Ki mit gondol arról, ha egy anya fehérneműt vásárol 30 éves fiának? (beszélgetés)
Gondolod, hogy ezen nem vagyunk már túl?
Nekünk is voltak szüleink és attól, hogy összeházasodtunk a párunkkal, a szüleink maradtak! Én azt, hogy egy barátnő, feleség, barát, férj, élettárs azt gondolja, hogy egy kapcsolat csak úgy működhet, hogy a szülők le vannak sz..rva, és csak ide aztán ne jöjjenek és nekem aztán ne mondja, ne adja, stb. nagyon gusztustalan. Remélem azok, akik így gondolkodnak, azok a saját szüleiket is leköpik, illetve bízom benne, hogy az ilynek párja lesz annyira normális, hogy kirúgja, ha ilyet kér. És azt meg kívánom, hogy az ő gyereke az utcán meg se ismerje, hogy megtudja mit kíván attól, akit igazán szeret. De szereti e igazán az ilyen a párját?
Az én férjemnek már nincsen anyukája. Egészen biztos vagyok benne, hogy örülne még egy alsónadrágnak is, bárminek... csak kapna tőle.. :(((
Ne felejtsétek el, hogy minden anyós egyben anyuka is. Felnevelt, óvott egy gyereket. Ne akadjatok fenn ilyen apróságokon, mert ha már nem lesz anyukátok (aki nyilván valakinek az anyósa is) nagyon nagyon örülnétek majd egy pár zokninak is!!
Anyósok pedig! Fogadjátok el, hogy a gyerekek felnőnek is kirepülnek, szeret ő titeket attól, csak már mást is, máshogy.
Mindenki fogadjon el mindenkit és helyre áll a világ rendje! Ámen! :D
Garancia az nincs.
A baj eleve a kiindulás minőségével van..
1. Lusták vagyunk megkeresni a jó párt, aki van 10 éve, azt elvesszük, ha elvesszük
2. Lusták vagyunk megtartóztatni magunkat, meg gondolkodni, jön egy nagy szerelem, 7 hónapon belül elvesszük..
3. Baromi egoisták vagyunk, nem fektetünk a kapcsolatokba bele, csak kapni szeretnénk.. Ami még ennél is nagyobb baj, hogy még ha akarnánk, akkor se tudjuk, hogy hogyan kéne, mert többezer év generációinak tapasztalatát, mint nem korszerűt a delete billentyű alatt felejtettük..
Hogy voltak régen is bajok? Hogyne lettek volna. Csak az arány nem mindegy.. Nem mindegy, hogy 10-ből 2 esetben van némi baj, vagy hogy 10-ből kettő marad együtt... És a rombolás rombolást hoz.. Ez a baj.
Azt a mindenit, van ilyen ember ilyen gondolatokkal?
Szívesen beszélgetnék veled. De komolyan!
Ezen a szinten meg attó függ, hogy milyen tipusúak az emberek..
Itt a társadalmi szint is számít, a generációkra visszamenő viszony..
De ismerek én olyan vezérigazgatót édes, kedves vidéki anyukával, ahol simán működik a dolog, mert olyanok a szereplők.. Azért nem kell attól hasraesni, hogy valaki vezérigazgató.. Elég baj, ha az ember jellemét ez formálná..
Bár értem, mit akartál ezzel kifejezni, nem akarom szándékosan játszani a hülyét, de asszem válaszoltam..
A szereplők jellemétől, viszonyától függ..
Jól esett ez a proli kifejezés :(
Úgy tűnik, azok vagyunk sokan...
Vagy a felső százezer fehérnemű nélkül járkál?
Én sem az intim szót használnám rá, de nem haragítanék magamra egy anyukát sem kivételesen, úgyhogy inkább nem írok semmit.
:)
Szerintem semmi kivetnivaló nincs benne.
A legtöbb férfi utál vásárolni, a mama pedig megkíméli a menye idejét és pénztárcáját. Nem értem, mi lehet ebben a rossz. Mivel a fiáról van szó, nyilván nem a legsilányabb minőséget veszi.
Ez csak akkor cinkes, ha egy meetingen adja át anya az ajándékot... :DD
Tessék fiacskám, bugyikák!...
További ajánlott fórumok:
- Most milyen fehérneműt viselsz?
- Turkálóban vásároltál már magadnak fehérneműt?
- Te mit gondolsz? Van jelentősége annak, hogy az első szeretkezéskor milyen fehérneműt viselsz? ;)
- Fehérnemű boltban kicserélik a megvett árut? Vagy le lehet vásárolni az árát?
- Hol érdemes női fehérneműt vásárolni?
- Hol tudnék jó áron, fűzős fehérneműt vásárolni?