogy kiírjon jövőhétre. Na persze 1. biztos kiír, mert kértem már tőle 1x régen, csak akkor elküld vizsgálatokra, vér-vizelet, talán azért le ne bukjon az ellenőrök miatt, hogy kiír embert, aztán sehova se küldi. 2. viszont ha elkell menni vizsgálatokra, akkor passz a jövőhetemnek, mert akkor rohangálhatok a kórházba, meg eredményért, meg vissza a dokihoz.....3. Lehet nincs is hely a héten már nála. Ma lemegyek rendelési idő elejére, aztán beszélek az aszisztensnővel, jófej hátha betud rakni 5 percre ma vagy holnap. Utánna ha ezek megvannak, és sikerrel jártam, hívni a boltot....blöblö. Biztos elküldenek anyámba, de tehetnek egy szívességet.
Hope úgy látszik abbahagyta a kalózkodást, mert már ezer éve nem írt.
Henikém, hidd el minden rendben lesz, nagyon szorítunk Értetek.
Macskuszom, jól vagy Te is???
Tündikém, nálatok is minden oké??? Vigyázz Te is magadra. Amúgy most az én barinőm most már 34 hetes ő neki is fiatal védőnője van, éppcsak kiszabadult az isiből...hát...:SSS
Maka, igen felvettem a nyereményt, elis vertük...HIHI Nem nagy pénz de az is pénz (6000valamennyit fizetett)
sziasztok csajok!
Tünde, legközelebb már hallod, és várjuk a képet is a kis drágádról...:)))
Heni az a lényeg, hogy a doki mindent rendben látott... mással ne is törödj, az a fő, hogy te megnyugodj, igaz tudom könnyű mondani, hisz csak az eredménytől lesztek nyugodtak...
Judit, merre jársz, remélem jól vagytok...:))
gyere mielőbb...
Kismacskusz, hol vagyol??? ...:)))))DDDD
Szia Maka!
Apuka szerelt egész hétvégén szokásához híven, és vasárnap korábban hazajött ls elmentünk csak mi ketten terepezni, de úgy hogy én vezettem...:)))
Hát ez valami nagyonjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó...:)))
Én eddíg csak a jobb egyben ültem, de most én vezettem a saját kocsimat...:))
Eddíg el akartuk adni és akartun nekem valami jobbat, de mégis meggondoltuk magunkat és megmarad az eredeti....
Nincs az a pénz hogy amennyit apa dolizott vele, hogy azt valaki meg tudja fizetni..
Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki az off-road-ot...
eddíg csak irigykedve néztem mindenkit a barinőmet is mikor még 8 hónaposan is vezette a kocsit, és hogy én sose tudok majd ilyet, de apa azt mondta ügyes voltam, és még az oldaldölést is kipróbáltam...majdnem felborultunk de nagyon .asza volt...:))
Az is jó progi, én is szeretek a szabadba lenni még ha nem is olyan nyugis mint a peca, de azt is szeretem, szegény /nevelő/ apámmal sokat szoktunk járni, de már nem tudunk és hiányzik az is...
jó kis gulyás, de szeretem...nyami-nyami-nyami...:))
sziasztok!
Heni:
Sajnálom, ezek szerint tényleg csak a magzatvízvizsgálat tudja megmondani hogy mi a helyzet... hihetetlen... nagyon sok kitartást kívánok még nektek... mikor is lesz az a vizsgálat?
Sziasztok lányok!
Henikém, nem is tudom, hogy mit mondjak! Azt reméltem, majd azt mondja a doki, hogy tutira nincs semmi baja a babónak! Na de azért nem is a legrosszabbakat mondta! Bár gondolom most még mindig ugyanúgy nagyon bizonytalanok vagytok! Én is az lennék.
Jaj, és kislány lesz!? De jó!!! Én is azt szeretnék! :)
Mikor lesz az amniocentézis?
Sziasztok lányok!
Hogy vagytok?
Én tűrhetően.
Maka, még nem hallottam a szívhangját, mert az uh-on a múltkor, nem volt hangja, csak láttam. Mutatta a doki, a szívcső pulzációját. Magyarul, ahogy lüktetett a pici szive. :) Igaz, alig lehetett látni, de azért így is nagy élmény volt! Hiszen akkor még az egész babó is csak 13 mm volt.
Igen, a védőnőkkel kapcsolatban én is úgy vagyok, hogy meghallgatom, amit mondanak, azután meg eldöntöm, hogy én hogyan cselekszem. Robikával is így volt, a gyakorlatban sokszor sokkal másképp van, mint ahogy ők a könyvből megtanulják! Most meg már ugye nekem is van egy kis tapasztalatom! :) Na meg hát ott van a nővérem, aki tapasztaltabb, mint bármelyik védőnőm eddig, és az ő tanácsaiban még meg is bízom!
Hétvége nagyon jól telt köszi, szombaton anyumékkal grilleztünk, vasárnap meg horgászni mentünk és a parton bográcsgulyát csináltunk hmmmmm nyami :-D
abban a gyönyörű időben vétek lett volna otthon maradni a 4 fal között. És ti? motor? vagy tereptúra?
okés...:)))
csak gondoltem megkérdezem, ezekszerint megkaptad az üzit amit oda írtam..._:)))
merre jártál, hogy telt a hétvége???
További ajánlott fórumok:
- Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval..
- Giliszta csoport (Zártkörű, meghívóval)
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Gyere baba gyere!Zárt körű! Csak meghívóval.
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- A baráti.körbe csak meghívóval lehet regisztrálni?