Kinek mi az igényes és mi nem? (beszélgetés)
majd azért olvass utána,hogy kiknek is telepszik meg a tetű a hajában,kik a veszélyeztetettebbek..
a szex az mindenki magánügye,na de valljuk már be,hogy menszesz alatt nem épp izgató a szex?nem?
A férfiaknak kellene előtte is, úgy tudom.Nőknél nem
igazán látom értelmét.
na de látom kár volt ezt a témát elő hozni...
az itt leírtak fényében újra átgondolom..mert érdemes:D
Én speckó klotyóhasználat előtt nem mosok kezet, ugyanis nem taperolom végig a klozetot, mi a francnak mosnék kezet? Vagy a saját ruháimtól, amit letolok, valamiféle fertőzést kéne kapjak?
csak ha már kellemetlen illatot érzel, az már nem csak a pulcsi miatt van....
A kislányom elsős és tetűs volt pár gyerek az osztályában és ki hozta be na ki??????egy cigány kislány......én nem itélem el őket de a frász kerülgetett hogy az én lányom hajában is lessz,mellesleg derékig érő haja van,kiskorától növesztem neki,ha ezért lekellett volna vágatni,tuti megöltem volna a kislányt aki behozta.
jó akkor a szexet zárjuk ki...
és a többi???
igen???? hát ha ugyanabban a pulcsiban tanítás után felástam a kertet akkor biztosan! szerintem ez túlzás egyébként amiket írsz... azért mondjuk télen, ha beülök pár órát meghallgatni az egyetemen és másnap ugyanabban a pulcsiban jelenek meg, szerintem az azért nem akkor főben járó bűn... :)
elnézést, hogy félreírtam...
Bocs, idesem, máskó jobban figyelek.
tetűséget tuti el lehet kapni, pl börtönben :)
nade tÉtűséget? :D
a kézmosás az az igényesség mércéje lehet akár... a hajmosás is... de amit ezen túlmenően említett nem érzem igénytelenségnek ha valaki ilyen módon él szexuális életet. az a probléma, hogy nagyon sok ember prűd és/vagy el sem tudja képzelni hogy más ember, másképp (is) élvezi a szexet!
mert ha két nap egymás után u.a a felsőt veszed fel az egész osztályban kellemetlen szagok terjengenek..
ami nem csak engem zavar...
nem nem vagy hülye...
jól neveled a gyerekeid...
de itt most lehet olvasni, hogy kritizálnak ez miatt
A hülyeség ragadós, az erőszak erőszakot szül, a tetűséget miért ne lehetle elkapni? :D
nem miért szólnánk le?????nekem két kislányom van,és a nagyobbat minden nap oktatom,most elsős,hogy az iskolában papírozza le a wc-ét mielött ráül,mosson kezet wc elött is és utánna is,na most akkor én is hülye vagyok....
najó, ezt beraktam kedvencekbe.
nem csak a kézre gondoltam:)
kézmosás minimum, de ez miatt nem is kell szólni neki, mert neki is természetes...
A napok és a ruha választás összefüggését nem tudom az igényességgel logikailag összehozni.
TÉTŰSÉGET? :DDD
najó ez kész. és még igénytelenségről van szó :D
csak mert, már kollégiumba kaptam él pár éve tétűséget...ami nem az én hibám volt...és többet nem szeretném...
kicsit zavar, lehet, hogy a nővérem miatt is, mert nála nagyon figyelni kell mert nem rég volt vese átültetése....
meg lehet, hogy az is befolyásol, hogy ápoló nőként végeztem és tudom, hogy terjednek a betegségek...
tudom, hogy itt most sokan lefognak szólni, de érdekel mások véleménye is...
Számomra sokkal nagyobb igénytelenség a "-ban, -ben" rag használni nem tudása, a förtelmes helyesírás, valamint a mások életében való vájkálás, "bezzeg én" típusú kritizálás, mint az, hogy ki mikor szeretkezik.
Ez a higiénia és közösség szempontjából tényleg hátrány.
érdekesen vontad le a következtetést :)
ez tényleg túlzás!Tudod mennyi mocskot meg ehetsz,véletlenül...vizelés után a párodnak fürödni kell ugye?Mielőtt közeledni próbál?
További ajánlott fórumok: