Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

3858. Csinita (válaszként erre: 3857. - Adali)
2010. szept. 28. 19:33

Adali, nekem meg nincsenek babak, szerintem Cirbolyat akartal irni :)) De en is neztem Anyapocak ma feltoltott uj kepeit az iwiw-en, Adam tunderi! Milyen nagy fiu mar! :))

Tenyleg Cirbolya! Jol vagytok? Dorka alszik es eszik sokat? Irj majd!

3857. Adali
2010. szept. 28. 19:17

Hello mindenkinek!

Jol eltuntetek megint! En relaxaltam kicsit, megmondom oszinten nem dolgoztam semmi sulival kapcsolatosat, csak pihentem...:( Nem baj, nem erdekel (gyozkodom magam)

Jaj, megneztem Csinita meg Anyapocak iwiw-es kepeit, es mar annyira varom, hogy kijojjon az en kicsikem is (pedig meg milyen messze van), anyira edesek a kicsijeitek!!!

Es az normalis, hogy nezegetem a kepeiteket, es elkezdek pityeregni oromomben, hogy nekem is majd ilyen lesz...?:)

Jaj, csajok mehetne az ido gyorsabban:)

Megfoztem a gombalevest, fincsi lett, parom viszont szolt, hogy maradni kell neki sokaig, ugyhogy lehet egyedul eszem:( Meg nokedlit kell bele szaggatni, meg rantast (azert is rantast fogok)

3856. Csinita
2010. szept. 28. 19:04

Koszonom Lanyok! A ferjem is ezt mondta, hogy akkor ez a lakas nem nekunk volt elrendelve! Az elet mast akar.

Keresunk mashol is, tulajdonkeppen vagy 5-6 kornyeket megneveztunk, amirol tudjuk, hogy biztonsagos. Mindenkepp Barnet Council-ban szeretnenk maradni, azon belul johet majdnem minden.

Most is vegig hivtam egy csomo ugynokseget, de semmi kinalat. Majd csak jon valami. Jo lenne minel hamarabb, amig meg mozgas kepes vagyok. :))

3855. Adali
2010. szept. 28. 16:28
:((((( kar csinita, de ahogy Hunika mondja, nem baj, mert nem az volt akkor az igazi...
3854. macskabagoly2 (válaszként erre: 3852. - Csinita)
2010. szept. 28. 16:25

Nagyon sajnálom :( de hátha találtok egy még jobbat! más környéken is néztek? gondolom, esetleg úgy lehet olcsóbban találni hasonlót... de nyilván rossz környékre nem mentek, csak hátha pici kompromisszummal is megoldható.

Adali, tök jó, hogy ott is minden OK odabent :)

3853. Hunikaa (válaszként erre: 3852. - Csinita)
2010. szept. 28. 15:53

Ó sajnálom!

Biztos nem ez volt a tökéletes, azért nem sikerült!

Hamarosan meg lesz amit kerestek!

3852. Csinita
2010. szept. 28. 15:50

Sziasztok!

Macskabagoly, Adali, orulok, hogy mindkettotoknel minden rendben!

Adali, en minden fozeleket habarassal csinalok, nem tudom, hogy honnan jott anno, mert otthon Apu mindig rantassal csinalta oket, meg ugy emlekszem, hogy Anyukam is, mikor kicsi voltam. De en valahogy a habarast konnyebbnek talaltam es mikor elkezdtem az egyedul elest, azaz amikor elkezdtem fozni, akkor igy csinaltam.

Koszi az emlekeztetot a Health Pregnancy Grant-re. Pont a napokban gondoltam ra en is, tegnap voltam pont 25 hetes.

Hunikaa, egyebkent tegnap este, mikor csinaltam a borsofozeleket, mar azon gondolkodtam, hogy legkozelebb kelkaposzta fozeleket csinalok! :))

Van egy rossz hirem Lanyok! Elvittek a foldszinti lakast normal hirdetett aron. :((( Pedig nagyon jo lett volan, de mi nem engedhetjuk azt meg magunknak es amit mi ajanlottunk, az gondolom nem tetszett a tulajnak, kevesellte. Ez van! Folytatodik tovabb a lakas kereses, meg van 1 honapunk ra!

3851. Hunikaa (válaszként erre: 3849. - Adali)
2010. szept. 28. 15:38
2 nap múlva lesz 1 éves! Nagy bulit csapunk:) Öregszik rendesen:)))
3850. Hunikaa (válaszként erre: 3848. - Adali)
2010. szept. 28. 15:37

Tök jó, hogy minden oké!

Adali mihez kérdezed a rántást vagy a habarást? pl a kelkáposztához, spenothoz rántás , de a krumlifőzelékhez habarást szoktam.

3849. Adali
2010. szept. 28. 15:34
Mennyi idos is a te csemeted Hunika?
3848. Adali
2010. szept. 28. 15:33

Mar feloraja megjottem, csak ebedeltem, mert ehen haltam volna kulonben:)

Kistokosnek hallottam a szivet teljesen tokeletes, es a mehem tetejetol a szemerecsont amit allitolag mar mostantol mindig meg fog merni pont annyi amennyinek lennie kell, 28+5 hetesen 28 centi.:)

Kertem form-ot a Health i Pregnancy grant-ra, ami egyszeri 190 font tamogatas, csinita meg aki meg ott jar ne felejtsetek el 25. hettol felfele kerni.

Most pedig leultem kicsit, megnezem az emailjeimet es utana dolgozom egy picit a gombaleves elott:)

Hunikaa, a lenyeg az iz, en is mindig ezzel jovok a ferjemnek. Multkor a spenot"leves"en hisztizett...:)

Ti rantast csinaltok vagy habarast hozza?

Irjatok:)

3847. Hunikaa
2010. szept. 28. 15:28

Macskabagoly örülök, hogy minden ok!

Adali várjuk a híreket!

Ma az én kelkáposztám is inkább leves lett mint főzelék. A lényeg az íze! Az pedig jó:)

A főzelékekkel nekem is van problémám, hol nagyon híg, hol pedig meg áll benne a kanál! Sebaj! a lényeg, hogy ehetőek. Nem szakács a végzettségem:)

3846. Hunikaa (válaszként erre: 3835. - Anyapocak)
2010. szept. 28. 15:25

Anyapocak ismerem ezt az érzést!:)Fantasztikus! Használd ki az odabújásokat! Én is akarok mindig, de már egyre kevésbé tűri az én 'nagyfiam'. Néha szinte szabályosan eltol!

Örülök hogy ilyen jó alvókája van a kis Ádámnak!

De jó már tényleg mentek haza nemsokára! Meddig is maradtok? 1hét? 2 hét?

3845. Gwendolin (válaszként erre: 3844. - Adali)
2010. szept. 28. 14:25
Jól van Adali ! Várjuk a híreket . :-)
3844. Adali
2010. szept. 28. 14:08

Jaj, de jo macskabagoly, akkor minden tokeletes! Koszi, majd kiprobalom a fozeleket krumpli aprora vagassal.

Most jottem haza, meg 10 perc es indulok, de ugy kell pisilnem, es ott kell menni, adni vizeletet, mar csak kibirom odaig...:)

En is imadom a fiamat:) Pedig meg nem is lattam:)

Ma tarkonyos gombalevest akarok csinalni, de lehet teszek bele egy picike csirket, hogy meg fokozza az izt... most talaltam ra receptet, meg-gugliztam.

Most hogy itthon vagyok, meg egy kicsit dolgoznom is kell majd. Na cihelodom, indulnom kell, bar 10 perc odaerni kocsival, es elso vagyok ebedszunet utan, a midwife meg mindig ott van hamarabb es olyan gyorsan itthon tudok lenni, na irok mikor megjottem, fel kettore megyek.

Puszi nektek

3843. Gwendolin (válaszként erre: 3838. - Csinita)
2010. szept. 28. 14:01
Így van rendjén ! :-)
3842. Gwendolin (válaszként erre: 3840. - Macskabagoly2)
2010. szept. 28. 13:59
Ezek nagyon jó hírek.gratulálok Neked is.:-)
3841. Gwendolin (válaszként erre: 3839. - Anyapocak)
2010. szept. 28. 13:50
A lányod ugyan ilyen gyönyörű lesz,csak másképp.Majd megtapasztalod,biztos vagyok benne !:-)
2010. szept. 28. 13:45

sziasztok Lányok!

itt vagyok én is, most értem haza, jól elfáradtam. voltam dokinál, meg UH-on is. képzeljétek a vérképemből kiderült, h enyhe terhességi cholesztazis-om van, ami egyfajta epepangás, előfordul a vége felé. de szerencsére az értékeim (főleg májenzimek, bilirubin, húgysav) nem vészesen térnek el, de azért a biztonság kedvéért kaptam gyógyszert. emiatt most még gyakrabban kell mennem ellenőrzésre (ctg, uh), de legalább megnyugtató. a mai UH-n azt mondták, már akár születhetne is, minden mérete jó, méhlepény is szép érett, a magzatvíz kezd csökkenni, de ez normális. jól lent van a fejecskéje :) de nincs nyitva a méhszáj v ilyesmi. szóval remélem, marad is minden OK. eddig még nem éreztem jóslókat.

aztán még pár dolog miatt mászkáltam, bár nem sok sikerrel.

Anyapocak, szuper, h ilyen jó éjszátok volt! reméljük, ez nagyjából marad is hosszabb távon :) néha nekem is eszembe jut, hogy nem is fog kelleni a kiságy :))

Adali, ez tök vicces, nálunk is fennáll ez a főzelék-probléma :)) nekem mindig túl hígra sikerül, mert sosem merek sok lisztet belerakni. de én nem is bánom, a párom meg persze nem komolyan reklamál, ha az íze jó :)

A kelkáposzta főzelékbe megpróbálhatod, hogy a krumpli egy részét (vagy az egészet, ahogy szeretitek) egész apróra vágod, az picit sűríti, de nem lesz túl lisztes. azért kell bele még rántás is szerintem. vagy a krumplit külön főzöd, és egy részét leturmixolod, úgy kevered bele. bár ezt még nem próbáltam, csak esetleg segíthet a problémán.

megyek, eszem valamit. reggelire tejbegrízt ettem, nem kéne megint azt, de olyan fincsi :)

3839. Anyapocak
2010. szept. 28. 13:27
nem tudom milyen az amikor lányod van (remélhetőleg megtapasztalom) de egy fiús anyuka.....az késsszzz!!! annyira gyönyörű...:-)))
3838. Csinita (válaszként erre: 3835. - Anyapocak)
2010. szept. 28. 13:18

Anyapocak, ezt en is tokeletesen megertem! :))

En mar most olyan szerelmes vagyok a fiaimba, hogy az csak na! Pedig meg meg sem szulettek. Kepzelem mi lesz miutan megszulettek!

Szep napot!

3837. Anyapocak (válaszként erre: 3836. - Gwendolin)
2010. szept. 28. 12:36
igyexem.....:-))))
3836. Gwendolin (válaszként erre: 3835. - Anyapocak)
2010. szept. 28. 12:33
Mennyire nem lepődöm meg ezen.:-)Hidd el tömeges a szerelembe esés a részünkről.Ez így természetes,a párodnak is juttass belőle.:-)
3835. Anyapocak (válaszként erre: 3834. - Gwendolin)
2010. szept. 28. 12:03
igen ezt valahogy sejtettem. annyi majd h nem én fogom tartogatni hanem mindenki más. lehet h még "hiányozni" is fog. megmondom őszintén 8nagyon csúnyán fog hangzani) de imádok a fiammal aludni, úgy imádom h ott szuszog mellettem és néha puszilgatom amikor már alszik. azt hiszem szerelmes vagyok!!! :-)))))
3834. Gwendolin (válaszként erre: 3831. - Anyapocak)
2010. szept. 28. 11:27
Gratulálok Anyapocak mindkettőtöknek.Ez csak jobb lesz.Otthon Ti lesztek középpontban,pihenni nem nagyon lesz időtök . :-)
3833. Adali
2010. szept. 28. 11:22

Jaj, ne is mondd, en is nagyon szeretem a fozelekeket leveseket, csak a bajom az hogy en folyekonyabban szeeretem a fozeleket mint aferjuram, igy mindig "veszekszik" velem, hogy tul leveses.

Irjatok mar egy jo kelkaposztafozelek receptet, mert nekem az sose sikerul, vagy ha jo is, tul lisztes neki, es en is, o is imadja:(

Most van szunet, masfel ora mulva indulok:))

3832. Csinita
2010. szept. 28. 10:46

Sziasztok Lanyok! Itt vagyok en is, csak ma a kollegam, aki hord be kocsival nem jott dolgozni es igy metroval kellett jonnom. A vegen egy 20 perces setaval (a fele felfele), hat kikeszultem! De mostanr mar jol vagyok.

Adali, en nem tudom, hogy mi lehet ez, hogy nem enged be a hoxa-ra. Nekem meg eddig nem volt gondom se itt a munkahelyen, se otthon a laptopon. Kopp-kopp-kopp.

Hasznald ki a rovid napot! :) Remelem jo lesz a midwife talalkozo!

A borsofozelek nagyon finom lett, sutottem ra pulyka kolbaszt, nem birtam megallni es tegnap este megkostoltam. Ma azt hoztam be ebedre. En nagyon szeretem a fozelekeket, leveseket.

Kivancsi leszek, hogy kibirja-e 30-ig az ikres kolleganod.

Hunikaa, sajnos az ugynokseg azota sem hivott vissza, remelem csak azert mert nem volt alkalmuk beszelni a tulajjal es nem azert, mert odaadtak masnak...

Remelem sikerul megjavitani a laptopotokat! A mienk is 2 eves.

Anyapocak, orulok, hogy Adam vegigaludta az ejszakat! Latod, szepen ki fog ez alakulni! Olyan jo Nketek, hogy mentek haza! Biztos nagyon klassz lesz!!!

Szep napot Mindenkinek!

3831. Anyapocak
2010. szept. 28. 10:26

Szép Jó reggelt Lyányok! :-)

Tegnap este a kisfiam elaludt 3/4 8kor és ma reggel 8kor kelt fel persze 3 órás etetésekkel. És most megint beájult. Biztos jót tett neki a levegő, meg meg is viseli.

Adali nagyon szupi h akkor rövid napod lesz, én is mindig izgatott voltam amikor mentem a midwife-hoz. Jajj csajok jövő pénteken megyünk haza, alig várom. És keresztelőt is tartunk! :-))) Jó nagy buli lesz, anyuékkal összeszámoltuk, kb 70-100 ember fog megfordulni a röpke 17 nap alatt míg otthon leszünk....rokonok, barátok, szomszédok.

Csinita: az egyik nagyon jó barátunk is ikreket vár, de nekik kétpetéjüek lesznek, és ott úgy néz ki mindkettő kislány. A Tita is olyan november végén fog szülni. Hál'istennek a fiamnak lesz lehetősége válogatni a csajok között. :-)))

Majd még jövök, szerintem ma kihagyjuk a sétát, a férjemnek csak 3órára kell menni dolgozni, tegnap 14 órát dolgozott, szinte alig látjuk. :-( nem baj majd otthon (Magyarországon) bepótoljuk......

pusszzz pusszz mindenkinek

3830. Hunikaa (válaszként erre: 3811. - Adali)
2010. szept. 28. 10:18

Adali képzeld nekünk is tönkre ment a laptopunk tegnapelőtt este:( de a miénk még csak 2 éves! Remélem, hogy sikerül megjavítani! De szerncsére még a régi is működik ,így tudlak benneteket olvasni!

Hú egy találka szerintem is tök jó ötlet. Bár biztos nehéz lesz időt és helyet egyeztetni! De talán sikerül!

Csinita lakásról valami hír?

Macskabagoly helyzet? Olyan izgi, már bármikor jöhet a nagy hír:) már nagyon várokom!

Na most megyek csinálok egy kis kelkáposztafőzeléket!

Itt olyan szomorú az idő, remélem azért nem fog egész nap esni!

pussz

3829. Adali
2010. szept. 28. 08:53

Milyen jo, mindenki alszik:)

En ma ebedszunetben lelepek a sulibol, mert midwife-om van:) Utana mar nincs ertelme visszajonni, ugyhogy az igazgatono azt mondta maradhatok otthon:) 2-re otthon is leszek, jaj, de jo!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook