Ki a szerető? Mi számít szeretőségnek? (beszélgetés)
De van.
És most? Lerajzolsz és összetéped?
Köszönöm ezt a mindenre kiterjedő, észérvekkel meggyőző választ!
Tetszik ha valaki tud érvelni valami ellen, vagy mellett!
Taníts Mester!
Nem csaló!
"Csak" ámító.
Ez nem szeretői státusz. Szerintem szerető az, ha valamelyik félnek vagy mindkettőnek van párkapcsolata.
Amúgy meg aki így vélekedik, annak nem mesélnék a magánéletemről.
:)))
Szerintem a fuckbuddy egy tök jó kifejezés, mert egyértelműen benne van,hogy egyik fél sincs elkötelezve a másik iránt (persze addig a pontig, amíg egyikük nem szeret bele a másikba, ami kivétel nélkül, törvényszerűen bekövetkezik.) A szerető szó annyiból degradáló,hogy egy alárendeltségi viszonyra utal. A szerető az a mellékutca, akivel csalják az állandó társat, akit rejtegetni kell, akit nem vállalnak fel, stb. Szóval inkább fuckbuddy mint szerető. :)
Szerintem a fuckbuddy és a szerető nem ugyanaz.
A k..róbarátság(mármint a fuckbuddy) az általában két egyedülálló ember dugóviszonya, a szeretőség pedig az, ha az egyiknek állandó kapcsolata/házastársa van, és mellette megy félrek...rni egy másik illetővel.
Ha ez a helyzet, akkor alkalmi szexpartnerek vagytok.
Egyébként nagyon finoman fogalmazott az ismerősöd. lehetett volna sokkal közönségesebb is.
Szerintem az, aki párkapcsolatban élő valakivel összejár leginkább kufircolni. Továbbá az is, aki csak kufircolni jár össze valakivel, még ha az a valaki egyedülálló is.
De a klasszikus szeretőség az első
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Házas férfi szeretője lenni
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Milyen érzés szeretőnek lenni?
- Diszkrét, szeretői kapcsolat, szeretőség, előítéletek nélkül