Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kispajtások. Zártkörű meghívóval! fórum

Kispajtások. Zártkörű meghívóval! (beszélgetés)

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
2034. ..vesszőcske (válaszként erre: 2033. - Hope_:))
2010. márc. 19. 20:52
Remélem én is :) Jó éjt!!!
2033. hope_:) (válaszként erre: 2032. - ..vesszőcske)
2010. márc. 19. 20:40

reméljük már csak óráink vannak hátra a pocakossádból nem napok!!!!

Kitartás Heni!!! én is próbálkozom....

Jó pihit :)

Jó éjszakát :)

2032. ..vesszőcske (válaszként erre: 2031. - Hope_:))
2010. márc. 19. 20:37

Hááát én is, tudod, nekem is szerdán kell mennem és nem akarok odáig eljutni :(((

Főleg, hogy ha akkor fájásokat mutat a gép, akkor ott kell maradjak a cucommal együtt és szerintem rásegítenek vagy ott kell várjak napokig...pfff...Na ezért vagyok én nagyon nyűgös, na meg azért is, mert annyira fáj a derekam ha fekszek, hogy húúú... Hogy aludjak így normálisan??? Éjszaka is fent voltam fél 3-kor és alig bírtam kimászni az ágyból, rendesen Ati is mondta, hogy csak óvatosan száljak ki, mert látta rajtam, hogy nagyon szenvedek a derekam miatt. A lábam alig bírtam pakolni, lehet, hogy kopásom van...Ha megszületett Janka és eltelt pár hónap elmegyek egy gerincröntgenre, mert nem tetszik ez nekem. Már korábban is volt, hogy nem bírtam felegyenesedni ha sokat hajoltam és ez most csak fokozódott a súly cipelése miatt...

2031. hope_:) (válaszként erre: 2030. - ..vesszőcske)
2010. márc. 19. 20:29

valahogy én is nyüglődtem ma...

Még jó hogy anyu itt volt nem mentem a saját agyamra....

de Jani megjegyezte mikor haza jött hogy mintha kicsit nyűgösebb lennék az átlagosnál ...OOOO...

Én még reménykedem nem kell mennem szerdán CTG-re.... tuti csalódott leszek ha mégis :(....

2030. ..vesszőcske (válaszként erre: 2029. - Hope_:))
2010. márc. 19. 20:25

Mindenképp üzenek, ha történik valami :) Remélem te is nekem, mert nagyon izgulok, hogy mikor indul be Zsombibogyó :)

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy melyikőnk szül hamarabb. Van egy olyan érzésem, hogy nem én...pedig ma már nagyon nyűgi voltam és sírhatnékom is volt, hogy nem igaz, hogy itthon ülök egyedül és várok csak várok és várok...Aztán jót tett kimozdulni, de már nagyon szeretném ha Jankát a kezembe foghatnám, úgy várom már...

2029. hope_:) (válaszként erre: 2028. - ..vesszőcske)
2010. márc. 19. 20:15

nahhh végre :)

Már izgúltam :) de gondoltam csak üzentél volna ha AKCIÓÓÓÓ van :)

Örülök hogy minden OK :)

Hátha holnap :)!!!

Jó pihit :)

2010. márc. 19. 20:12

Helló lányok!

Én is megvagyok! Egész nap nem volt gép itthon, mert Ati vitte magával és csak most jött haza, ezért írok csak most. Én is takarítani akartam, de nem volt hozzá kedvem, úgyhogy inkább átmentem barinőmhöz, tudjátok a Szilvihez, aki szenteste szült. Már tök nagy a babója, majdnem 3 hónapos, egész délután ott voltam. Gyakoroltam kicsit :) Most meg hulla fáradt vagyok, úgyhogy zuhany, aztán alvás...

Egyébként Janka nagyon elvan odabennt, semmi jele, hogy jönne, na jó egy kis menszis fájdalom néha van, de én már nem tulajdonítok ennek nagy jelentőséget :)

Jó éjt csajok!!! Remélem mindenki jól van, mert délután nem jelentkeztetek ti sem??!!

2027. hope_:) (válaszként erre: 2026. - Mtt80)
2010. márc. 19. 12:13

:):):)

Igen tudom ... hogy hol kell fájnia csak azért hozta rám a frászt hogy az egész hasam fájt és kemény volt..... de nem puffadás volt mert az espumissan nem csinált semmit....azóta fáj már lent is de nem vészes....de legalább már nem fáj mindenhol meg keményedik ... csak a wcre menetelt vettem jelnek :)

Itt van velem most anyu is szerintem is nyúzott vagyok kicsit.... de nem érzem már rosszúl magam....legalább...

most is inkább anyu ügyködik én kipúrcanok 5 perc után.....

2026. mtt80
2010. márc. 19. 11:50

Sziasztok!

Jelentem egyelőre végeztem a takarítással. Bár a felénél sem tartok, de egyszerűen nem bírom. Annyira fáj alul a csontom, hogy most már menni sem bírok. A hasam is folyamatosan keményedik. Pedig mindjárt indulhatok Robikáért az oviba. Na de valahogy majd csak eljutok. :)

Köszi Judit, tudom, hogy aggódtok, én is aggódok értetek. Igyekszem lassan, óvatosan, de ennél lassabban már nem lehet. Ha láttátok volna, az előbb hogy el voltam terülve! :) Mint a nagy alföld. :D

Zsombika meg majd inkább akkor indul kifele, amikor alul fáj a hasad, de nagyon. Tudod amolyan mensi szerű görcsökre gondolok. Bár ez a puffadás nem tudom mitől lehetett. Egyébként a sűrű wc-re járkálás tényleg jó jel lehetne. :)

Igen, Reni, arra a melóra gondoltam, akit nem tudtál elérni. Na meg egyébként mind érdekel. Kár, hogy nem jön össze, de azért csak próbálkozz kitartóan, egyszer majd csak sikerül!!

Heni, veled mi van? Remélem meg vagy még! :)

2025. Giusy
2010. márc. 19. 10:09

Sziasztok

Hát én már 8körül fenn voltam, tegnap 10kor bedőltem. Valami front jön mert estefelé már minden bajom volt. Macsival 4 órát trécseltünk aztán 8körül elköszöntem tőle, mert már kínok között voltam.

Tegnap kinéztem egy fasza sportcipőt a Playersroomban...kicsit húzós áron 16 000Ft. Tiszta fekete és a nyelvén a Nike jel rózsaszínes, meg az oldalán a NIke jel ott is rózsaszínes. Ilyen teremcipő féleség. Nem sportcipő. Annyira tutin néz ki hogy beleszerettem. Úgyhogy Ferit elcsalom Tb-ra ha megérkezik és megvetetem vele. Tudom nem igazán fog örülni, hogy már megint sporcipő a Pumát nem is hordom...azért nem akar venni. De azt meg megbántam hogy megvetettem, mert az nem sokmindenhez megy. Mert az meg sportcipő. Inkább melegítőkhöz illik. Na mindegy kicsit parázok kérni, de majd valamit kitalálok.

A múltkori melóval az a helyzet, hogy nem is tudom melyiket mondod Tündi.

Már annyi helyre beadtama pályázatom.

De amúgy ha a nőre gondolsz akit nem tudtam elérni 1x sem telón akkor az nuku. Nem tudtam elérni, mindig kivolt kapcsolva a telefonja.

E héten találtam 2-őt asszem, az egyik a plázában lett volna most nyit ott egy "kínairuházat" azt mondta egyik ismerős benn. Na az meg kiderült hogy felvett 14 embert hogy bepakoljanak (kiskönyvvel) aztán utánna mehetnek isten hírével. Na én meg mondtam a barátnőmnek jobb is hogy nem hívtak annyira azért nincs szükségem a pénzre hogy bepakoljam nekik a szarjukat aztán mehetek a fenébe. Én valós munkát szeretnék nem olyat ami 1-2 napig tart.

A másikból nem hívtak az is egy ruházati. Ja meg még küldtem egy sportboltba a múlthéten. Onnan se jeleztek vissza.

2024. hope_:) (válaszként erre: 2022. - Mtt80)
2010. márc. 19. 09:40

Szió Tündi :)

Óvatosan :) csak lassan :)a takarítással :)

Tudod aggódunk egymásért :):)

Szép napot :)

2023. hope_:)
2010. márc. 19. 09:38

Jó reggelt csajok :)

Remélem jól vagytok ma is :)

Itt olyan szép az idő :) már voltam kint meggyúrni a cicát és a kutyát a napon :)

Most várom anyut ma is itt lesz velem kicsit ma süti sütős napot tartunk :)

Hááát lányok én nagyon szenvedtem reggel 5-től 8-ig pffffffffffff

Elkönyveletem jelnek :) hogy Zsombika jönni akar :)

Arra ébredtem 5kor hogy szétrobban a pocakom annyira kemény volt és Zsombi sem makart mocorogni a frász jött rám... azt hittem esetleg felpuffadtam vagy valami mert nagyon nagyon fájt a pocakom de fent a gyomrom körül nem lent....

Vettem be espumissant de semmi itt fetrengtem lent aztán nem valami szép de 3szor voltam wc-én vagy hánynom vagy f..... kellet de csak az utóbbi volt...pffff és reggel 8-ra kutya bajom sem volt.....

Gyomorrontás nem lehetet mert ugyan azt ettem amit anyu meg Jani mert anyu főzött tegnap és Jani este vagy 3szor evett :)

Olvastam sokaknál van ilyen szülése előtt.... hátha!!!!

Jani úgy is 20-ra tippelt az meg holnap van :)

2022. mtt80
2010. márc. 19. 09:33

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt az éjszaka!

Én most mindjárt nekifogok a takarításnak, úgy hogy nem nagyon leszek itt.

Csak gondoltam lejelentkezek, hogy tudjátok minden oké. :)

Heni, Judit remélem veletek is rendben van minden!

Reni, hogy vagy? Mi jót csinálsz ma? Azzal az állással végül mi lett, amit a múltkor írtál?

2021. hope_:)
2010. márc. 18. 21:19
Jó éjt :)
2020. ..vesszőcske (válaszként erre: 2019. - Hope_:))
2010. márc. 18. 21:09
Én is nagyon remélem :) Jó éjt! Puszi lányok!
2019. hope_:) (válaszként erre: 2018. - ..vesszőcske)
2010. márc. 18. 20:53

Reméljük csak biztonság kedvéért kell vinned a csomagod :) mert ha mégis van fájás vagy valami akkor ne kelljen vissza jönni csabára....

Reménykedjünk szépen elindúlnak a babácskák szerdáig :):)....

Szurkolok!!!

2010. márc. 18. 20:36

Hát lányok én nem tudom, hogy miért csak annyit vár a doki, de az biztos, hogy mindíg kisebbnek mondta, ezért nem is értem az egészet. Mondjuk jobb túllenni a fájdalmas részen hamarabb csak nem tudom, hogy a babának jó-e ez vagy sem. Remélem a doki orvosilag nézi majd a dolgokat és csak akkor indítja be ha nagyon muszáj!

Juditkám! Én 10-re megyek majd NST-re a kórházi cuccomat is vinnem kell, ami nekem gyanús...:S Nem tudom, hogy ha akkor fájásokat fog mutatni a gép, akkor bent kell majd maradjak, vagy minek vigyem magammal??? Nem értem...És ha mondjuk így lesz, akkor napokig fogják nézegetni a fájásaimat, mert ugye már múlt héten is voltak és mégsem történt semmi...Remélem szerdáig történik valami!!! Komolyan mondom, hogy úgy érzem, hogy ez a gyerek soha nem akar előbújni :)

2017. mtt80 (válaszként erre: 2016. - Hope_:))
2010. márc. 18. 19:15

Hát azt elhiszem, hogy nem akarsz beindítást! Én sem szeretnék!

Én is hallottam már ilyen rémtörténetet, hogy indítás után szenvedett az anyuka több órát, fél napot, egész napot, és utána végül csak császár lett belőle. :( Húú, ez azért nem semmi!

2016. hope_:)
2010. márc. 18. 19:09

Főőőőleg attól félek hogyha megindítják attól még elhúzódhat a vajúdás sokáig... nem akarom...

egyik ismerősömnek is túlhordás volt burkot repesztettek és 12 órát vajúdott pffffff....

Jani unokatasójának a felesége meg egy estén át reggelre belekakilt a kislány már a magzatvízbe és egyből császár ... de vártak egy estét!!! pfffff

Szóval nem akarok beindítást!!!!!!!!!!!!!!!

2015. hope_:) (válaszként erre: 2014. - Mtt80)
2010. márc. 18. 19:03

Köszi drága :)

Igen ... nahhh akkor a suliban :)

Szerencsére a dokim sem híve a beindításnak csak ha orvosilag indokolt de remélem azért csak elindúl a drágám minimum 31-ig!!!!

2014. mtt80 (válaszként erre: 2012. - Hope_:))
2010. márc. 18. 18:57

Nyugi az oviban még nem csúfolnak ilyesmiért, esetleg a suliban. :D

Na de hát nem vártok ti addig! Legalábbis nagyon drukkolok, hogy ne!

2013. mtt80
2010. márc. 18. 18:56

Sziasztok!

Sajnálom Heni, hogy Janka meggondolta magát! Na de azért ez még nem teljesen biztos szerintem! Bármikor újra gondolhat egyet, és mégis neki indulhat a nagy útnak! :)

Azért szerintem várhatna a dokid többet is. Hiszen nálad is mindig az volt, hogy kisebbnek mondták, mint a mensi szerint lenne. Vagyis lehet, hogy ő is később lenne valójában 40 hetes. Nem?

Igen, Reni már növöget a pocakom nekem is. Legalábbis most már azért még téli kabátban is észre lehet venni. :) Majd teszek fel képet a hétvégén, ha betöltöm a 34. hetet. Okés?

Ja, a névvel még mindig nem állunk sehogy. Lehet, hogy Csenge lesz belőle végül. Csak az a baj, hogy azt nem lehet becézni. :(

2012. hope_:) (válaszként erre: 2011. - ..vesszőcske)
2010. márc. 18. 18:56

Én sem akarom hogy pont 1-én szülessen nem akarom hogy csúfolják majd esetleg az oviba.....

Hát igen nekem sem voltak a terveimben hogy a Húsvétot esetleg a kórházban töltjük.....pfffff...

De reménykedjünk gyermekek szépen elindúlnak szerdáig természetesen!!!!!!

Akkor ha nem lesz szerdáig semmi akkor együtt CTG meg NST nekem )9.30-ra kell menni.... Neked????

2010. márc. 18. 18:48

Helló lányok!

Na Janka nem akar kijönni az már tuti :) Az NST-én olyan szép egyenes vonalunk volt, hogy csak lestem :) Megnéztük uh-on is és nagyon jól érzi magát, nem úgy néz ki, mint aki ki akarna jönni...Azt beszéltük meg a dokival, hogy ha szerdáig nem történik semmi, akkor megyek NST-re, pakkal együtt, aztán ha az sem mutat még semmit, akkor 5 napig minden nap be kell mennem vizsgálatra (2 naponta magzatvíz vizsgálatra, meg minden nap NST) aztán ha 29.-éig nem történik semmi, akkor megindítja...remélem idáig nem jutunk el. Mondtam a dokinak, hogy ja hát persze, mert utána húsvét :D De mondta, hogy nem a húsvét miatt indítaná meg :DDD

Azon imádkoztam eddig, hogy csak ne április 1-jén szülessen :) de csak nem... :)

Juditkám! Ez tök cink, nem? Remélem nem jutunk el idáig, hanem maguktól jönnek. Áhh de nagyon kiakadtam, mikor láttam, hogy semmit nem mutat a gép...

2010. Giusy
2010. márc. 18. 18:36

Sziasztok.

Nincs semmi gond Judit, ráér! Majd amikor lesz időd! :)))

Én macsival beszélek már jó 2 órája elvagyunk...:)))

Tündi, milyen a pocakod, növeget azért már mi? Jól beindult.

Mi a helyzet a névválasztással, vaciláltok még mindig? VAgy marad a Csenge?

Már mindennap hogyha valamelyikőtök nem lép fel asziszem szülni vagytok :)))

2009. hope_:)
2010. márc. 18. 18:07

Sziasztok :)

Jó volt ma anyuval holnap is ki bicózik mert jó idő lesz holnap sütisütős napot tartunk :)

Reni ne hari de még nem láttam neki a fordításnak mert itt volt anyu :)

Most üzent Heni jön fel nemsokára :)

Janka is meggondolta magát :) még egyben vannak :) csak most érnek haza :)

2008. mtt80 (válaszként erre: 2006. - Hope_:))
2010. márc. 18. 17:27

Tényleg, te pont április 1-jén leszel 41 hetes. Na de hát addig csak nem vár Zsombi!

Szerintem már tuti otthon fogtok húsvétozni! Majd jól megöntöz téged Zsombi baba is! :D

2007. mtt80
2010. márc. 18. 17:26

Csajok, Heni ma még nem is volt itt!

Lehet, hogy már a kórházban van? Tud róla valaki valamit?

2006. hope_:)
2010. márc. 18. 16:18

Sziasztok :)

Reni :) igen ma beléptünk a 39-be :)

Pont most gondolkodtam hogy mit beszéltünk a dokimmal és hogy ha megoldható és esetleg sor kerül rá akkor csak ugye hónap végén fektet be... nahhhh a 40+1hetem az pont április 1 (vicces)... és akkor lehet hogy a húsvétot a korházban tölteném :(:(:(:( ezt nagyon nem így terveztem....

Szurkoljatok Zsombinak jöjjön ki!!!!! és itthon húsvétozzunk együtt :)!!!!!

Tündi örülök hogy nem beteg Robika :)

Nem is baj hogy elekzdtél pakolgatni én is azóta 100szor átpakoltam mindent és talán múlthéten nyúltam utoljára a dolgokhoz :)

Nekem Tommee Tippee márkájú mindenem cicipumpa cumik fertőtlenítő stb... tesómtól kaptam őket...

2005. mtt80
2010. márc. 18. 11:23

Sziasztok Csajszik!

Megvagyok én is, csak tegnap este már nem volt időm írni. Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok! :)

Remélem jól vagytok mindannyian!

Heni, te is egyben vagy még? :)

Reni, köszi a kisfiam jól van. Vagyis nem lett beteg még. Jár oviba, azóta nem is volt olyan problémánk, mint kedden. Szerintem hosszú volt neki a hétvége. Na meg akkor még tényleg taknyos is volt, de azóta nem is kellett fújni az orrát. Ez úgy látszik ilyen 2 napos volt csak. Viszont köhögni köhög, az éjszaka is többször hallottam, hogy köhög. Szóval még is csak bújkál benne valami, de remélem ezt a hetet már kibírjuk.

Heni, majd jelentkezz ám a CTG után! Ha még egyben leszel. :)

Judit, sajnálom, hogy nem volt semmi a vizsgálaton, de vigasztaljon az, hogy attól még szülhetsz bármikor. Tényleg nem biztos, hogy pont abban a pár percben produkál az ember fájásokat. Az bármikor jöhet!

Nálam is a szokásos a helyzet, alul fájdogál mindenem, de már fel sem veszem. Ma vásárolgattam egy pár dolgot, és akkor is azt hittem leszakad a hasam, pedig kocsival mentem, csak a boltok között kellett pár métert sétálnom.

Ja, és képzeljétek, már bepakoltam nagyjából a kórházi táskába is, hogy meglegyen minden. A héten folyamatosan mostam a cuccokat (hálóingek, köntös, bugyi, zokni, melltartó stb.), na meg a babacuccokat.

Tényleg ti vettetek mellszívót? Én most találtam meg az enyémet. Nekem Avent Isis van, és nagyon meg voltam vele elégedve. Azt már viszem a kórházba is, mert tudom, hogy Robikánál is szükség volt rá.

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook