Kényszerevés - hogy lehet ebből kilépni? (beszélgetés)
Mi hiányzik az életedből?
Mit pótolsz az evéssel?
Ja és hogy a kérdésedre válaszoljak:
Természetesen jártam ebben a cipőben!:(
A hosszú életem során már szinte mindenkinek, minden cipőjében jártam.
Feszültségcsökkentés, önfegyelem.
Nem azért élünk, hogy együnk, azért eszünk, hogy éljünk !
Az életörömhöz a változatos evés ugyanúgy hozzátartozik, mint az ivás, alvás, stb.
A konyhakultúránk világhírű a francia-olasz mellett... Mert enni jó... Mértékletesen, változatosan. Édes-sós-savanyú-keserű-erős.
Kb. erre vagyunk beállítva.
Üzemanyag nélkül az autó se megy...
Sziasztok!
Bár mindennapos olvasója vagyok itt a fórumoknak, nagyon régen nem szóltam semmihez, pláne nagyon régen nem indítottam fórumot.
Olyan ördögi körben vagyok, amiből nem tudom hogyan mászhatnék ki.
Nem siránkozni, és panaszkodni akarok. Kényszerevő vagyok. Állandóan az evésen jár az eszem, addig kajálok, amíg már gyakorlatilag rosszul vagyok, utána kínlódok (ráadásul refluxos is vagyok..). Mióta az eszem tudom harcban állok a súlyommal, bár kórosan elhízva nem vagyok, de lenne mitől megszabadulnom. Ha sós ételt eszem, akkor kívánok egy kis édeset utána, ha édeset, akkor egy kicsit "megsósítom" a számat, utána meg undorodom magamtól és az érzéstől. Tudom, fegyelmezetlen vagyok ebben a témában, de egyszerűen nem bírok éhezni, és az a legszörnyűbb, hogy a szénhidrát tölti ki étkezéseim legnagyobb részét.
Csak kíváncsi vagyok, hogy járt-e már valaki hasonló cipőben, és ha igen, hogyan oldotta meg?
Köszönöm, ha válaszoltok.
Munkahelyen vagyok, de mindenképpen figyelem a fórumot.
Szép napot mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet a hoxáról kilépni végleg?
- Futok egy nős férfi után. Mi lehet a bajom? Társfüggőség, kényszeresség?
- Hogyan lehet kilépni a facebookról?
- Évtizedes párkapcsolatból hogyan lehet kilépni?
- Hogyan lehet ebből kilépni, hogy ne sérüljek még jobban?
- Vodafonosok! Hogy lehet kilépni a telefonon a GPRS-ből? Folyamatosan megy!