Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
milyen szép :D
Akkor sok sikert a holnaphoz!
Az említett klubról sajnos nem hallottam.
Mindenkinek szép napot, ebben a borongós időben is! :)
Aranyos vagy :)
Szerencsére a bőrömmel semmi baj, néha 1-1 patti van, de sztem a normális. Nekem a túlsúly, szőrszálak, de nekem csak a belső combomon, sehol máshol. Mást nem tapasztaltam :)
Puszi Neked is!
Azért ha úgy alakul, hogy újból belevágtok, szeretettel várunk vissza!
Illetve közben is adhatsz hírt Magadról! :)
Kedves Panka!
Ne keseredj el. Tudom, hogy elsőre ijesztő de hidd el nem az! Mikor velem közölték, én is megijedtem. Ha még nincsenek ciszták az tök jó. Szerintem az a legrosszabb. Egy terheléses vv és kiderül az IR. Kapsz rá gyógyszert amitől szebb lesz a bőröd (bár nem tudom most ilyen, az enyém nagyon csúnya volt) és ha tartod a diétát ami nem egyenlő a fogyókúrával akkor még fogyni is fogsz és a ciklusod is szépen beáll. Ezután jön majd a baba is.
Ne én legyek előtted példának! Rengeteg olyan lány itt a fórumokon akik már babások. Szóval, tessék kiharcolni egy terheléses vv-t és majd utána látjuk merre tovább! Szívesen segítek bármiben, illetve a FB-on is van egy szupi kis zárt csoport.
Sziasztok!
Csak jelezni akartam hogy én leállok a babatémával.
Most ez sok lenne nekem, a két gyermekem is teljesen lefoglalni, költözés,nyaralás....
Úgyhogy jó babásodást mindenkinek!
puszillak benneteket!
Nincs buta kérdés... :)
Az a buta, aki nem kérdez
Vérnyomást mértek, meghallgatták a szívem és a tüdőm , csináltak EKG-t, a dokámra-csuklómra-mellemre tettek elektródákat.
megkocogtatták a térdem.
Nos Sibetti, nagyon köszönöm, hogy elküldted nekem ezt az interjút. Most el is keseredtem, szerintem nekem is ez van. Ugye nekem csináltak uh-ot, nem volt ciszta, de nem is kell hozzá....
Úgyhogy most rá kell állnom ennek a kiderítésére :(
Üdv itt!
Mi lassan három éve küzdünk. Ez alatt az idő alatt volt egy 13.héten megszakított terhesség. Kitartás, meg lesz a gyümölcse nálunk is!
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés