Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám (beszélgetés)
Sziasztokcserélném 90-91-es farmokat 16-os piacosak több 100 ezres termény van rajtuk , kizárolag 37-es piacu farmok érdekelnek 85 szint feletti
írj privátba ha érdekel ,
Szerintem nem sokan adnának érte pénzt, de ha rákeresel találsz néhány oldalt.
Ha mégsem kell neki akkor én szívesen átveszem tőle gondozásra, ingyen :))))
Gondoltam, próbálkozom, de nem jött össze.
Van vagy 25 farmom, mind 3-as szintű, különböző piacokra.
Akinek kellene, jelentkezzen érte üziben!
Ha meg 13-as lenne valakinek felesleges, hát hihetetlen boldog lennék...
Picike farmok keresik gazdájukat 2, 3, 6, 8, 11, 15, 24 és 25-ös piacokkal priviben! ;)
13-as piacra keresek helyettük. :)
Sziasztok!!!! keresek farmokat!csere is érdekel,adok megegyezés szerint! cserefarm piaca:01.02.11.40.21.
keresek:39.18.
goodgame empire :
eladó két darab 70-es szintú account. Szerver: nemzetközi1 . ( a 2 kastély egymás mellett található, egy nagyon erős szövetségben.
Rengeteg, felszereléssel, minden királyságban kifejlesztett kastélyokkal. (képeket kérésre csinálok)
Bővítsd a gazdaságod! ;)
Picike farmok keresik gazdájukat 2, 3, 6, 8, 11, 15, 24 és 25-ös piacokkal priviben! ;)
13-as piacra keresek helyettük. :)
Sziasztok!
További ajánlott fórumok:
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Családi ajándékozás
- Mit ajándékoznál a szerett férfinek?
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?