Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Makrela,
ha szar a legzesfigyelo,akkor vidd vissza,szerintem.
nekunk nincs ilyen, csak babamonitorunk. Amiota a baba megszuletett a kisagya mellettunk van es en minden kis neszre felebredek,de hat most Liimo jol megijesztett :(
Az elso ket ejszakank eges zjol telt de most a legutobbi ketto... na az borzasztoam.Ejfeltol 3-ig fent van es nem akar aludni.nem ehes,nem ker enni csak jatszik vagy sirdogal. az utank tudom be,hogy ilyen. egesz nap meg alszik masfelorankent fel orakat :s
Sajnalom is szegenyt,mert ahogy elkezdene megszokni az itthonletet megint megyunk,hiszen jovohet hetfon indulunk a ferjem orszagaba majd 3 hetre... Miutan visszajottunk,akkor 3 hete lesz,hogy megnyugodjon,mert utana nekem kellene visszamennem melozni.
Liimo,
azt akartam kerdezni,hogy te olvastal-e olyanrol,hogy nekunk mint EU-s felesegeknek,ahhoz,hogya ferjunknek a vizuma meghosszabbitasra keruljon nekunk is dolgoznunk kell-e. Ez utan kutatok,mert azon gondolkoztam,hogy legalabb egy eves koraig maradnek itthon vele,aztan majd csak januarban mennek vissza,de ugy hiszem kell a folyamatos munkaviszony :S
Hala Istennek, nem erezzuk meg,hogy nem melozok,ezert is beszeltuk ezt a ferjemmel...
Sziasztok!
Jajj Liimo,ez szornyu! En mindig ettol rettegek,meg Titinel is,pedig o mar nagy fiu. Mindketten az Angelcare-t hasznaljatok es azt mondjatok,az jo. En most gondolkozok,hogy visszaviszem a tommee tippee-t es veszek helyette olyat,ami nektek van.Az enyem is a legerzekenyebbre van allitva,megsem veszi eszre,hogy Olivia lelegzik. Nem tudom mit lehetne meg kezdeni vele...
Én használok és egy mostani történés meg is erősített abban, hogy továbbra is fogom használni. Egyik ismerősöm fodrászának az 1 éves kisfia halt meg múlt héten....
Nekünk Angelcare légzésfigyelőnk van és amíg nem állítottam be rendesen az érzékenységet illetve nem tettem megfelelő távolságra a egységet a laptól, addig nagyon sokszor beriasztott. Úgy is, hogy ott ültem az ágy mellett és láttam, hogy a lányom lélegzik. Akkor kerestem egy magyar használati utasítást és be tudtam állítani jól. Azóta nem jelzett egyszer sem, pedig ehhez csak egy érzékelő pad jár (Mo-n ehhez a fajtához 2-t adnak) és le szokott róla mászni éjjel.
Szia!
Mi Angelcaret hasznalunk.Lehet allitani az erzekenyseget.Bakapcsolt allapotban is lehet valasztani,hogy pittyegjen vagy sem.Mi a hangos modot valasszuk.Regen minket az ilyen pittyego hangok nagyon idegesitettek,de most ellenkezoleg-megnyugtat,plane ejjel amikor megebredunk es halljuk ,hogy mindnen rendben.Az elso 2 hetben amikor kivettuk a picurt a kisagybol mindig elfelejtettuk kikapcsolni es akkor beriasztott.
Egyszer volt ,hogy ejjel beriasztott,kipattantunk az agybol ,de szerencsere semmi baj nem volt.Azt hiszem utana allitottunk is az erzekenyseget,mert csak annyi lehetett,hogy nyujtozkodott es akkor nem vett levegot (2-3mp-ig)es mar risztott is. Ugy ahogy irtad nagyon rossz erzes volt,egy kicsit hanyingerem is lett utana.:-)
Szia!
Koszi szepen! Ide csak keves kepet toltottem,de a facebookon rengeteg van rola es a fiamrol is :)
Olivia velunk alszik,nem is akarom kulon rakni,Titi ia 2 eves koraig velunk aludt,de neki nem is volt legzesfigyeloje.
Szia Yaweb!
Nekem szinte mindenem tommee tippee es meg vagyok vele elegedve,kivetel ez a legzesfigyelo. Mar nagyon idegesit,raadasul jo draga is volt :(
Egyebkent hogy erzed magad? Minden rendben?
Szia,
Nekunk van TT cuccunk,de nem igazan vagyok veluk megelegedve. Vissza kellett kuldenem a food processort is.
Az Angelcare-rol olvastam,hogy az nagyon jo es most lattam,hogy akcios a mothercareben.
szia makrela!
mi nem hasznalunk legzesfigyelot..egy szobaban van veletek a pici?
en eddig csak rosszat hallottam a figyelokrol..akinek volt,mindenkinek jelzett ossze-vissza....
szerintem ha veletek alszik ne hasznaljatok..csak megorultok tole..
biztos vagyok benne hogy felebrednel ha valami tortenne..ne aggodj!
pusz
Sziasztok!
Segitseg!!!!!!! Hasznal valaki tommee tippee legzesfigyelot? Megorulok,mar ket napja nem alszunk,mert 5 percenkent riaszt.Halistennek Olivia jol van,de en meg nem merek aludn. Szornyu erzes,azt hinni,hogy baj van!
Mi meg hazaertunk.. Most egesz jo volt az utazas, az itteni idojaras es az egyoras keses volt a gaz. Annyit repulgettunk a repter felett,hogy a dragam mar nagyon unta mar es en is kezdtem mar rosszul lenni...
Az ejszaka sem volt gaz,csak ketszer ebredt meg. Nagyon ugyes kisfiu. A ferjem el is van ajulva mennyit valtozott :)
18-an meg ujabb ut...
Kedves Anyukak
Az lenne a kerdesem,hogy ki mikor kezdte,vagy fogja kezdeni a babajanal a hozzataplalast?Milyen gyumolcsokkel illetve zoldsegekkel kezdtetek?Elore is koszonom a valaszokat!
JO REGGELT CSAJOK!
TETTEM FEL 1-2 KEPET,HA VALAKIT ERDEKEL:) VEGRE RAJOTTEM HOGY KELL:)
SZEP NAPOT!
Szia Tutyus!
remelem bejon a krem:)
sok erot a szuleshez.es kitartast!!
tokre izgulok pedig nem is ismerlek:)
en sajnos sos csaszarral szultem 8 hete,de remelem nalad minden ok lesz!!
pusz
Kedves tutyus,
Nekem is az anusol krem jott be,nekem a midwife ajanlotta szules utan.Ne aggodj a szules alatt ha nem akarsz is fogsz nyomni.:-)
Azt mondjak meg jo a kamillas ulofurdo is,de azt nem tudom hogy a terhesseg ezen szakaszaban ajanlott-e.
Jo reggelt!
Ki hogy van?Babak?
Tutyus meg 3in 1?Megy a drukk!
Szep napot mindenkinek!
Az en ferjemeben,csak csaladi vizum van,eloszor mikor az orszagba jott,akkor kapott 6 honapra,aztan azt kellett meghosszabbitani az EEA2-vel.Majd 2014-ben kaphatja meg nelkulem a vizumot megint.O nincs is 5 eve az orszagban meg,hiszen en hoztam az orszagba 2008-ban :)
Csak azert kerdeztem,hogy hogy jott Mo-ra,mert azt mondtak,hogy sehovba nem mehet meg nelkulem es haza Mo-ra is csak velem a hazassagi bemutatasaval a hatarnal...
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?