Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Jaj az nem jo, de legalabb ebben is van rutinod, nem er varatlanul, biztos hogy jol tudod kezelni!
Lanyok vegre en is csinaltam egy naplot, Adali tettem fel kepet a szekenyrol, sima b&q ajto van rajta, darabja volt 110£ plusz a faanyag meg a munkadij amiert osszerakattuk ismerossel, szerintem erdemes atgondolni, en nagyon orulok, hogy nem az ikeas mellett dontottunk!!
Sziasztok!
Adali tokeletesen megertem a szekreny-dolgot, mi is jaj de sokat mericskeltunk, akartunk venni mi is ikeabol, de ugyanaz a szitu a mi belmagasagunkkal is...
Ezert mi vegul is keszitettunki egyet, ajtokat a b&q-bol vettunk hozza, faanyagot lehet a ridgeons-bol es mar csak egy ugyes ember kell aki osszerakja:)!
A mienk nagyon szuper lett, es pontosan ugy nez ki ahogy mi akarjuk, esetleg gondoljatok at ezt a lehetoseget is.
Pocim jobban van, csak ahogy menekultem az emeletre huteni beakadt valahogy a labujjam a lepcsobe, mara bekekult es nem tudok raallni...
Nagyon a vegemet jarom ugy erzem, alig tudok odakoncentralni mit csinalok,kicsit el vagyok faradva ez az eredmenye:(
Nincs is kedvem fozni semmit se ma, inkabb csak punnyadni fogok szerintem.
Kostyi en is folyton bele akadok amugy mindenbe, meg mar vezetni se tudok normalisan, eleg rovidek a labaim, de az ulest vissza kellett allitsam mert nem ferek el a hasamtol!!
Turoscsusza a kolbi jaj de jol hangzik, meg hat a palacsinta is, szerintem azt szinte minden kismami kivanja, en is ugyanigy vagyok vele, bar a terhessegem elso 16 heteben semmifele edeset nem tudtam enni, meg hust se nagyon, aztan most meg mindenevo vagyok az edesekkel az elen!
Moncsi akkor nemsokara megerkezel Te is Londonba, sok sikert igy elore is a nagy uthoz, gondolom biztos sok-sok minden elintezni valod van igy a nagy ut elott, azert vigyazz ne eroltesd meg magad!
Kostyi kerdezted a cukorterhelest regebben, szerintem mar neked is lesz a 28.heten, itt azt en ugy tudom mindenkinel csinaljak ezzel a lucozade itallal, es ha az ertek nem megfelelo akkor van egy masik kor a korhazban amikor minden ujjbol vesznek pici vert, vagy valami ilyesmi pontosabb analizis celjabol, bar nekem szerencsere az elmaradt:)
Cirbolya, ne aggodj, Dorka biztosan jol van, alaposan be van csomagolva. De te azert vigyazz magadra! Huzzal kotenyt! A terhesseg vegen en is mindig mindenhova odavagtam a pocimat, soha nem ereztem, hogy valojaban milyen nagy is. Volt, hogy leparkoltam, es nem fertem ki a kocsibol. :D
Moncsi, biztos minden rendben lesz. :)
Juj, azert azzal tenyleg vigyazz a nyers kolbival:) Bar hat a hazaitol csak nem lesz bajod:)
Huu, en ha dinnyet eszem nem tudok aludni a sok pisitol:)
Remelem jobban van a poci cirbolya!
Igen, ez erdekes, a palacsinta Judy, hogy en abbol az egybol szurtem azt le, hogy lanyom lehet (amikor meg nem tudtuk), hogy a palacsinta edes, es nagyon kivantam/kivanom:) Aztan megis kistokot:)
Tegnap annyit mozgolodott, hogy csak na, szerintem ma punnyadni fog:)
Kepzeljetek, atmentunk a szomszedhoz, akinek ikeas szekrenye van, lemertuk a plafonjat meg a szekrenyt, megkerdeztuk, hogy raktak ossze. Erre kiderul, hogy a szekreny magassaga 236 cent, a plafonjuke 240, es mikor mar megnyugodtunk, hogy oo, de jo, akkor nekunk is befer (megjegyzem ez egy tukorlakas a mienkkel szemben, tehat ugyanolyan), visszajottunk, megmertuk a mienket is, erre nekunk a plafonunk csak 237 centi!!!! Micsoda idegesito dolgog!!! Ugy latom ez a haz is angol modra lett epitve!!!!grrrr..ugyhogy most vagy megvesszuk a 201 centis eggyel kisebb wardrobe-ot, es a tetejere teszuk dobozokat, vagy nem tudom:(
Szep jo reggelt mindenkinek.
Cirbolya remelem jol vagy. Hogy aludtatok? En megint jol? A kammila teat az imaimba foglalom. :)
Tegnap jottek vissza noveremek Magyarorszagrol es hoztak egy nagy dinnyet, tehat en abbol laktam be. Meg megkostoltam a nyers fustolt kolbaszt. En teljesen elflejtettem hogy az nyers,Jani meg nemakart megszolni mert azt utalom ha tarsasagban szol hogy ne egyek. :)Remelem nemcsinaltam bajt. :)
Moncsi irj majd mi volt a dokinal.
Szép jó reggelt Lányok!
Korán kelett ma kelnem, (nem mintha sokat aludtam volna) mennem kell a cukorterhelésre, ez az uccsó vizsgálatom itthon remélem minden rendben lesz...
Adali, a palacsintát minden nap meg tudnám enni :):), de már egy pár hete nem sütöttem mert olyan meleg volt.
Most indulnom kell, kellemes ébredést, és szép napot mindenkinek:)
kostyi79: örülök, hogy ízlett a süti :)
Adali: én is a palacsintával voltam kívánós minden 7en sütöttem, képes voltam este 6kor nekiállni :DD
Jajj Cirbolya vigyázz!!
Ma anyakönyveztük Martust, gyorsan megy és egyszerű, 1 anyakönyv ingyenes minden + papír 6 font, ha később kell a 3 anyakönyvi papír az más +12 font jó drága!!!
Regisztráltattuk a JP-nél is!
Ma volt a védőnő basszus ezt a sok kérdést, csak épp azt nem kérdezte meg, hogy miért kakil.
Holnap jön a szülésznő...
foztem porkoltet, vegulis csirkeporire modositottam a marhat, es valahogy kifroccsent kavaras kozben egy jo nagy adag, pont ra a pocimra es csak egy vekony triko volt rajtam:(
hat maga karan tanul az ember, befejeztem a pori fozest amig meg nem szuletik Dorka!
Remelem Ti jol vagytok, nekem ma ez egy gyenge nap volt, holnap biztos jobb lesz.
Most megyek csicsikalni, remelem tudok ejszaka aludni, asszem en is teazok meg egyet!!
Jo ejt minden kedves Kismaminak es Anyukanak plusz all in one:)!!
Fincsi lett a palacsinta, de a kedvesem a tojaslevessel lakott be elotte...es egyet evett:( En es kisendre bezzeg 5-ot:)
Jaj, cirbolya, remelem, jol vagy! Mit tettel?
Moncsi, tenyleg ari a parod. Nekem ma annyira sokat rugkapalt a kicsim, hogy szerintem holnap atalussza az egesz napot:)
Jo ejt mindenkinek, vigyazzatok magatokra.
Turoscsusza, örülök hogy talán beválik a teázás :):)
Hááááát, azt ne mondanám hogy túl bátor vagyok, mert ott motoszkál a fejemben, hogy minden rendben lesz- e, vagy hogy időben el tudok e majd mindent intézni... de bízom benne hogy jó lesz!
Cirbolya, vigyázz magadra és a pici Dorkára... nagyon megforráztad magad?
Remélem mindenki jól van.
Sziasztok, orulok, hogy mindenki jol van, en ma sajnos megforraztam a pocim:(
remelem nem artottam Dorkamnak:(
Szia Moncsi. Meg nemtalaltam itt harsfa teat de eddig ugynez ki a kamilla tea befog vallni.
Orulok hogy sikerul kijonnod. Bator vagy. :)
Remelm mindenki jolvan.
Sziasztok Lányok!
Egy kicsit lemaradtam, de intéztem a dolgokat itthon, ugyanis végre megvan az időpont, szept. 7.- én repülök Londonba (ma vettem meg a rep.jegyet)...:):)
Mostmár gőzerővel készülődök, de mielőtt elindulok, még pár napot Pesten töltök egy barátnőmnél...:)
Adali,aranyos vagy hogy gondoltál rám... mondtam is a Kedvesemnek, hogy milyen szupi kis fórumot találtam, és azt is hogy napra pontosan egy idősek vagyunk... Ő erre megnézte hogy merre is laktok Wattford- tól, pedig mondtam neki hogy messze, de aranyos volt tőle...:)
Olvasgatom itt a dolgokat, és hát Kostyi eszméletlen... olyan szuper hogy ennyi dologban tudsz tanácsot adni!
Turoscsusza, kipróbáltad a hársfateát?
Huu, akkor okes, koszi kostyi, igen self-raising:)
Amugy mar regen akartam irni neked, nekunk a lanynevunk Emma volt:) De fiu lesz:) Csak tudom, hogy neked is van egy Emma-d:)
Hm, csajok, annyira ramjott az edessegeves! Es kitalaltam, hogy nem erdekel, ha ketoras allas a gaz mellett, de palacsintat fogok sutni!!!
Megyek meg is keverem, es majd egy ora mulva sutom. Egy baj van, nincs, csak reteslisztem. Szerintetek abbol megprobalhatom?
Igen, megvettuk, holnap szallitjak ki.
En hejaban sult krumplit csinalok sozott hagymaval, baked beanssel, meg fott tojassal.
Na, le is mentem vettem krumplit a kistescoban meg anyukamnak ajandekot. 27-en van a szulinapja, es kuldom csomagban. Vettem egy szep salat, meg egy ilyan kezeslabas takarot:) Tudjatok, amilyenbe be lehet a teve elott bujni es finom meleg:)Ja, es pirosat, mert az a kedvenc szine.
Meg egy macis kis boldos szulinapot kartyat (persze angolul, de annyit azert tud:))
Most megyek megeszem a maradek rantotthust:)
Jol vagyunk szerencsere, bar iszonyat kenyelmetlen a teher a pocimon, es ejjel-nappal pisilni jarok... bar a wc nalunk az emeleten van, igy legalabb megvan a kilometer, igy nincs lelkiismeret furdalas az etvagy miatt sem:)!
Ma marhaporit keszitek tesztaval, savanyusaggal esszuk!
Ti mit foztok?
En most csinaltam meg a Science terveimet november 18-ig:(
Most epp a Religious education-nel jarok:(((( uncsi..
Epp almat eszegetek, es titeket olvaslak. Hogy vagy az etvaggyal cirbolya? Van meg? Es Dorka mozgolodik?
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?