Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Es tudtak vele valamit csinalni? Sokaig fajt?
Na, azert penteken is mondom majd, ha ketten mondjak, hogy normalis, akkor elhiszem.
Majd szules utan kiderul :-)
De tultettem magam az elirt verteszteken, csak a vedonom ne szurjon tobbet, az egy remalom volt.
Ohhhh, 1kata sajnalom, hogy mar nem adnak munkat! :(( Mondjuk Neked is pihenned kell sokat!
Kepet azt mar en is neznek a pocakodrol!!! Csak, mert Te is ikres vagy, mint en!
Wow, az nagyon kozel van @ntea:)
Hajra, mar nincs sok. Es happier vagy mar az itteni ellatassal...ha jol emlekszem, te nem voltal annyira elhallva kozulunk ...?
Nem baj Csinita, neked mar csak 6 nap nem??? Tok jo...
En meg meg 15 es fel..
Pihenj sokat, ha tudsz..
1kata, keped vant fent? Kivancsi vagyok, milyen a pocid:) meg is nezem van e
Amugy halmedit, ti mit szerettetek volna? kislanyt vagy fiut?
Parod boldog volt? O mit csinal? Es te? (mar ha nem tul szemelyesek a kerdesek:)
Most neztem a tablazatot, ha majd halmedit is be lesz teve, 6-1 az angliai fiuk szamara a lanyokkal szemben...sot, inkabb 6-0, mert vegul Moncsi hazament, tehat nem itt fog szuletni...de ha szamolom, 6-1, sot, macskabagollyal egyutt 7-1 :)
Kostyi neked kislany kell mar ezek utan,m hogy tudjon valogatni...:)
Ohhh, akkor mar harman vagyunk ezzel a problemaval!
Szerintem se aggodj Kata, ez valoszinu normalis.
Pont most akartam kerdezni, hogy hova lettel Csinita:) erre egy idoben irtunk..:)
Na, csajok, ez a nap is csak munkabol allt...faradtabb vagyok, mintha suliban maradtam volna. Vasaltam, mostam, teregettem, foztem, fasirtot meg kelkaposztafozeleket, es a hatam leszakad...nem kene igy tulzasba vinnem...de ki csinalja meg, ha nem en???
Mennyi idos vagy 1kata? Nekem meg a mai napig is faj a koldokomnel...inkabb feszul mint faj, de ahogy huzodik olyan fajdalmas...ne aggodj szerintem...
biztos, hogy normalis erzes..
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?