Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Majd meglátjátok, hamarosan Nektek is ott lesz a pocakban a kis babóka, és azt veszitek észre, hogy mindjárt mentek szülni... :)
Most rengeteg dolog kavarog a fejemben, i kell még, amit eddig nem vettünk meg.
Tegnap néhány babaruhát kimostam, amikhasználtak voltak, hamarosan tesóméjktól is kapok egy adagot, amit kimosok, kivasalgatok, meg amit vettem, újakat is kimosom, elkészítem...
Jó időben ezeket elvégezni, mert nem tudhatjuk mikor fog születni... de remélem időre. :)
Felmerült bennem egy kérdés, amit elsősorban azoknak szánok, akiknek született már gyermekük...
Amikor átfordult a baba a pocakotokban fejjel lefelé, azt éreztétek? És pontosan hányadik héten történt?
Olvasgattam a neten a témában, és volt, aki írta, hogy érezte, és nagyon feszítette a hasát...
Tegnap olyan szinten feszült a hasfalam, mintha szét akarna szakadni... le kellett dőljek, hogy kevésbé érezzem...
Kedden már 29 hetes leszek, gondolom lassan be kellene fordulnia, ha még nem történt meg. :)
Jajjj lányok! :) Nem tudhatjuk miért tűnt el, addig nem szabad ítélkezni...
Ha úgy érzi, úgyis fog jelentkezni.
Legyen szép a napotok! :)
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés