Kinek hány hónap el maradása van bármilyen számlával? (beszélgetés)
Lesz ez még nehezebb és keményebb is.
Nem mindegy, hogy üres hassal meleg szobában, vagy hidegben tele hassal.
ezt is leszarom - igen, az áramszolgáltató már belengette ezt, de hiába lengeti! kapja be! ettől még egy család sem fog többet keresni és időben befizetni, hanem megvárja, míg meglesz rá a pénz, és AKKOR fizeti ki, no persze ha késedelmi kamatot kap rá, sajnos, hát igen, sajnos akkor az gáz! :(
Egyébként szerintem ezt így egyértelműen nem lehet kijelenteni, hogy laza a fegyelem. Meg hát a csóró(bb) családok hogyan fegyelmezzék magukat ilyen ínséges időkben??
Nálunk Magyarországon nagyan laza a fizetési fegyelem. Be fogják vezetni, hogy ha nem egyenlíted ki adott határidőre, nagyon keményen büntetnek majd. Aztán lesz majd sírás-rívás.
Szóval jobb elkerülni a felesleges büntetőkamatot.
én még lógok az augusztusi rezsivel (igen, kövezzetek meg, helyette elmentem nyaralni 4 napra a Balatonra, bibibíí), de leszarom, tudnak várni pár hetet, szerencsére rugalmasak; na és hétfőn kellett volna befizetnem a kábeltv plusz internetet, egy hetet fogok késni vele, valószínűleg jövő hétfőn már befizetem.
amúgy nekem is mindig első a csekk, és aztán a többi, de manapság már egyre nehezebb
Nincs elmaradásunk, mert az az első, hogy befizetjük a csekkeket, és csak utána megyünk a boltba.
Szóval szégyelld magad.
:)én túl sokfélével egyszerre nem szeretem:S
na meg is kívántam...holnap reggel friss kenyeret kell vennem úgyis,és jól belakok:DD
zsóka: cukros zsíros kenyér a legfinomabb dolog:) jó friss kenyérrel...de rég is ettem olyat! még gyerekként mamámnál:))
szerencsére szép emlékek kötnek ehhez az ételhez:)
nálunk ha nem volt pénz kajára, akkor zsír se volt, csak a 2-3napos kenyér,már ha volt épp belőle még...de ez megint nem ide tartozik:P
További ajánlott fórumok:
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Keresztnevek szóláncban /akár becézett alakban is, bármilyen külföldi keresztnév is lehet/
- Medrol - Bármilyen tapasztalat érdekel!
- 10 hónapos babát érdemes-e már elvinni munkahelyi/vagy bármilyen/mikulás ünnepségre?
- Tudtok Kaposváron, vagy környékén bármilyen babás programot vagy klubot, ahol a 21 hónapos fiam jól érezheti magát, és nem mellesleg én is?