Kiket utáltok a médiában és miért? (beszélgetés)
Ez a két nő majdnem ugyanaz a kategória. De csak majdnem.
Én Beával találkoztam már személyesen, nagyon kis butácska ő is, de nagyon jóindulatú olyan akit nem képes az ember utálni. Olyan naív és lelkes tud lenni, mint egy gyerek.
Kiszel...épp a héten volt a Cool tv-n ahol azt nyilatkozta, hogy őt azok utálják akik sikertelenek az életben ezért irigyek rá.:DDDDDDDD
Tényleg irritáló egy nő, maximálisan igazad van.
Akit még utálok, szerintem sokan nekem fognak most ugrani, szinte félve írom le a nevet:D Csonka Bandi.
Meglátom a Reggeli-ben ha véletlenül odakapcsolok, hát komolyan mondom rosszul vagyok.
Én nem értem ilyen lagymatag embert hogy tehetnek műsorvezetőnek. Ez a "pasi" egy két lábon járó depresszió, szinte egy mosoly nem hagyja el soha az arcát, ha meglátom szinte az élettől is elmegy a kedvem...BORZALOM!!!
Győzikéék,Fekete Pákó,Kiszel Tünde
ezek alapból idióták
Béres Alexandrától a hideg kiráz ahogy vicsorog
Havas Henrik meg azt hiszi hogy ő f--sta a spanyol viaszt. még egy ilyen beképzelt, öntent, egoista barmot nem láttam az biztos.
nagyjából ennyi:)
A médiában én magát a média világát utálnám,ha lenne bennem egyáltalán valami érzelem evvel kapcsolatban,úgyhogy inkább azt mondom ,hogy abszolút hidegen hagy,közömbös számomra.Így nincs is olyan akit utálok,vagy ki nem állhatok benne.
Tüncike zseniálisan alakítja a bordélyból feltörekvő kurtizánból lett úrinőt,Benkő a meg nem értett kissé hóbortos(őrült?:D)lant művészt(meg is mondta igen bölcsen,hogy azért vetkőzött és csinál hülyét magából,mert ez kell az embereknek,ebből meg tud élni:D)és sorolhatnám az összeset akik elég előrelátok voltak ahhoz,hogy megformálják a mai emberek karikatúráit,ezzel biztos megélhetést biztosítsanak azáltal,hogy vagy feldühítik,vagy undort keltenek,vagy kinevettetik magukat ország világ előtt.
Mostanában már szoktam tévét nézni és mondhatom jól mulatok,de nem a műsoron,hanem másnap,amikor beleolvasgatok pár fórumba,és mindig megdöbbenek ,mennyire véresen komolyan veszik az emberek ezt az egész nagy ,hatalmas cirkuszt!:)))
Azt se felejtsd ki, hogy : császárral...érdekes...celebéknél mindig van valami komplikáció ami miatt normális úton nem tudják megszülni a gyereket.
Egyébként 2 hétig tuti címlap....
További ajánlott fórumok:
- Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon?
- Valószínűleg hamarosan lesz az eljegyzésem és kiket illik meghívni?
- Állami kitüntetésre kiket lehet felterjeszteni?
- Nem tudja valaki, hogy a mostani, - novemberi - nyugdíjemelés kiket érint?
- Mondanátok olyan magyarországi híreket, amelyek sokáig szerepeltek a médiában és sokáig beszédtéma volt az emberek közt?
- Ismert emberek tragédiáinak feldolgozása médiában