Kis pénisz, kis mell és egyéb frusztációk (beszélgetés)
Szia!
Igen,július 31-én indulunk Erdély körútra.
Aztán egy Párizsra is áhítozom,de egy régebbi fülműtét miatt nem valószínű,hogy ülhetek már gépre:(,de ez aug.ban kiderül.
Gyulán fürdőhelyre mentek?Nem jártam még arra,de hallottam,hogy szép város!Mikor mentek?
Jó estét!
Burkuska Ti mentek nyaralni,kipihenni a fáradalmakat?
Nálunk még minden bizonytalan.Egy hétre nem mehetünk el,úgyhogy max 3 napos pihenők lesznek.Gyulát néztem ki részben.Majd meglátjuk...
Jó estét!
Alszunk már?:)
Letelt egy munkanap:)Juhéjjj:)
Egyre közelebb kerülünk a szabihoz!
Ki hol nyaral?Én igazából egy hétig aludnék csak!!!
láttam a fórumot,de én olyan hülye időbeosztással élek,hogy soha nem érem magam utol.:D Imádom ellustulni a dolgaimat,úgyhogy jobb,ha én nem szólok hozzá:DDDD
én a negatív példa vagyok!:)))
Ez a beszéd!
VERGŐDJETEK ZÖLD-ÁGYRA!
:):):):)
De dolgozok!:(
Nincs valami fórum a neten,ahol ezekkel a csigákkal foglalkoznak?
Reped a házuk:(
Szépiát teszem eléjük állandóan,de rá sem néznek!
Nem dolgozol ma?
Jó reggelt:)
Most keltünk,olyan jó lustálkodni egy egész hetes munka után:)))
Szép napot!
:DD
puszi nektek!☺☺☻♥
Jó, ha jobb kedvre derít ez a tudat. :-)
Bár most nekem sincs rosszkedvem, holnap utazunk szüleimhez.
Sziasztok:)
Péntekkkk:))
Ezt imádom!
Szép délutánt!!
Hogy vagytok?
Igen, bújkálok, mert este 10-11-kor nekem már nincs kedvem mozogni...inkább aludnék. Marcit viszont nem zavarja a késői időpont, igaz, én kelek fel hajnalban korábban, mint ő.
Sziasztok!
Coline, megnéztem a képet, nagyon jól nézel ki.
További ajánlott fórumok:
- Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével?
- Mosogatógépet vennék, milyen költségekkel jár? Valami só kell bele, meg a tabletták? Ezek az egyéb ktgek - víz ktg. mellett - mennyi?
- Fizetés mellett egyéb jövedelem?
- Szed valaki Stimulotont? És mellé egyeb gyógyszert?
- Ha az első levél fogamzásgátló szedése mellett kellene használni egyéb fogamzásgátló módszert is, azt beleírnák a gyógyszer leírásába?
- A has, mell, és egyéb plasztika, ami felesleges bőrt távolít el, támogatott ha kóros elhízás utáni fogyás következtében kell elvégeztetni?