Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám (beszélgetés)
Ismerlek téged is Szilvia69!!!!!!!!!!!!
Emlékszel a kmixire??????????
Nem adatad ide, amit igértél. de megkaptad a büntetésed. Te tudod mi volt az.
Itt vannak megunt farmok hozzáférési adatai!
Ha nektek is van megunt farmotok,a lap alján kitöltitek a belépési adatokat.DE CSAK AKKOR TÖLTSÉTEK KI,HA MEG AKARTOK SZABADULNI A FARMTÓL !!!
Már is túl sokan jelentkeztetek... :-D
Az első jelentkezőnek oda adtam.
Sziasztok!
Én Kicsi Tanyás tanyámat cserélném Farmeramasra, mivel én már csak ezzel szeretnék játszani a továbbiakban, így segédtanyaként szeretnék egy 40-es szint felettit némi farmarannyal gazdagítva, ha megoldható. :)
Érdeklődni priviben.
Nekem 2-es szerveren van 25 szintű
2*méz
4*tyúk
3*hal
4*tehén
3*birka
2*majonjéz
2*sajt
1*szántóval.
A raktárban bőséges terményekkel kiváltott fűrészüzemmel és némi kT-val. :)
Illetve Kapibados accountom is van, ami vihető.
Érd priviben. :)
Üdv
Tibó
Rendben.
Priviben részleteket.
Sziasztok!
Szeretnék átadni 1 bejáratott 77-es szintű farmot,lehetőleg szorgos gazdának.
Akit érdekel jelezzen.
Sziasztok!
Elcserélhető megunt farm az ÉnKicsiTanyámon (25-ös szintű) szinte max fejlesztésű, több tízezres kT-val és sok-sok terménnyel illetve ugyanitt Kapibados fiók szintén cserélhető.
Érdeklődni privátban.
Én már nem játszom vele, csak farmeramaval így csak ott áll üresen, így egy szorgos gondos gazdára vár.
Az ajánlat csak az első komoly érdeklődőig érvényes, úgyhogy hajrá. :)
thoto80
Sziasztok!
Én Kicsi Tanyás tanyámat cserélném Farmeramasra, mivel én már csak ezzel szeretnék játszani a továbbiakban, így segédtanyaként szeretnék egy 40-es szint felettit némi farmarannyal gazdagítva, ha megoldható. :)
Érdeklődni priviben.
Nekem 2-es szerveren van 25 szintű
2*méz
4*tyúk
3*hal
4*tehén
3*birka
2*majonjéz
2*sajt
1*szántóval.
A raktárban bőséges terményekkel kiváltott fűrészüzemmel és némi kT-val. :)
Illetve Kapibados accountom is van, ami vihető.
Érd priviben. :)
Üdv
Tibó
Kertbirodalmam átadnám. Az 5-ös szerveren van, 17-es szintű, 26 érme, 177 ezer gyt van rajta. Nincs aktiválva a prémium, de ha aktiválod, mind3 tanya be van ültetve, és aratható. A kaktuszos részt el sem kezdtem.
Mivel az utóbbi hónapokban alig-alig léptem be, gondos gazdát keresek, akinek átadhatnám.
Előre is köszönöm!
Én kicsi tanyámat vennék érmékért!
Akinek van 28-as szint körüli, 2 vagy 3 tanyás, fűrészüzemes, stb... tanyája az szóljon privibe!
Ha valakinek van megunt Farmeramája, én szívesen átveszem. Szorgalmas kis gazda vagyok, bár még elég alacsony szinten állok a játékban.
E-mal: twilight.saga_tina@hotmail.com
A játékban uyanaz a nickem, mint itt, ha gondoljátok ott is írhattok. :) köszi :) és B.U.É.K!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Családi ajándékozás
- Mit ajándékoznál a szerett férfinek?
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?