Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Kelkáposztatekercs recept

Kelkáposztatekercs recept

A Kelkáposztatekercs hozzávalói:
10 db káposztalevál
10 szelet bacon szalonna
10 szelet trappista sajt

zsemlemorzsa
tojás
liszt
olaj


A Kelkáposztatekercs elkészítési módja:
A káposztaleveleket sós vízben félig megfőzzük,lecsepegtetjük,kihűtjük. A bacont félbevágjuk. A káposztaleveleket kiterítjük,mindegyikre ráhelyezünk 2 fél bacon szalonnát majd 1-1 szelet sajtot.Feltekerjük és a szokásos módon bepanírozzuk. Forró olajban kezdjük sütni,majd közepes lángon szép pirosra sütjük. Körete párolt rizs.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A kelkáposztatekercs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook