Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Hát miután megcsináltam a tesztet, és láttam azt a halvány kis vonalat, este mondtam neki, hogy igazán nem akarok vele szívózni és infarktust okozni, de úgy néz ki bővül a kis kétszemélyes családunk.
Mindezt azért mondtam így, mert a múlthavi vaklármakor biztosra vettük, nagyon örült neki, aztán elszontyolodott ő is. :) de nagyon örül és izgul :) Szerintem a szülők nagyobb falat lesznek, nekik valami frappánsat kell kitalálni! :D A munkahelyi bejelentéstől pedig a hideg kiráz, nem tudom, hogyan fogom közölni, de nem lesznek boldogok! :/
Sziasztok! Nagyon régen nem jártam az oldalon, most viszont az életem egy X-akta lett és a nyomozás közben megint ide találtam :) Szóval a sztorim elég összetett, így csak vázlatokban írom le, mert különben itt ülnénk estig :)
1. Aug 2-án jött meg az utolsó mensim, a ciklusom szabályos 29 napra jön, minden hónapban órára pontosan. Mielőtt megjön, 1 héttel korábban a cicim szokott fájni, most ez elmaradt.
2. 2 hete folyamatosan apró görcseim vannak, szurkálások, mint mensi előtt csak nem olyan erősek
3. elmaradt után 1 héttel kezdődő tünetek: erős hányinger, inkább napközben, nem reggel, szédülés, aluszékonyság, fejfájás, fáradékonyság, puffadás, gázok, orrdugulás és a héten már a melleim is feszülnek és nagyobbak
4. csináltam 3db tesztet aminek 2 hónapja lejárt a szavija késés után 2 héttel, mind a 3 pozitív lett, rá két napra egy digit clearbluet az nega, de kb 3 percig tartott mire csinált valamit, másoknak meg fél perc alatt adott eredményt :( !!!
5. Tünetek azóta is megvannak, szaporodtak is, mensinek semmi jele, jövő péntekre "nemvárom" a következőt
6. A páromnak 20 éve azt mondták az orvosok, hogy természetes úton nem tud megtermékenyíteni, és eddig nem is sikerült neki az előző feleségével, így most kicsit ki vagyunk bukva. Nagy csalódás volt a nega cb teszt és azóta hallani sem akar másik tesztről, mert már így is túlzottan beleéltük magunkat, hogy lehet ilyen szerencsénk :( Nem is voltunk rákattanva még a témára, jövőre akartunk elkezdeni valamiféle kezelést, hogy lehessen babánk, így nem gondolom, hogy csak bebeszéltem magamnak a tüneteket.
Szerintetek lehet itt szó másról?
Akkor nagyon fogok szorítani neked! Én is vártam hogy majd megjön, mert már majd leszedtem mindenki fejét, annyira feszült voltam. De szerencsére nem jött, azóta a teszten is erősödik a 2. csík. :)
Nektek első lesz? Régóta tervezitek?
Én kissé értetlenül állok a dolgok előtt, mert tulajdonképpen a párommal ebben a ciklusban össz-vissz 3szor tudtunk együtt lenni, bőven az állítólagos peteérés előtt...
Sziasztok!
Ma végre sikerült bejelentkezni dokihoz, bár nem ahhoz akihez szerettem volna menni, de erről is sok jót hallottam. Jövő hét kedd lesz a nagy izgulás napja. :) Húú de várom már!
Szia Borso! Halkan én is itt vagyok. :)
akkor már nálad is nemsokára kiderül, mire számíthatsz. Van esetleg valami megérzésed? Tünet?
Ez a kismama cigisen piásan engem is úúúúgy, de úúúúgy felidegesít.
A nővérem kórházban dolgozik, és mondta, hogy múltkor, mikor kiment cigizni (nem terhes) egy terhes nő, akinek beindultak a fájásai, borogatták a nyakát és szívta a cigit... Ez mi??? Szülés "közben" is rágyújt? Mondta nővérem, hogy legszívesebben tarkón verte volna és jól kiosztotta volna, hogy mit művel...
Elmegy a hajam az ilyenektől!
hát ez szörnyű, nem csak a sors miatt hanem hogy léteznek ilyen meberek akik áldott állapotban cigiznek meg piálnák - engem ez teljesen kiakaszt.
Még az sem jogosítja fel erre hogy úgy sem kell neki, majd örökbeadja.
Pedikűrösöm eléggé bagós, múltkor meg is volt fázva alig kapott levegőt mert mindkét orrlyuka be volt dugulva és kiment bagózni, ekkor mondtam neki: hát ezek szerint nála csak a terhesség volt a kivétel mert ilyen betegen is simán rágyújet - erre ő azt válaszolta, hogy ő bizony terhesen is cigizett mert megbeszélte a dokijával neki az igenis jár... Hát gondoltam na erre inkább nem mondok semmit....
Lányok!
Azt tudja valaki, hogy ha először megyünk nőgyógyászhoz, akkor nyilván kérni fog vérvételt. Azt ott a kórházban végzik, vagy kérhetem, hogy a lakhelyemen vegyék le?
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés