Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Huhh, az nem jo. Jobbulast a gyerkocnek!!!
Mi most indulunk a suliba, senkinek semmi kedve.
Elegge lehult a levego is, lehet az is kozrejatszik?
Szep napot mindenkinek!
Jó reggelt! Ma nem megyünk óvodába (iskolába), mert sikerült elkapnia Sebőnek valamit. Hasmenése van. Nem nagyon viseli meg, épp csak annyira, hogy többet lógjon a nyakamon, ahelyett, hogy játszana, és hogy egész nap egymást marják az öccsével. Remélem, mára elmúlt, és holnap már mehet, mert nagyon fárasztóak így, hogy Sebő nyúlik-mállik, Kele meg nyúzza őt - és persze viszont.
MIndenkinek szép napot!
Sziasztok lanyok
nem tudja valaki,hogy jutok el a Victoria coach station-rol a magyar nagykovetsegre?
Koszi az infot elore is :)
Adali az én kislányom ugyanezt csinálta... az egész napot végig aludta, úgyhogy épp csak szopizni volt fent, aztán este 9 óra fele kipattant a szeme, és fent volt reggel fél 7-ig...
ja és végig ordított is, hiába csináltam vele akármit... dajkáltam, táncoltam vele, rázogattam, hintáztattam, etettem szóval semmi nem használt...
Arra semmi más megoldás nincs, mint hogy valahogy át kell fordítani az alvási ritmusát.
Mivel nekem a kislányom többnyire a babakocsiban aludt nappal, megpróbáltam hogy éjjel is abban hagyom...
Fél 11-kor még kint tologattam, mikor elaludt, odatoltam magam mellé az ágyhoz. Így már "csak" 4-szer kelt fel egy éjjel.
Aztán egyre jobb lett. 1 hónapon belül elértük hogy már csak 1-szer kelt fel. (nem volt egyszerű)
Aztán elmentünk vele 3 hónaposan húgomékhoz nyaralni 1 hétre, és ott sajnos idegen helyen újra felborult a dolog... megint kelt vagy 4-szer... megint kellett vagy 1 hónap mire elértük az éjjel egyszeri kelést.
Szerintem mivel neked is többet alszik nappal mint éjjel ez lehet a baj...
Nem, nem volt ebren, aludt, csak amikor kivettuk a kocsiulesbol akkor kelt fel. Utana hazajovet a kocsiban aludt, elmentem vele setalni, aludt, most megetettem, adtam a vegen egy kicsit a masik cicibol is, es most alszik...ugy hallom nyoszorog, de alszik...Nem tul sok ez az alvas???? Mi lesz igy ejszaka?
Eddig azert volt fent, mert hisztizett, most meg alszik, akkor ejjel fog???? Jaj, latjatok semmi sem jo, ha alszik az nem, ha hisztizik az nem... Mit csinaljak, meddig engedjem aludni??? Ma szinte meg csak aludt...
Voltunk fotosnal,nagyon jol turte, meg utana setalni es elmentem, es azota is alszik. Huu, a baba egesz nap szinte csak alszik...nem tudom mi elsz a vege. Csajok a masik forumon, ahova szoktam meg irni a decemberi babakhoz, azt mondjak, lehet nem olyan a minosege a tejemnek, mert megvaltozik az osszetetele ilyenkor. En ezt nem ertem, mitol valtozik meg hirtelen a baba hat hetes koraban? Mi 5 es fel hetesek vagyunk. Azt hogy lehet megnezni, milyen a minosege? A mennyiseg biztos eleg, mert meg mikor lejon a baba rola vegleg, akkor is spriccol ha megnyomom, de a minoseg?
Milyen volt a lazac fahejjal cirbolya:)???
En a turos tesztat kivantam meg, meg hetekkel ezelott, most epp azon gondolkodom, hogy rendelek otthoni turot, meg nagykocka tesztat, meg mindenfele dolgot hozza a magyar boltbol, mert aprilis meg messze van amikor megyek haza...:D es mar hetek ota ezzel kuzdok...:D
Meg mindig jobb, mintha a gorogdinnyet kivantad volna meg, hat nem?:)-multkor nalunk a budgensben volt cseri.
hú, ne is mondd, de meg tudnék enni egy kis csokitortát...!!!!
Képzeljétek, azt álmodtam az éjjel, hogy cseresznyét eszem! Aztán felébredtem. Borzalmas. most nem tudok szabadulni a gondolattól.:S
Bakker csajok! Most voltam a tescoban es egy kb. 3 hetes babaval vasarolt az anyukaja. A gyerek ugy uvoltott, hogy mar nem piros, hanem lila volt a feje! Anyuka meg hot nyugodtan valogatott a kaposztak kozott!!!!!
Mar en ereztem magam kellemetlenul!!!
Aztan 10 perc mulva megint talalkoztam anyukaval mar masik sorban, a gyerek bealudt.. Szerintem ELAJULT! :S
Latjatok?? Az angoloknak nem okoz gondot, ha sir a gyerek! NAGYON DURVA VOLT!!!!
Szia Adali
en is csinalom ezt,mert neha csak a cici nyugtatja meg..A cumit nem fogadja el az istennek se.vagy a ferjem at veszi tolem,nala erdekes modon rogton csendben marad,be is alszik,pedig olyan furcsan tartja a kezeben azt a szerencsetlen gyereket..elore kinyujtva tartja a karjat a levegoben,es azon fekszik manom.en nem birnam egy percig se tartani ugy.
Szia Rora!
Azert nem sutok,mert nem vagyok jo edes dolgok suteseben.Es azert csak masabb egy cukrasz suti...nyami-nyami
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?