Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Keresek pcos kismamákat vagy olyanokat akik csak pcos-ak fórum

Keresek pcos kismamákat vagy olyanokat akik csak pcos-ak (beszélgetés)

1 2 3
9. ritaanyu (válaszként erre: 8. - Trueida)
2008. ápr. 8. 16:33

szia és a terhesség előtt kezeltek valamivel? closilbegyt vagy meforal vagy metformil...

most kell szedned valamit?

2008. ápr. 8. 11:21

Sziaszotok!

A kórházi endokrinológián 3 hete még azt mondták pajzsmirigy alulműködés, most az idősebb maszek orvos azt mondta PCOS.

Ezt eddig nem hallottam, de a tűnetek igen rég óta megvannak rám illnek, ezek ellen küzdök.

Ráadás én terhes vagyok, véletlenül. A doki szerint amit tettem a legjobb recept volt a teherbeesésre. A tüneteimre eddig Diane 35-öt szedtem nőgyógyász és bőrgyógyászati javaslatra, a nyáron abba hagytam, mert fogyni akartam. Fogytam 8 kg--ot, majd az ősszel abba hagytam a tornát, és elő került a csoki, karácsonyra vissza jötta 8 kg. S most a 15 terhességi hétben járok, valami spontán gyors szex miatt, meg a gyógszert elflejtettem újra iratni. Tehát ha abba hagyod a gyógyszert és cselekszel akkor a gyógyszer után a természetes peteérés is bekövetkezik egy ideig, sőt a doki szerint akár ikrek is lehettek volna.

7. ritaanyu (válaszként erre: 5. - Nicolette02)
2008. ápr. 1. 20:29
szia és milyen az a torna? dvd-n lehet venni ilyet vagy úgy működik hogy be kell járni valahova tornázni?
2008. ápr. 1. 14:22

Ja és ezt még le kell írnom, én három nőgyógyásznál voltam csak ezalatt a kis idő alatt és nekem is hárman más kezelési módokat, megoldásokat javasoltak. Én sztem megpróbálom az egészséges életmódot, és emellett párhuzamosan kivizsgáltatom is magam. Kitartás kell és saját magunknak kell akezünkbe venni a sorsunkat, mert nagyon nehéz jó orvost találni.

Üdv: Niki

2008. ápr. 1. 14:19
Sziasztok lányok én is PCOS vagyok. És most kezdtem el az arwen tornát, ha gondoljátok nézzetek ti is utána sztem érdemes! Nekem novemberben derült ki hogy mi is a bajom és én is clostilbegytet szedtem, lett is tőle peteérésem, de eddig eredménytelen. Most én arra várok, hogy végre megjöjjön és megvizsgálják a hormonszintemet. Izgulok nagyon, elkezdtem a diétát is mert én is 10 kg szedtem fel e gy fél év alatt. Úgyhogy mindenkinek szurkolok és még annyit, hogy a torna vezetője is szintén PCOS-ban szenved de már három kisgyerek édesanyja, úghyogy semmiféleképpen ne adjuk fel, sikerülni fog mindenkinek!!!
2008. márc. 22. 13:20

Sziasztok! Én is PCO-s vagyok! Sajna :-(((((

Van egy tudásbázis, gyertek oda is beszélgetni, vagyunk többen is.....ketten épp már babásak!

"most derült ki, hogy PCOS vagyok....." című

3. ritaanyu (válaszként erre: 2. - F76d3de101)
2008. márc. 22. 13:09

hú nem semmi! 4 éve? és még csak most jöttek rá? végülis nekem a dokim azt mondta hogy az előző gyerek is a véletlen műve lehetett!nekem is említette a műtétet de egy kicsit félek is tőle meg örülnék is neki !

a dokikról meg csak annyit hogy teljesen egyetérek veled! mindnek más más a véleménye és a hozzáállása a dolgokhoz!(hálistennek nekem a dokim egy volt kollégám) és megbízok benne

2008. márc. 21. 12:03
mi 4 éve probálkozunk.Szedtem clostybegut eredmény nélkül.Masszázsra jártam semmi.1 hete jöttek rá,hogy pcos vagyok.Most kivizsgálás következik (hormon)és utánna laporoszkópiai beavatkozás.A pco-mat nem kezelték gyógyszerrel.Elegem van az orvosokból!Ahány helyre megyek mind mást akar belém tömni.
2008. márc. 19. 12:54
januárban jelentkeztem a dokimnál hogy babát szeretnénk de nagyon és már egy éve nem akar összejönni de a mensesem se rendszeres!felírt nekem clostilbegytet és a második udán közölte velem hogy valószínőűleg pcos vagyok minden jel arra enged következtetni! egy világ omlott bennem össze! most meforalt szedek és olyan segítségét tanácsát kérem akik szintén pcosakés diétáznak vagy már már összejött nekik a baba! nagyon el vagyok keseredve! nem tudom mit tegyek meddig kell még várnom arra a bizonyos babasírásra...
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook