Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

11238. cac78ceb03 (válaszként erre: 11223. - 1kata)
2011. ápr. 28. 14:00
Igen, terveztem, de gondolod, hogy a ét szép szememért meg is csinálják...? De jó lenne! Most adtál egy kis reményt. Köszi! :)
11237. Adali
2011. ápr. 28. 14:00
Tolem is boldog szulinapot Judy!
11236. Adali
2011. ápr. 28. 13:59

Huu, Csinita, tok nagyok a fiuk! Ugyesek nagyon buszke lehetsz rajuk!

Nem tudom, en hogy cipelnem a babakocsit alandoan fel-le...meg a fiukat is.Nincs egy tarolo halyiseg valahol? Mert azerta lepcso alatt lehet ellopjak..:(

Es amikor egyiket leviszed, akkor a masikat? Vagy az egyiket leviszed, es otthagyod? Vagy netan egyszerre viszed oket???? Huu, igazan tisztellek!

11235. Adali
2011. ápr. 28. 13:57
Fuu, amugy csajok szerintem is tok gaz amit ezek a midwife-ok meg vedonok mondanak. Hogy 18 fok az optimalis homerseklet! Aludjon o basszus 18 fokban, en osszafagynek olyan hidegben. Nalunk telen is mindig 24 fok volt bent, most meg van hogy 25-26 van, persze levetkoztetem kicsit a mokust olyankor:)
11234. Adali
2011. ápr. 28. 13:56

Jaj, lanyok a nagy nemalvas eredmenye: ketszeri ejszakai felkeles:( 1kor meg 5kor:( Utana mondjuk meg aludt fel 8-ig, de basszus...mint egy ujszulott!!!

Huunika miert kerdezed a repulest? Csak nem jon a masodik?:))) En repultem majd 3-4 hetesen es pont elotte 1 nappal tudtam meg, hogy terhes vagyok... Raadasul nem is kicsit, New yorkbol haza Londonba. Ez pont a vulkankitores napjan volt, emlekszem. Utanunk 25 perccel mindent lezartak...nagy szerencsenk volt terhesen:)

11233. Adali
2011. ápr. 28. 13:49
Hello v.vick, gratulalok. Ugyesek vagytok!
11232. Judy86
2011. ápr. 28. 13:30

Köszönöm csajok :) puszi

Na jól jártam ma..áhhh...részletek a naplómban...

Mi is megkaptuk ezt a népszámlálós nyomtatványt, ezek mennyit kérdeznek, jó vastag :S

11231. v.vick
2011. ápr. 28. 13:01

Hello mindenki! 18an Hetfon meginditottak a szulest es csutortok ejszaka emergency csaszarral megszuletett kisfiunk, Marton, ejjel 5.02kor. 3.740 kgmal es 54 centivel. A baba jol van, en rengeteg vert vesztettem, a tranzfuziora nem jol reagaltam, igy meg labadozom. Marci nagyon jo gyerek, sokat alszik es rengeteget eszik. Hasfajos mostanaban de ajanlom mindenkinek az Infacolt, sokat segit. Egyenlore ennyi. Visszaolvasni nem hiszem lesz idom, de lassan kovetgetni kezdem az esemenyeket itt - remelhetoleg. :)

Sok puszi mindenkinek!

11230. Hunikaa
2011. ápr. 28. 12:16

Boldog szülinapot Judy!

Állítólag ma van Cirbolya szerint:)

Nem rég értünk haza a játszótérről! Most épp alszik a kissrácom. Már a kocsiba elaludt hazafelé, úgy kellett levetkőztetni és lefektetni. Ilyenkor soha nem sikerül neki sokat aludni:( Pedig mindig úgy sietek, hogy hazaérjünk,mielőtt kidölne.

Lányok repült valaki a terhesség első hónapjaiban?

11229. Hunikaa (válaszként erre: 11214. - Csinita)
2011. ápr. 28. 12:12

Hú Csinita mekkora nagy fiúid vannak már! Látod egy-kettő behozták a lemaradást!

Csinita nem tudod lenn hagyni a kocsit a lépcső alatt? Eleint én is cincáltam a másodikra, de ahogy nőttek a kilók Andrison, feladtam. Lenn hagytam a lépcső alatt, ott nem zavart senkit.

11228. cirbolya2
2011. ápr. 28. 12:03
Judy sok boldog szuletesnapot:)!! legyen szep napod!
11227. cirbolya2
2011. ápr. 28. 12:02

jo reggetl, nalunk is minden oke, bar tegnap fura dolgo tortent....... Dorka egyszer csak elkezdett uvolteni ejszaka, volt legalabb 5 perc mire valahogy megnyugtattuk, azt hiszem rosszat almodott! Szegent paromra a fraszt hozta, mert o mar aludt, es arra riadt fel, hogy ordit a gyerek, de ugy igazabol, mint eddig meg soha sem! en lenn voltam igy nekem nem volt akkora sokk, en meg nem aludtam!

Nah megnyugtattuk vegul, adtunk neki egy kis tejcsit, aztan mar a karomban elaludt, olyan kis edes volt:)

amugy az etvagyunk mar jobb, mar nem annyira elutasito a szilard etelekkel, bar nagyon fokozatosak vagyunk, csak szepen lassan, mintha ujra kezdtuk volna a hozzataplalast, de azt hiszem jobb ez igy!

mar en is unom ezt az eskuvos dolgot, mar polokat is arulnak, tele a falu zaszlokkal, a csapbol is ez folyik!! na de minden csoda 3 napig tart!

megyek felmosom a konyhat, amig alszik a lanykam!

Macskabagoly, legyszi tegyel fel kepeket Lorirol a napldba, kivancsi vagyok mennyit valtozott mar, a sulyabol adodoan biztos szep nagy baba!

udv mindenkinek, Rora csak ovatosan:)!

2011. ápr. 28. 11:27
ja, képzeljétek, Lóri aludt reggel negyed 8-ig (így több, mint 12 órát). nagyon vicces, este 11 körül a párom kihozta, mert pont felsírt, mikor zuhanyoztam, de egyáltalán nem tért magához, utána rögtön visszaaludt, ahogy szokott, cicin. de olyan vicces feje van ilyenkor kómásan :) csak picit féltem, h felébred, mivel kihozta, de nem.
11225. 1kata (válaszként erre: 11222. - Cac78ceb03)
2011. ápr. 28. 11:25
Igazad van rora, en azon is ki akadtam, hogy a hulye angolok, sorba nevezik el az ujszulott babaikat William-nek, meg Catherine-nek!
11224. macskabagoly2 (válaszként erre: 11222. - Cac78ceb03)
2011. ápr. 28. 11:24
na neeee....! királyfinak/lánynak KELLETT öltözni??? ez tényleg durva!
11223. 1kata (válaszként erre: 11221. - Cac78ceb03)
2011. ápr. 28. 11:21
Eleinte en is a cukorra gondoltam, de nekem csinaltak, es az is rendben volt. Szerintem szolj a midwife-nak, hogy aggodsz miatta, es , hogy nem lehetne-e csinalni egy cukorterhelest!
11222. cac78ceb03
2011. ápr. 28. 11:03

Képzeljétek, mi volt ma az egész iskolában! A királyi esküvő miatt, ugye, holnap szünet, ma meg királylánynak meg királyfinak kellett öltözni a gyerekeknek.

Őszintén szólva én ettől hányok, de el is felejtettem, mert, tegnap, ugye nem jutottunk el az oviba - a rosszullétem miatt. Szerencsére Sebő nem vette zokon, mert épp most kapott új iskolacipőt, és örült, hogy abban feszíthet.

11221. cac78ceb03 (válaszként erre: 11218. - 1kata)
2011. ápr. 28. 10:52

Na, kicsit megnyugtattál, hogy Veled is így volt! Igazából idegesít, hogy itt nem csinálnak cukorterhelést....Én is tartok tőle, hogy ha elmegyek a dokihoz, csak legyint, hogy, hát mire számítottam, nem véletlen hívják terhességnek...Ma nem ittam reggel kakaót, és most megpróbálok figyelni a cukorra. Meg arra, hogy véletlen se siessek. Ma rendben voltam. Az a fura, hogy néha meg annyira semmit nem érzek, hogy még a pocakomról is meg tudok feledkezni, aztán lenézek, és csodálkozom.

Biztos elég nekik az a hőmérséklet, amit írtál! (De amit a h. visitor mondott az meg szerintem nagy hülyeség.) Végülis, mi sem a fűtést növeltük, hanem jobban felöltöztettem őt, és tényleg megnyugodott. Azóta ki is derült, hogy nem valami jó a hőháztartása. Olyan, mint egy hüllő: ha meleg van, kiizzad, ha hideg, lehűl...Ezért nem alszom én még mindig végig az éjjeleket...Szóval, mi spéci eset voltunk, kicsi az esélye, hogy nálatok is ez a baj.

11220. 1kata (válaszként erre: 11214. - Csinita)
2011. ápr. 28. 00:16

Csinita, milyen szep nagyok mar a fiuk!! :))

Na majd ird meg ha sikerul lemerni Oket, hogy milyen hosszuak!

Mi a legutobbi meresen, mar 54-55cm-sek voltunk ket hete. Sokat nottek, 45-46cm-rel szulettek. :)

Hat ma is sirtak, szinte egesz reggel, meg delelott, aztan elmentunk setalni, ettek ,aztan jo hosszan bealudtak. Gondolom a sok sirastol kifaradtak. Ha fent vannak valamelyikuk mindig sir. Vagy mind ketto. Van amikor segit a cumi, vagy ha felveszem Oket, vagy a bouncer, es van amikor semmi sem segit. :(

11219. 1kata (válaszként erre: 11201. - Adali)
2011. ápr. 28. 00:01
Adali, drukkolok, hogy az ikres annyuka elmenjen! :)
11218. 1kata (válaszként erre: 11193. - Cac78ceb03)
2011. ápr. 27. 23:58

rora, nekem pont ugyanez volt, csak nekem kb. a 4. honaptol egyeszen a legvegeig. Par perc mozgas utan, ugy kifulladtam, elvesztettem az energiamat, nagyon gyenge lettem hirtelen. Ugyhogy meg a boltba is alig tudtam elmenni egyedul. Mondtam is az orvosomnak, de O azt mondta, hogy ez azert van mert az ikerterhesseg tulsagosan megterheli a szervezetemet. Nem neztek a verem. Aztan nekem is volt pont ugyanez a szuras a hasamban, csak nekem mindig valamelyik oldalt szurt, es sokkal jobban, mint mikor beszorul a levego. Ilyenkor en nem is tudtam tovabb menni, volt, hogy epp a korhazban kezdett el szurni, es tolokocsival vittek az Maternity Day Unit-ra. De ez a szuras nekem csak az utolso honapban volt. Remeleem neked nem kiseri vegig a terhesseged hatralevo szakaszat! Nezesd meg a verkeped, hatha tenyleg vashiany. Nekem csak a 30. heten neztek verkepet, es bar az nagyon rossz lett, de a vas az rendben volt.

Koszi a tippet, igazabol nem hinnem, hogy faznanak, mert mi meg mindig futunk, 23-24fok van mindig a lakasban. Vagy lehet, hogy az keves nekik? A healt visitor meg erre is azt mondta, hogy sok, szerinte 16-20fok kozott idealis.

11217. *Csajszi* (válaszként erre: 11214. - Csinita)
2011. ápr. 27. 23:22
Huhh Csinita, mekkorak mar a fiuk :) Nagyon szepen gyarapodnak!!
11216. Csinita
2011. ápr. 27. 22:30
Igen Rora, ha emeletre kell vinned a babakocsit minden nap, akkor a sulya nagyon fontos tenyezo! Nekem is az elsore kell cipelni minden nap. A mienknek a vaza 9 kg, az ikerkocsinal konnyunek szamit. Fel tudom hozni, de mire felhozom a fiukat egyesevel, aztan meg a vazat rendesen leizzadok...
11215. *Csajszi* (válaszként erre: 11209. - Cac78ceb03)
2011. ápr. 27. 22:25

Hat Rora, igazabol tudod nekem abszolut nincs tapasztaltom, amikor kerestunk kocsit a mothercare-ben az eladok mondtak, hogy az ilyen buggy-k mar nagyobbaknak valok, mert nem teljesen flat-ek. Nemtudom, hogy ezt ugy ertettek, h nem lehet teljesen vizszintbe tenni, vagy hogy nem teljesen egyenletes... Ok ajanlottak azt a tipust amit vegul vettunk (csak nem toluk iszonyat dragan). Nem mondom, hogy nem jo az amit neztel, hogyan is mondhatnam, utoljara majdnem 20 eve toltam babakocsit, arra meg mar nyilvan nem emlekszem, milyen volt :)

Azt tudom, h a mienk nehez :( nagyon massziv, erosnek tunik, de nehez. Mondjuk a jo, h nekem lift van a hazban, igy nem kell cipelni.

11214. Csinita
2011. ápr. 27. 22:23

Voltunk ma a baby clinic-en, mert a health visitorunk 4 hetig szabin van es afiuk mar tobb, mint 1 honapja nem voltak merve, igy elmentunk delelott a fiukkal. Busszal! :)) Kata, tenyleg nem fer el a limuzin csak ferden :)) Szerencsere nem sokan voltak a buszon, igy felfertunk a babakocsival.

Aaron 6.17 kg

David 5.66 kg

Azt is mondtak, hogy nagyon szepek, szep a boruk, meg nagyon hosszuak. De sajnos nem mertek meg a hosszukat. Na, majd egyik nap megprobaljuk lemerni a ferjemmel. Szerintem magas fiuk lesznek, mert nagy a labuk, a ferjem is 190 cm.

11213. Csinita
2011. ápr. 27. 22:19

Macskabagoly, remelem Lori vegig alussza az ejszakat es nem kel fel koran reggel.

Kata, hogy vagytok? Fiuk sirnak meg? Enyemek mar nem, ugy latszik csak az az alma tett be Nekik.

11212. Csinita
2011. ápr. 27. 22:18

Hello Lanyok,

Hunikaa, de jo, hogy ujra itt vagy! Klassz lehet a kert! En is arra vagyom.

Rora, szerintem is vashianyos vagy, nezesd meg. Remelem hamarosan jobban leszel.

Csajszi, Haaeen, mar nincs sok hatra csajok! :)) Tudom, hogy nyug mar a mozgas, meg a vizesedes Csajszi. Emlekszel en is nagyon vizesedtem. Nem is tudom mi lett volna, ha nem szultem volna korabban...

Adali, remelem osszejon ugy a munka, ahogy szeretned!

11211. cac78ceb03 (válaszként erre: 11202. - Adali)
2011. ápr. 27. 22:04
Igazad van,Adali, a hátsó kereke nem dupla. Az pedig nem jó.
11210. cac78ceb03 (válaszként erre: 11209. - Cac78ceb03)
2011. ápr. 27. 21:56
Hasonló volt a fiúknak.
11209. cac78ceb03
2011. ápr. 27. 21:55

Köszi, hogy megnéztétek!!!

Igen, a bébinek kell, de egészen hason volt a fiúknak is. Fontos szempont, hogy ne legyen túl nehéz, mert emeletre kell cipelnem ezeken a hülye meredek és szűk angol lépcsőkön. Csajszi, hogy érted, hogy nem lehet teljesen vízszintbe tenni? Az nem baj, ha teljesen nem lehet vízszintbe tenni. Nem is kell. egy icipicit emeltnek kell lennie a fejrésznek. Vagy úgy érted, hogy megtörik a felszíne, és nyomja a kis gerincét? Az elején úgyis a hordozós részben fogom vinni (úgy könnyebb felvinni az emeltre, és napi 2x 20 perc nem fog megártani neki. De én úgy tudom, a babák gerincének nem olyan nagy baj, ha nincsenek "kiretítve" . Bár megvallom, nem vagyok otthon a témában, úgyhogy szívesen veszem minden hozzáértő tanácsát :) Meg majd utána is nézek. Majd ellenőrzöm, hogy mennyire lehet fektetni, de még az őskorban is le lehetett állítani fekvő helyzetbe az ilyen kocsikat. De azért megnézem, mert nem szeretnék pofára esni...

Adali, mózes kosárra gondolsz? Az nincs neki, de az nem is kell. Tapasztalatból mondom, hogy tök felesleges. Pláne, hogy van ez a hordozós része. Csak azt nem tudom, 7,5 kg az mennyire is nehéz...fogalmam sincs, hogy az előző kocsinknak mekkora volt a súlya...De sokkal könnyebbek nincsenek, ahogy nézem...

De azért csak mondjátok, mi nem tetszik rajta, hpgy minden szempontot ellenőrizhessek!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook