Kinek van igaza? Segítsetek! (beszélgetés)
Köszönöm!
Végre valaki a "másik oldalról"! :D
szerintem ne legyen lelkifurdalásod, ha naponta teloztok akkor nem szólhatna egy szót sem rátok
sajnos azt tapasztalom hogy ahogy öregszik valaki ugy lesz egyre önzőbb a gondolkodása a viselkedése és ez nem tudatos csak ilyen az öregség:(
Mond meg anyukádnak(teljes tisztelettel) hogy ha fizeti az útiköltséget,akkor minden hónapban mentek..:))
Az én fiam is kb. olyan messze van,rettenetesen hiányzik,de annál jobban szeretem,hogy önző módon arra kérjem,a havi fizetését költse arra,hogy együtt kávézzunk!:)))
a skyp ingyenes:D
szerintem anyudnak kéne valami társaság ott ahol él, barátnő vagy pasi:D;)
Sziasztok!
Adjatok tanácsot! Anyukámtól 300 km-re élünk. Nem járunk haza minden hónapban, mert nincs autónk, és a vonatjegy kettőnknek busszal együtt közel 20 ezer forint.
Anyukámnak ez rosszul esik! Ő viszont nem szeret nálunk lenni.
A férjem apukájával hat hetente találkozunk, mert külföldön dolgozik, és hat hetente van itthon egy hetet. Akkor általában feljön 2-3 órára és a Párom testvérénél találkozunk.
Anyósomhoz is olyan sűrűn járunk haza mint Anyához!
Én gondolom rosszul, hogy ez így jól van?
További ajánlott fórumok:
- Kinek lehet igaza?
- Szerintetek kinek volt igaza és ti hogyan kezelnetek egy ilyen helyzetet?
- Véleményt kérnék..kinek van igaza szerintetek?
- Szerinted kinek van igaza az alábbi esetben?
- Szerintetek mi a jele annak, ha valakinek tetszel úgy igazán, vagy esetleg szerelmes beléd?
- Én megtartanám, de a család kidobna mindent, mert a neten minden fent van! Szerinted kinek van igaza?