Kellene nekem egy é-betűvel kezdődő gyümölcs, lányom házi feladatához! (beszélgetés)
ha mond egyet, megmondom a másikat ! Várnám a tanárnő gyümölcsét.
Az egres és az eper mióta kezdődik É betűvel? :-)
Helló!
Találtam néhány növényt ami é betűvel kezdődik: életfa, éger, édesgyökerű páfrány.( Kis növényhatározóba volt benne)
:P erre szoktam mondani: mi lesz a gyerek neve? Béla vagy Béla!
Az édes tamarindusz egy sötétbarna, hüvelyes gyümölcs, mely szinte Thaiföld egész területén megtalálható, a Fülöp szigeteken pedig az egyik legkisebb tamarinduszfaj lelhető fel. Héja nagyon törékeny, és érett állapotban olyan, akár egy ragacsos paszta.
dede! ez a golgotavirág termése, Horvátországban termő növényről sikerült megkóstolni, de itthon is láttam már :)
Egy é betüs gyümölcsöt találtam az egyik növ.katalogus áruház újságában, de ez csak lanyha fordítása a Goji nevű piros, bogyós gyüminek. Életbogyó - nak fordították. (Tannéni sok é betűset nem ivott véletlenűl, mielőtt ezt feledta?)
Igen, ez engem is érdekelne, hogy a drága tanársereg mire gondolt!!!!!!
a korai almát szokták édesalmának nevezni.
édes granadilla : [link]
Ez jó! Azért ha kiderül mire gondolt a tanár megírod? Kíváncsi lennék! :)
szerintem nem létezik É betűvel. Ez komcsi? Ezt kérte a tanár? Ő tud? Latinul vagy esperente?
Sorry, én sem tudok!!!!!!
ma ez,holnap meg majd jön a három betűs szín és az igen ritka női név..:D
Utóbbi megoldása:BÉLA..:DDDDDDDDD
egres, eper
édes granadilla (ezt wikipédián találtam mint déli gyümölcs.)
édesgyökér..de az is zölsdég..
Beírtam a gugliba, nem jött ki semmi. Mond meg a tanerőnek, hogy hülyeséget ne kérdezzen a diákjától!
édes granadijja-ez létező gyümölcs,igaz nálunk nem ismerik,trópusi
a gyümölcs.lap.hu-n néztem, és nem találtam :(
Édes tamarindusz
Az édes tamarindusz egy sötétbarna, hüvelyes gyümölcs, mely szinte Thaiföld egész területén megtalálható, a Fülöp szigeteken pedig az egyik legkisebb tamarinduszfaj lelhető fel. Héja nagyon törékeny, és érett állapotban olyan, akár egy ragacsos paszta.
Tudom-tudom, nyugi! nem akartalak idegesíteni!!
Csak annyira dühítőek ezek a hülye házik... Néztem a google-ben is, de nem találtam é betűvel semmit..
A wikin ezt találtam: édes granadilla /Passiflora ligularis/
Csak zöldség jut eszembe: Édeskömény, Édesburgonya
Nemtom!!!! Ezért kértem segítséget.
érett barack :DDDD
Bocs :) é betűvel van egyáltalán gyümölcs?? :O
Kellene nekem egy é-betűvel kezdődő gyümölcs, lányom házi feladatához!!!!!!!! Tudtok segíteni????
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyümölcsöt / zöldséget ettél ma?
- Zöldség, város, autó, virág, szín, tárgy, gyümölcs, tenger, egymás után
- Küldj egy gyümölcsött!🍍🍉🍇🍊🍋🍌
- Melyek a lúgosító ételek, zöldségek, gyümölcsök?
- A három hónapot betöltött baba ehet már gyümölcspépet?
- Mivel lehet helyettesíteni a keményítőt? Aszalt gyümölcs mártáshoz kellene, de nincs itthon keményítőm.