Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Jo reggelt!
Hat nem semmi,hogy mi megy a nagykovetsegen!! Remelem mar megoldodott a problema..
Koszi jol vagyok. A vizsgalatok szerint minden rendben. De csutortokon megint kell mennem,vervetelre es ctg-re. Mar sehogy se jo a pocimtol. Nem tudok ulni se annyira lent van.. Ejszaka meg allitolag nyugok es Ferjem nem tud jol aludni. :S Nem tudom mit csinaljak. Dugot nyelek.. :D Erzem,hogy nincs sok hatra,meg remelem nem csak en vagyok ezzel igy,hogy mar jobb lenne kint mint bent,mert nem erzem,hogy elferunk egymastol.Szerintem O neki is mar nagyon kicsi a helye. Alig mozog mar egy nap. Nagyon nem is erzem csak parszor.Orulok,ha megvan a tiz. Veletek mizu??
Szia!
Én Walesben lakom Carmarthentől nemmessze, Lampeterben. Nemtudom pontosan merre akartok menni de ha érdekel írj privit lehet tudok segíteni.
Nnnnna nemtudom holnap hogy leszek mert még semmit nem pakoltam össze és csüt hajnalban fél 1kor indulok. Most épp paradicsom mániám lett :)
Remélem mindenki jól van :)
Sziasztok!
Ne haragudj,hogy csak most valaszolok... Nekem az elso ket terhessegem nagyon hasonlo volt.Nem volt szinte semmilyen panaszom. A mostani es az elozo(harmadik) terhesseg is nagyon hasonlit. Derekfajas,hanyinger,hanyas az elejen. Az elso fiu,masodik es,harmadik lany es most ket fiu. :)
Erezzetek nagyon jol magatokat otthon! En is mar annyira szeretnek hazamenni,mar lassan 2 eve nem voltam otthon. :(
Szia Kata,
Mi januariak vagyunk es Enfield townhoz kozel lakunk. Csak nem ikreid vannak? Gratula! Hogy birod? Nekem eggyel neha elmegy a hajam, pedig nagyon jo fiu :))
Szoktatok csoportokba, jatszoterekre stb. jarni? Most majd urja kinyitnak a jatszocsoportok most hogy a suli beindult.
Hello lanyok,
bumble bee, en leginkabb newborn ruhakat vettem a fiukra, meg early baby-bol parat. Az early baby pont jo volt rajuk, a newbornos logott rajtuk, de nagyon-nagyon hamar belenottek, ezert nem erte volna meg tobbet venni a kissebbol.
Udv. itt Zsi! Igen jol mondja Adali, en Enfield mellol vagyok, pontosabban Tottenham es Enfield hataran vagyunk. Az en kisfiaim jovo heten lesznek 7honaposak. Ti is februariak vagytok?
Sziasztok Lányok!
Most töltöm a 33.hetem... alig tudok menni, nagyon feszül a hasam, és legalul nagyokat beleszurkál..
Tegnap is azt hittem már soha nem érünk haza Rebekámmal a suliból.
Néztük férjemmel a fényképet amin Rebekával a szülés előtt fényképezett, és most van akkora hasam, mint vele 40 hetesen. :)
Lassan lehet össze kell pakolnom a kórházi cuccot... bár még azt sem tudom konkrétan hogy ide mi kell...
Sziasztok!
Na letudtam az uccsó melónapot indulás előtt. Kissé változott a terv ugyh csütörtökön vár rám egy 6 órás buszozás Londonba. Kissé tartok tőle hisz a kocsiba is volt hogy rosszul lettem.
Holnap reggel elmegyek vérvételre bepótolni amit a kórház kihagyott......
Ma egész nap mintha feszült volna a hasam vagy nemtudom. Nem fájdalom volt nem is kellemetlen csak fura. De remélem ez normális.... Na meg ez a derékfájás kiakasztó.
Makrela jó utat Nektek!
Örülök, hogy jó vagy, és hogy ez végre kiderült!
Mikorra vagy kiírva?
Helo csajok, udv zsi...:) Kata nem enfield korul lakik??? ha jol tudom.
Mi szerencsesen hazaertunk, ma meg meleg van, de holnaptol lehules... ez ay en formam:)
Kisendre nagyon jo fiu volt, egsyer se sirta gepen.
Sziasztok!
Mindjárt felrobbanok. Ugye egy hónapja kértem időpontot a nagykövetségre. Visszaírtak, hogy okt.25. Erre írtam nekik, hogy addigra nem lesznek meg a papírok, adjanak későbbit. Azóta kussolnak. Írtam nekik másik e-mailt, nem válaszolnak. Próbáltam ma hívni őket, azt mondja a gép, hogy a nagykövetség zárva van, 9-kor nyitnak. De könyörgöm, negyed 11 van. Mi az istent csinálnak ezek odabent? Erre kapják a pénzüket? Most mit csináljak szerintetek?
Makrela: jó utat és kellemes kikapcsolódást.
Nyuszika: mi újság veled?
Jo reggelt mindenki!
Holnap reggel utazunk! A mai napon,meg sok inteznivalom van.
Ugy gondoltam most elkoszonok,de lehet,ha lesz 5 percem,meg bekukkantok :)
Szeptember 27.-en jovunk haza,otthon nem tudom,leszek-e netkozelben.Ha igen,akkor mindenkepp irok ide!
Mindenki nagyon vigyazzon magara!
Es szoritok a hamarosan szulo lanyokert!!! :D
Szep napot nektek!
Sziasztok,érdeklődnék ha nem volt munkahelyem terhesség előtt akkor semmi nem jár nekem Angliában?
Érdemesebb lenne akkor otthon szülni?
Egyenlőre nem vagyok babás de még nem tudok dolgozni mert a kislányom csak jövőre lesz 3 éves amikor mehetne "oviba"
Szia bumble-bee!
Mindenkepp megnyugtato,hogy masok is voltak mar ilyen szituacioban,koszonom szepen,hogy segitesz!
En mint irtam,nagyon megijedtem es nagyon varom a csutortokot,hogy vegre tudjak valamit!
Valamiert en azt gondoltam,hogy ez baj... :)
Neked is van kulonbseg a terhessegeid kozott?
Nekem teljesen eltero a ketto,ezert vagyok ilyen erzekeny,mert Titivel minden ugy volt,ahogy a nagy konyvben meg van irva,kiveve persze a terhessegi cukrot :)
De a baba mindig ott tartott,ahol lennie kellett.
En nem tudom,most parazosabb vagyok,pedig inkabb nyugodtabbnak kellene lennem . Nem?
Neked mik a tapasztalatok?
Udv itt zsi78! :)
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?