Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám (beszélgetés)
sziasztok.
keresek X15 piacú farmot legalább 50-es szintű legyen és lehetőleg ne legyen üres a pajta növények terén és lehessen rajta töklekit késziteni
tudok érte nagyobb szintű farmot adni 63 vagy 70es
írj privit
Sziasztok! eladó a farmeramam 75-ős szintű a bahama 16-os szintű, a lekvár főző 2 szintű, az erdei tisztás teljesen fel van szabaditva, a kerge kert is fel van szabaditva, bármilyen tenyész állat van kivéve denevér akit érdekel az irjon privátot
amit kérek érte farmeramat fullosan felszereltet
Sziasztok! eladó a farmeramam 75-ős szintű a bahama 16-os szintű,a lekvár főző 2 szintű,az erdei tisztás teljesen fel van szabaditva,a kerge kert is fel van szabaditva,bármilyen tenyész állat van kivéve denevér akit érdekel az irjon privátot
amit én szeretnék az 76-os szint föllöti farmot
Sziasztok , keresek 37 - piacu farmot szinttöl fügetlenül a legkisseb is lehet ,
tudok adni érte 1-30-as piacuig szinte minden piacra van farmom a kezdö farmtol egészen 70 szintig
akinek van keresen privátba
Sziasztok!
04 -es piacú farmot keresek!
A ajánlatokat várok!
60 szinttől felfele érdekel!
Cserére van egy 68-as szintű farmom 31-es piaccal!
De nagyon kicsi farm is érdekel!!!
Szia!
Arany levelnel 88.88 CSP arnal
egy SwissFarmenX?? nevű elado nal tudod megnezni a vegen a szam a piac szomod. Pl:SwissFarmenX22
akkor az x22 piacon vagy.
Sziasztok!
Olyan farmot keresek, amely a x31-es piacon van.
Én pedig olyan farmokat tudok adni, amik a x39,x37,x19,x01,x17,x30,x11,x15,x08,x34 piacon vannak.
Írj privit!
31 es piacu farmot mar nem keresek koszonom.
Viszont ketesnek a baratnomnek x37 es piacon levo akarmilyen kicsi FA FAVAL rendelkezo farmot, tudna adni erte egy kicsi x02 es piacon levo FA FASAT, vagy adna erte egy 57 es szintu farmot x40 es piaccal. Aki szivesen cserelne irjon privit. Koszi
Sziasztok!
71 es farm , bahama 12 es, lekifozo 2 es (tokleki van rajta)x03 as piacon van elado
x31 es piacos Fa fas farmot kerek erte mindegy milyen szinten van.
Priviket varok ha van ilyen farmod.
Sziasztok! 3 farm gazdát keres.
48. szint
11. szint
4. szint
Akit érdekel, írjon.
sziasztok! Megunt, időhiány miatt átadó farmot szívesen fogadok, magasabb szintű előnyben (70-80)
Akinek lenne ilyen, kérem itt keressen privátba, vagy az:
ocssz75@gmail. com
Minden megoldás érdekel!
Köszönöm!
Sziasztok. Egy 72-es szintű farm ingyen elvihető. Csak azok kérjék el tőlem akik szívesen gondozzák.
Akit érdekel az írjon erre az email címre: sandorviki@freemail.hu Várom válaszotokat.
További ajánlott fórumok:
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Családi ajándékozás
- Mit ajándékoznál a szerett férfinek?
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?