Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
4 hét szabi után apa ment ma dolgozni :-(
Nem vagyok felhőtlenül boldog, úgy megszoktuk a picúrral, h itthon van. Szegény Bogika is 6:40-kor indult az iskolába, mert apa viszi:-(
Na mindegy, majd csak visszaállunk :-/
Sziasztok Csajok!
Ma csak keveset leszek, egész napos fejtágításon ülök majd! Hurrá! Szép napot Nektek!
Sajnálom, de legalább a negatív tesztek után megjött.
Te nem vettél pé mérő tesztet? Lehet meg kellene próbálnod, esetleg a hőmérőzést is :-/ Na meg a jónás napokra odafigyelni, az legalább biztos, és sok mindenkinek bejött már :-)
Elbűvölt ez a cipős bejelentés!Ugye nem szabadalmaztattad? Lehet,hogy lopom az ötletet! :)
Bár a férjemet ismerve,nem biztos,hogy egyből leesne a tantusz.Mondjuk ha rózsaszín cipőcske akkor lehet :D Na most én is keresek még tippeket...Írom,ha jót találok :)
Mi ilyenkor minden másnap voltunk együtt, nálam nem gyertyaállás volt, csak párna a fenekem alá :-D
Viszont van aki arra esküszik, h minél többször.
Nekem szept.10.-én jött meg, és 24.-e környékén lesz nekem is pé-m :-D
Üdv.!
Mihamarabbi két csíkos tesztet kívánok, és gratula a két gyerkőchöz!
Na akkor a jövő hétvégéd eseménydús lesz :) .
Mi minden reggel csináltuk és utána 10 perc gyertyaállás :D Csak,hogy a fizika is segítsen! :P
Én 22-én már akarok egy tesztet csinálni...Nem bírom ki 27-ig. :)
Azt gondoltam, hogy ez a mi hónapunk, lesz, de úgy alakult, hogy max a Jónás napban bízhatunk, mert a férjemet külföldre küldték! :( Sajnos még nem lesz itthon amikor a termékeny napjaim lesznek.
Tehát ha hazajön akkor csak élvezet céljából leszünk együtt! :P
Sajnálom :( De ha úgy vesszük, akkor időbe kiderült, letisztáztátok. Még mindig jobb így, mintha terhesen mondta volna meg, vagy ha utána hagy el Titeket :/
Azt pedig soha nem tudhatod, hogy évek fognak eltelni, amíg babád lesz, lehet, hogy találkozol valakivel, akivel egycsapásra megváltozik minden :)
Fel a fejjel, és ne hagyj itt minket :)
Sziasztok!
Szeretnék hozzátok csatlakozni. Nekem két kisfiam van 6 éves lesz a nagy októberben a kicsi szintén októberben ünnepel méghozzá első szülcsit. Tervezzük a harmadik babát (rajta vagyunk). A szülés után sokáig nem jött meg július 13-án és aug 10-én volt meg azóta nem jött meg. Már három tesztet csináltam mind negatív ma vagyok a ciklus 35. napján.
Nagyon sajnálom!
Amit most mondok, az Téged sajnos jelenleg nem vígasztal, de minden csalódástól csak erősebb leszel! Ismered az én történetemet, és látod most mi a helyzet. Fel a fejjel, fiatal vagy még, és meglátod hamarosan minden jó lesz!!!!! Azért ne tünj el teljesen. Jó?
Hát igen pesten minden drágább...
Nem csak az árak miatt hanem más miatt is egyre jobban úgy érzem a bölcsi nálunk ki fog maradni...
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés