Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kisebbségi érzés fórum

Kisebbségi érzés (beszélgetés)

1 2 3 4
2010. júl. 4. 22:20
Nem vagyok én bolond! Csak tudom, h mi a fontos az életben! :) Ezek az agyzsugorító gondolatok ölik a testet és a lelket! Felesleges olyanon agyalni, h mi van ha, mi lesz ha! Ha megvan a probléma akkor kell cselekedni! :) Addig meg élvezni kell az életet! :)
60. Lina13 (válaszként erre: 58. - Ágica...)
2010. júl. 4. 21:45
:))) de bolond vagy! :DDD
59. 9bbaa658f2 (válaszként erre: 56. - Lina13)
2010. júl. 4. 21:28
:D))
2010. júl. 4. 21:15
A kisördögöt kell le..ni! :) És akkor rendben leszel! :)
57. ágica... (válaszként erre: 55. - Lina13)
2010. júl. 4. 21:13
Nem számít! Válaszoltam Neki és ennyi! :) Engem nem kell félteni! ;)
56. Lina13 (válaszként erre: 54. - 9bbaa658f2)
2010. júl. 4. 21:12

Ma kipróbáltam amit mondtál... felöltöztem csinosan és sétáltam a Váci utcán, később már a gyerekkel a Városligetben... jó érzés volt :)

Most már csak arra kéne rájönnöm hogy bízzak meg a barátomban hogy tényleg én kellek neki és kalandvágyból se csalna meg soha? tudom hogy nem az a típus, de mikor a kis ördög megkísért... elfelejtem. :(

55. Lina13 (válaszként erre: 52. - Ágica...)
2010. júl. 4. 21:10
:))) ugye, ugye? ki írt és mit?
54. 9bbaa658f2 (válaszként erre: 30. - Lina13)
2010. júl. 4. 21:10
Nem tudom ezt elmondani,ezt érezni kell.Mikor úgy néz rám mint egy nőre,a szemében szeretet csillog.Ezt nem lehet leírni.Egyébként ha sok időd van ,olvass bele a naplómba.Ott még a régi sz.r kapcsolatom is ott van,hogy éltem meg stb...
53. 9bbaa658f2 (válaszként erre: 35. - Lina13)
2010. júl. 4. 21:06
Engem sem zavar,hisz én is meglátom a szépet.Ilyenkor én azt szoktam mondani ha látom megnéz egy jó nőt diszkréten és elkapom a tekintetét.:_Apukám elolvashatod az étlapot de enni otthon fogsz.Ezen mindíg jót nevetünk.
2010. júl. 4. 20:32
Na! Úgy látom én is megnyertem valaki figyelmét! Le lehet pattanni rólunk! Nem itt keresek partnert ha mégis egyszer szükségem lesz rá, akkor azt másképpen oldom meg! Ja és olyanok akik nem tudják leírni azt, h szexhirdetés az előbb a könyveket nyálazza! :P
51. Lina13 (válaszként erre: 49. - Ágica...)
2010. júl. 4. 20:25

Én szeretem a barátomat, vagy kit... :(

Sokat jelent nekem, nem bírnám elképzelni hogy más hozzám érjen... állítólag olvasta a hozzászólásaimat is, nem csak a képeket nézte meg, és szerinte mi jól megértenénk egymást... én megírtam neki hogy úgy hogy más valaki van a szívemben, a gondolataimban? hogy másra vágyom? nem hiszem.

50. ágica... (válaszként erre: 47. - Lina13)
2010. júl. 4. 20:25

Nekem a tesóm a pesztra ilyenkor! :) Mert apukánál nem alhatnak, mert nem hotel a lakása! :S

14 évesek az ikrek a kicsil ányom 6.

A párom két éve vált el! Nem él külön az anyukájától. Együtt él az anyukájával, csak úgy néz ki, h a párom bármikor elhozhatja a leányzót! Ami nem gond csak legalább éjjel lennénk kettesben! Na de majd az idő megoldja! :)

49. ágica... (válaszként erre: 48. - Lina13)
2010. júl. 4. 20:20
Csak óvatosan! Ne bízz itt meg senkiben! Sok a léhűtő...még itt is! Nem beszélve arról, h ez nem társkereső!
48. Lina13 (válaszként erre: 46. - Ágica...)
2010. júl. 4. 20:11
Priviben most írt valami Joel hogy szeretne megismerni... azok után amit itt leírtam hogy milyen bolond vagyok? :)
47. Lina13 (válaszként erre: 45. - Ágica...)
2010. júl. 4. 20:10

Elhiszem hogy vágysz arra hogy kettesben legyetek, végre... te hogy oldod meg a három gyereked? addig ki vigyáz rájuk? kicsik, nagyok?

Hát elég fura hogy mindig magával viszi a kislányt... mióta él külön a kislány anyjától? friss a szakítás? kicsit tényleg olyan mintha menekülne az intimitás elől, csak nem értem miért...

46. ágica... (válaszként erre: 44. - Lina13)
2010. júl. 4. 20:00
Nem baj! Megtaláljuk!
2010. júl. 4. 20:00

Mert húúú! Ez egy hosszú történet, de elmesélem!

Összejöttünk, minden szép és jó egy bibi van a dologban, h messze lakik! Pesti és Szegedi!

Na nem baj! Áthidaljuk! 3 hónap alatt egyszer töltöttünk kettesben egy hétvégét! Amikor csak teheti, hozza a lányát is magával, ami nem is okozna gondot, de nem alszik külön az apjától, ami rendesen redukálja a szexuális életünket ami egyébként sem működik túl jól..sőt!

Azt mondja, h ő érzelmi alapon működik és akkor fog az is tökéletes lenni ha szeretni fog! Hát arra már jó ideje várok...

Tehát igyekszik minden 7végén magával hozni, pedig 2hetente van csak nála a kislány! Most azt mondta a múlt héten, h kettesben leszünk ezen a 7végén, mert felviszi a kislányt az anyukájához! Hát nem így alakult! Meghívott engem is, de ezt visszautasítottam, mert én csak vele akartam lenni! :S És mivel ezt már eljátszotta arra a következtetésre jutottam, h ezzel kerüli azt, h köztünk legyen intimitás! Mert szerintem még másnál van a szíve, vagy nagyon összetört. De nekem nem engedi, h szeressem! Viszont én már kezdem őt és nem szeretnék sebeket sem magamnak, sem a gyerekeknek! Ezért megkértem, h ne keressen és gondolkodjon el kettőnkön.Szüksége van-e rám, mert ez emészti mindkettőnk lelkét.

44. Lina13 (válaszként erre: 43. - Ágica...)
2010. júl. 4. 19:46
:) biztos vár, rám is vár valahol, csak a franc se tudja hol :)
2010. júl. 4. 19:38
Én sem vagyok biztos abban, h azt mondja, h jó folytassuk, mert talán mégis vannak érzései felém! Nagyon nagy az esélye annak, h ennyi volt! De akkor kezdem előröl..tudom, h rám is vár az igazi...
42. Lina13 (válaszként erre: 40. - Ágica...)
2010. júl. 4. 19:37
Te mért kérted erre a barátodat?
41. Lina13 (válaszként erre: 40. - Ágica...)
2010. júl. 4. 19:36

Mi már nem fogunk többet találkozni,ebben biztos vagyok :(((

Meg kéne próbálnom elfelejteni, meggyászolni ezt az egészet, mert azzal hogy sajnálom nem megyek semmire :(

2010. júl. 4. 19:34
Adj időt neki! És magadnak is! foglalkozz magaddal, h mire legközelebb találkoztok akkor egy csodaszép csaj álljon vele szemben! törődj a belsőddel és a külsőddel!
39. Lina13 (válaszként erre: 38. - Ágica...)
2010. júl. 4. 19:15

Nem tudok megnyugodni, ez a bizonytalanság mindennél rosszabb... nálatok te kérted hogy tegye ezt, és biztos lehetsz benne hogy fog jelentkezni, nálunk viszont ő zárkózik el a negatív gondolataival, esélyem sincs megcáfolni, bármi jót is tenni... ebből mi jó sülhet ki? :(

És ő már csak akkor fog jelentkezni ha ténylegesen szakít... vagy egyszerűen szép csendben eltűnik mint most... :(

Én ma ott jártam a közelében, és meg is írtam neki hogy 2 percre vagyok a lakásától... semmi válasz nem érkezett rá... :( így nehéz megnyugodni...

38. ágica... (válaszként erre: 36. - Lina13)
2010. júl. 4. 19:10

Én pont ugyan ezt tettem most a párommal! Megkértem, h ne keressen és gondolkodjon el! Nem szakítani akarok csak mérlegeljen és döntsön végre! Ehhez meg az kell, h ne legyek képben, de nagyon nehéz, mert ma is a városban arra sétáltam amerre vele szoktam, ha Szegeden van és bizony egyszer kétszer meg is könnyeztem, mert hiányzik.

Ez van!Én is arra várok, h válaszoljon és döntsön, h akar-e vagy csak vagyok!

Neked meg kell gyógyulnod és le kell nyugodnod. Ne agyalj azon ami megtörtént! Szedd össze magad és adj időt neki!

2010. júl. 4. 18:56

Nem zavar, mert mindenki szereti a szépet! Nézd meg! A pici babák is elidőznek egy szép arcon! Nem kell ügyet csinálni belőle! Az én párom engem is szépnek lát és ezt nem felejtem el akkor sem ha diszkréten végig mér egy csajt!

Nem zavar! Nem foglalkoztat, mert tisztában vagyok az értékeimmel!

36. Lina13 (válaszként erre: 34. - Ágica...)
2010. júl. 4. 18:55

Ha valaki besokallt és időt kér, az szakítás? én annak érzem, mert a barátom nem foglalkozik velem, nem keres, nem akar látni... :( Rászolgáltam, nem csodálkozom hogy besokallt, de ilyen helyzetben most mit tehetnék? Várom hogy döntsön, bár elég gáz ha már azon kell gondolkoznia, hogy velem akar-e maradni... sok jóra nem számíthatok...

elzárkózik előlem a rossz gondolataival rólam... és nem tehetek semmit...

annyira rossz hogy nem tehetek semmit, és nem tudom mi az amit szabad ilyen helyzetben, és mi az amit nem...

Pihenni akar... biztos nem az én mailjeimet, smseimet olvasni... hisz magától nem keresett egyszer se hétvégén, csak ha én írtam, és akkor is csak a negatívat látta bennem... :( Tudom és megértem hogy neki is rossz, de ha elzárkózik előlem és nem beszéljük meg a dolgokat, mitől várja hogy jobb legyen? nincs esélyem se jót adni neki, kimutatni mennyire bánom a történteket, amiket sajnos nem tudok meg nem történtté tenni, pedig szeretném mert szeretem...

Ilyen helyzetben nem tudom hogy viselkedjek. :( de nagyon kikészít ez az egész. Még jobban egyedül érzem magam, még jobban magam alatt vagyok, és azt érzem hogy eldob mert nem lehet engem szeretni.

35. Lina13 (válaszként erre: 34. - Ágica...)
2010. júl. 4. 18:45
Téged komolyan nem zavar ha a párod mást szépnek talál? számomra ez megalázó, és nagyon alá ássa az önbecsülésem... ami így is lent van...
34. ágica... (válaszként erre: 32. - Lina13)
2010. júl. 4. 11:02

Na! Nem tökéletes mégis szereted, mert ő egy szeretetre méltó ember! Ahogy Te is! Ezt ne felejts el!

Az, h valaki tetszik neki... hát igen! Abnormális és ezt 15 évesen el kellett volna hagynod, mert körülbelül akkor éreznek ilyet a lányok! Nem baj ha szépnek lát valakit, mert téged szeret és ez a fontos!

33. Lina13
2010. júl. 4. 10:31
Köszönöm a privát üzeneteket :)
32. Lina13 (válaszként erre: 21. - Ágica...)
2010. júl. 4. 02:00

Mért szeretem a párom? Nem tökéletes... senki se az...

Amikor először láttam őt, azt gondoltam: egy szeretni való aranyos kis mackó :) Ahogy egyre jobban megismertem már tudtam, hogy szeretetre méltó... az én szeretetemre méltó... annyit nevettem vele, és ő is megjegyezte hogy egész héten nem nevetett annyit mint velem heti 1-2 órában :)

Szeretem ahogy rám néz... mintha csodálna... volt már hogy magam mögé pillantottam hogy tényleg engem néz? engem csodál? de mért?

Állandóan bókol... amit én nem hiszek el :(

Törődik velem, a dolgaimmal, kérés nélkül segít. A lelkemmel is törődik, hogy ne érezzem magam rosszul. Figyelmes, kedves, odaadó... érzelmes.

Szinte tökéletes :) az az egy zavar benne, hogy sokszor félreért, főleg emailben és msnen, és hamar megsértődik... mint én :)

Sokszor mondja hogy beszéljek meg vele mindent, de ha kérdezek akkor az a baj... :( csak a rosszat látja bennem...

Az elején mindenről tudott velem beszélgetni... mert nem engedtem közel magamhoz... de ahogy igen, egyre jobban bebolondultam, és ahogy már írtam, nem mondhatott el nekem semmit se amiben női szereplők voltak, mert rögtön kombináltam :((( és ez nekem is úgy fáj, maga azok a gondolatok amik megfordultak a fejemben... és ilyenkor nem szexre gondolok, csak arra hogy flörtöl vele, szemeznek, tetszik neki... nekem ez a gondolat is fáj :(

Nem vakságot esküdött, ez ok... én is megnézem a barátnőimmel és mondunk véleményt, ez természetes valahol... bár egyre kevésbé érdekelnek ezek... mintha kinőttem volna már ebből :) de attól még maga a gondolat hogy valaki más tetszhet neki fáj... ez nagyon abnormális gondolat??? :(

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook