Ki milyen nevet és mi alapján adott a gyermekének? (beszélgetés)
Szia! Mi magyar nevet akartunk mindenképpen, így lett Koppány. Azaz Nagy Koppány Attila. Az utóbbit apától "örökölte". :)
Nem tudom miért de olyan megragadó ez a név... Olyan tekintélyt parancsoló, vad... Vagy csak mi látjuk így? :D
A fiam Norbert, jelentese eszaki feny. Ezert valasztottam ezt a nevet, minden szempontbol jo valasztas volt. Konnyen baratkozo nagyon kozvetlen.
A lanyom Anna. A legszebb lany nev szerintem, a jelentese teljesen illik ra...raszabtak ezt a nevet.
Én hangzás és jelentés alapján akartam. De sajnos ami ritka név, és jól cseng annak valami vallásos jelentése volt.
Így páromra bíztam. Hát nem Krisztián lett!!! :D Ne bízd pasira a választást!!! :)
Első szülött fiam: apja után, lányom, utánam kapta a nevét.
Középső fiam neve nagyon tetszett: Richard.
Legkisebb fiam: a legszebb magyar férfi nevet kapta: Attila:)
További ajánlott fórumok:
- Kereszteljük el! Adott névhez párosíts egy általad hozzáillő keresztnevet és utána írj egy létező magyar vezetéknevet!
- Lehetséges, hogy egy autista gyermeken csak az óvodában jelentkeznek a tünetek?
- A regisztrációkor megadott nevet meg lehet változtatni?
- Mi alapján engednek egy nevet anyakönyvezni?
- Valaki ad vagy adott a gyermekének Suspensio terpinit? 9 hónaposnak is lehet?
- Olyan linket keresek ahol fel van sorolva a keresztnevek és az, hogy mondjuk tavaly hány baba kapta az adott nevet.Vki ismer ilyen linket?