Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Csinita, egyelore engem is nagyon lekotnek a fiuk, mi sem vagunk bele egybol. szerintem meg is orulnek... :))
De jo, hogy ilyen ugyesek a fiaid, varom mar, hogy az en dragaim is ataludjak az ejszakat!
Jajj, es igazad volt, mar neha-neha eleresztenek egy-egy mosolyt a fiuk! :))
Nem vitatkozni meg okoskodni akarok, de itt a "do" segedige ebben a mondatban...tehat az ige helyett van, ami az ami a kerdesben van, tehat "do you take this man..." veszed-e, es azt mondod ra, hogy "igen, veszem" azzal hogy I do.:))))))
na zavaros voltam...
Csajok, most reszeltem almat, egy kiskanallal ki akarom probalni, erre a fiam nem visszaaludt mikor mar hallottam sirni...:) lehet en eszem meg. Szerintetek meddig lehet a kifacsart almale meg a pure a levegon a huton kivul itt az asztalon? Nem erjed meg? Csak felebred feloran belul...
azt hiszi, h meg nincs reggel, es tovabb alszik. :)
Amugy 2-3 orankent eszik ejjel is. 1, 3, 6 ora +/- 1 ora. Nappal alig alszik. Most sem aludt 8 ota. Majd, ha setalunk, 1 korul,aztan 3-4 korul. Ha nem sikerul neki, akkor hiszti van, alig varom, h hazajojjon az apja, h atvegye. Nem banom, ha nappal nem sokat alszik, mert jatszik a bouncer-ben es nem sir.
:))
Tudod, nalunk nincs nagyon kotott napirend, ahogy jon, ugy alakul. De azt mar megfigyeltem, hogy tok mindegy, hogy mikor teszem le Oket aludni, ha 8-kor, ha 9-kor, ha 10-kor, ha 11-kor (mar mindet kiprobaltam), akkor is 7.30-kor kelnek. Olyan, mintha be lennenek allitva erre. :)) Ejjel egyszer sem kelnek fel. Ugyhogy viszonylag kiszamithatoak, ez mar vagy masfel honapja igy van, remelem nem fog valtozni.
Meronka miert kellett letakarni a kisagyat???:)
Huu, amugy akkor nem sokat alszotok. Bar emlekszem Kisendre is delutan sose aludt mar 2-3 utan,.. kesz volt estere. De majd beall, es tobbet fog aludni.
Mi most fekudtunk le, de olyan hisztivel, hogy megint cicizes kellett...
:))
En sem zarom ki, de most ugy gondolom, hogy nem szeretnek tobbet. Aztan majd meglatjuk 2-3 ev mulva, ki tudja...
Jo reggelt!
Igen Kata, a ferjem is ezt mondta, hogy O is orulne, ha megint varandos lennek es iker kislanyokkal. Na, en meg egyenlore nem gondolkodom ilyeneken. Most nagyon lekotnek a fiuk :))
De Nektek is van ra eselyetek! :))
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?