Kész átverés (beszélgetés)
7. 17b4a8bb0b (válaszként erre: 4. - 6ee0ffb012)
2012. márc. 14. 18:50
Melyik híradóban? Hol?
6. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 2. - 17b4a8bb0b)
2012. márc. 14. 18:50
Inkább ne kíváncsiskodj :DDD
5. 17b4a8bb0b (válaszként erre: 3. - Andi6020)
2012. márc. 14. 18:50
Pont ezért inditottam ezt a fórumot. Mert tuti van aki ilyen helyen dolgozik,vagy rálátása van ezekre a turpiságokra:)
4. 6ee0ffb012 (válaszként erre: 1. - 17b4a8bb0b)
2012. márc. 14. 18:49
Pont erről van szó a Híradóban.
Amúgy konyhán dolgoztam elég sokat.Ott ugyan a maradékot nem vittük ki újra,bár ez sem igaz maradéktalanul.Viszont kedvenc főnököm kedvenc mondása a mai napig a fülemben cseng: nincs büdös hús,csak alulfűszerezett.
3. andi6020
2012. márc. 14. 18:49
Azt, hogy az éttermekben mi van a színfalak mögött, jobb ha nem tudja a betérő vendég. :)
2. 17b4a8bb0b
2012. márc. 14. 18:49
Én annyira kíváncsi lenék hogy mi megy egy pizzériában,mennyire tisztán dolgoznak,mit használnak fel abból amit már nem lehetne,stb
1. 17b4a8bb0b
2012. márc. 14. 18:46
Sziasztok!
Olyan dolgokról szeretnék itt beszélgetni,amikről kevesen tudnak,vagy csak azok akik bizonyos szakterületen dolgoznak.
Pl arra,hogy az éttermekben mi van a "színfalak" mögött,azaz tényleg újra felszolgálják a maradékot,vagy a hentesek hogyan tudják eladhatóvá tenni a büdi húst.
Tehát a téma az átverés lenne.