Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán? (beszélgetés)
Koszonom Kacsa.
Megyek szellozni.
Akor azt is tudod , hogy az is van irva, hogy mindenki eloszor a salyat gerendjat vesse ki a szemebol, utana a szalkat. En is eloszor gondolkozom, hogy van e benem olyan dollogok amiket rollad irok vagy nincs.Magam itelem eloszor.
Befelyezttem.Neked mar nincs mondani valom.Valojaban a tobbike miat jovok mar reg vissza.
Valamelyik írásodban írtam történelem tanár vagy, azt látom hogy az a fajta tanár vagy aki csak a könyv mert az tény az a szent.
Ugyan honnan lenne bizonyítékod?
Te nem látod helyesen a dolgokat, csak azt látod ami le van írva a többi nem számít.
A tudományról te csak azt tudod amit hagynak. Régen az egyház szabályozta most meg a zsidók.
es meg vallami azt a reszet ismered a biblianak ahol jonek es mondjak , hogy az O neveben profetaltak es tettek sok csodat? Tudod mi a valasz?" Soha nem ismertelek benetek"
Es jonek masok es mondja nekik" Jojettek en Atyam aldotai.Mezitelen volttam es felruhaztatok.Ehezttem es enem adtatok.Fogoly volttam es meglatogatattok" Es majd kerdik , hogy mikor tettek ilyeneket.Amikor egyel az O kicsinyei kozul tettek.
Ezt ismered?
Tudod mivel gyozte le Krisztus a Satant? A hatalmas szeretetevel.Kelet hozza az ismeret.De ha nem hal meg erttunk, a pokol a mienk.De a Jehova tanui nem hisznek a pokolba tudomasom szerint.
Isten bunbanast , megterest alazatot , szeretet es szelidseget akar.Hiaba az ismeret , ha az eleted nem bizonyitja amit tudsz.
A biblia villagosan irja:"az ordogok is hisznek "
Te magad bizonyitod ki vagy.Mindenki latja rajttad kivul.Bibliaval tamasztod alla? Ok , csak hogy te kiveszl reszeket a bibliaval ami a te izlesed szerint valo es a tobbit elfelejtted elolvasni.
Ja es azt a reszt ismered ahol minden vers vege igy fejezodik be"...HA SZERETET NINCS BENEM SEMI VAGYOK"
Miert enm ereztte senki a szereteted?
Miert " ostoral " akarsz meggyozni vallakit?
Dewi figyelj, az Isten gyozon meg engem , ha tevedek velled kapcsolatosan.Es ha meggyoz errol hajlando vagyo nyilvanosan bocsanatot kerni.Ha a forum megszunik , forumot inditok a" Dewi bocsanatot kerek" cimen.Nem mert jobb vagyok nallad, hanem mert Isten gyermekenek Kutya kotelesegem+ igy tiszteseges.
Nem tudom.Nem biztos.Ami nem tetszik , hogy abszolut mindent elharit magarol.Soha eszebe nem jut, hogy tevedet, hogy vallakivel nem ugy " beszelt" ahogy kelett volna.
Krisztu szelidseget es alazatot is tanit.A bunt bunek lehet mondani anelkul, hogy vallakit kozben eltiprunk.Senki nem azet fog Krisztushoz fordulni,mert eltiporunk vallakit.
Az o hite all az enyemhez a legkozelebb inen, megis o all mindenki alegtavolabb tolllem:(
Pedig szerettem volna egy tarsat.Vallakit ami megerti a hitem akivel megoszthattom a gondjaim.Vallakit akiben megbizhatok, aki imadkozik erttem.De benne biztos nem bizok.
Az o hitte csak betuk, hianyzik az elet belole. Bar nem hinem , hogy ertitek mirol van szo.
Faj kacsa.Miert olyan nehezen talani vallakit aki eli is azt amit hisz?
En miert nem ellem ahogyan kene?Tud erre vallaki nekem valaszolni????
Nyugi mi itt vagyunk:)
Hát a stílus sokat elmond egy emberről .
"egy no"
Ez "egy nő" akart lenni?Dewi férfi legalábbis az adatai alapján meg a beszéde stílusa alapján is.
Sokat beszelunk , sokat irunk.
Meglehet kerdezni magat Istent is.Lesz valasza.Anak aki nem hisz bene, lehet kerdezn , hogy letezik-e , ha igen bizonyitsa be.Valszolni fog , anak akit tenleg erdekel.Az oszinte erdeklodonek mindig valaszol.Csak abban az esetben nem valaszol (esetleg) ha a kerdes szidalmazas vagy tamadas iranta.De megtortenik , hogy olyankor is.Salusnak elvette a szeme villagat, hogy meglassa Ot.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- 5 faktor diéta - fogyás szenvedés nélkül
- A nagyim agyhalott, miért nem ér véget a szenvedése?
- Fogyni szenvedés nélkül, avagy mit üzen a háj lélektana?