Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
latjatok, allandoan panaszkodunk az angol egeszsegugyre, itt meg a midwife-ok ranezesre megallapitjak azt, amit az otthoni orvosok meg ultrahanggal sem tudnak pontosan...
vicc ez az egesz.
Szia!
Hogy vagy?
Sziasztok. Nagyon regen voltam :(
Udv azoknak,akikkel meg nem "talalkoztam" :)
Talan mar tobb idom lesz kicsit, jovok majd.
Remelem,mindenki jol van.
ezek a midwife kezek mindent látnak :DD
nekem is anno 3x is megmérte és ájuldozott, h mekkora baba, erre még 3kg se volt....
de az a legdurvább, mikor erősködik, h befordult a baba és a végén kiderült h nem...ugye Adali!
és tapogatással állapította meg a baba súlyát?
Nekem is azt mondták, h óriási lesz erre 2748g volt!
Szép név :)
:D nem csak akarok, hanem fogok is! :D
Siman ki lehet birni es ki is fogjuk egyben szepen..
Mar elkezdtem osszepakolni, ugyhogy ha csak addig meg nem szulok, semmikepp nem maradok itt!
Inkabb abba rokkannek bele, ha itt kene toltenem egyedul 1 hetet!
Lányok a 28 hetes vizsgálaton mit csinálnak? Mert hogy ugye november 3.-ára volt legközelebb időpontom, és ma a védőnő mérgesen hívta fel a kórházat, hogy miért nem adtak a 28 hetes vizsgálatra időpontot, és mondta hogy általában mindenkinek hajlamosak "elfelejteni".
Úgyhogy most kaptam időpontot, 28. héten kell mennem. Két hét múlva!
Én nagyon bírom az utazást, nincs vele bajom ha 2-3 órát kell egyhuzamban ülni akkor sem... bár ez azért jóval több...
Repülőt azt alapból utálom nagyon nem szeretek repülni, úgyhogy azzal nem mennénk.
Igen nekem is itt lesznek a szüleim 1 hónapot ha minden jól megy...
Én is holnap megyek a midwife-hez, nem tudom csinál e valamit a vérnyomás mérésen és szívhangfigyelésen kívül...
Eddig kétszer voltam és csak ennyit csinált... ja meg vizeletből nézett valamit.
Október 28-ra vagyok kiírva, november 3-ra van időpontom a kórházba...
Szia! Köszi! Jól vagyok, a babó is, amennyire tudom. holnap megyek Gp-jez egy elhúzódó szőrtüszőgyuszival, ami a gátsebbe bekavarhat. Nem tudom mit tud vele csinálni ennyi idő alatt már. Szerintem leginkább feltárni és kitisztítani. De gyanítom, hogy semmit sem fog tenni.:((.
A 30 hetes utazás nem gáz, szerintem, én inkább az autótól félnék. MIkor én utaztam repcsivel, akkor 25-6 hetes voltam, és utána annyira fájt a lábam, hogy be kellett feküdnöm egy éjjelre a kórházba kivizsgálásra, nincs-e trombózisom. Szerencsére nem volt. És állítóleg az autóút még jobban megviseli, mert, ugye hosszabb. Bár, kérdés, kinek milyen érzékeny ilyesmire a lába - az enyém amúgy is az. MIndenesetre, szerintem előtte szerezz be egy kompressziós harisnyát!!! Én, ha visszafordíthatnám, így csinálnám.
Én épp ma állítottam be a kiságyat. De pl. martacom még nincs is. Két nap múlva érkezik anyukám.:)
Neked lesz segítséged?
a szivembol beszelsz. pont ezeken durrogok 2 napja paromnak. estere tiszta gorcs a hatam annyit cipeleszem marcit. a tied tartja mar a fejecskejet?
az en bebim 21en szuletett. tok jo, csak 3 nap a kulobseg :)
merre eltek?
itt mos egesz napos az ido. csak fuj a szel de egesz jo most.
Sziasztok!
v.vick - 24-en szultem.
Az en babam is okollel meg hol igy hol ugy van a szajaban, orulten nyaladzik, s sztem lehet, h akar ilyenkor elkezdik a fogas dolgokat. allitolag vannak 4 honapos babak mar kinott foggal. De ha csak ott bent torekszik nekik, az is eleg, s hogy minden olyan szep es jo legyen a mamanak: miert ne kezdhetnenek fogzani mar szuletestol, h minel nyugosebbek legyenek ;D
Ezt mar azert irom, mert neha nagyon nagyon faradt vok, a cipelesek orakig, s alig birod fogni, mert ugy tekereg v csak epp nem hajlando valladra fekudni, hanem epp kifordul v eldol 90 fokban.
Engem szinte lehetetlen paniktalanitani :(
Ha tortenik vmi olyan konkretan, ami a dolgot jobban megvilagitja v konkretan kiderul, mi a helyzet, akkor megnyugszom ... ez is faraszto.
Remelem, szep napotok lesz! Itt 10 fokot ir a net per pill. Nem tom letezik-e, de hat az messze nem nyar.
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?