Ki mikor díszíti a karácsonyfát? Ki segít nektek? (beszélgetés)
Pontosítsunk: TE itt Magyarországon 24-én délután szoktad!
Ahány ház, annyi szokás. Mellesleg a kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy mikor szokás, hanem hogy ki mikor dísziti? A kettő nem feltétlenül ugyanaz. Egyrészt. Másrészt attól, hogy a hoxa magyar nyelvű, azért elég sokan vannak itt, akik nem Magyarországon élnek.
Hogy-hogy mikor????
Ez nem amerika, itt nem szokás feldíszíteni hetekkel előtte, mi itt Magyarországon 24-én délután szoktuk!
23.-án este én fogom dísziteni, mert már elsárkányosodtam és nekem az jó csak amit én csinálok.:-))) Minden évben más dzájnt találok ki és szegény Bajuszosnak egyébként sincs tehetsége ehhez.Régen elvitte sétálni a gyerekeket 24.-én délután amíg meghozta a "Jézuska"
Nálunk mindenki azt csinálja amihez jobban ért.PL: Ő fog holnap sütni:-)
A férjem díszíti fel szenteste, míg én az utolsókat simítom a vacsorán.
Gyerekkoromban mindig úgy volt, hogy mi gyerekek apával díszítettük fel a fát, míg anya főzött, ezt a hagyományt szeretném megtartani.
Egész héten... Senki... Egyedül.
Nem kell ezt ragozni...
Hétfőn.:)))
Igazándiból a Párom annyit segít, hogy beállítja a tartóba, felhozza....
Miért kell Neked ehhez segítség?
További ajánlott fórumok:
- Hanyadikán állítjátok föl és díszítitek a karácsonyfát?
- Mit tennétek, ha a Párotok nagy értékű Karácsonyi ajándékot adna Nektek, de Ti nem tudjátok viszonozni és ez zavarna?
- Ne csak Karácsonykor segítsünk!
- Nektek már karácsonyi hangulatotok van?
- Ti mivel díszítitek karácsonyra az ablakot, hogy a kinti szemlélő számára is látványos legyen?
- Óvónéni vagyok, és ötleteket gyűjtök! Milyen ajándékot készített az oviban csemetétek karácsonyra nektek?