Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Kelbimbós pulyka recept

Kelbimbós pulyka recept

A Kelbimbós pulyka hozzávalói:
50 dkg csontozott pulykacomb
10 dkg húsos szalonna
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
40 dkg mélyhűtött kelbimbó
5 dg hántolt árpagyöngy (gersli)


A Kelbimbós pulyka elkészítési módja:
A húst és a szalonnát kis kockákra, a hagymákat apróra vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk, megpirítjuk rajta a vöröshagymát. Rátesszük a húst, fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés víz hozzáadásával párolni kezdjük. Amikor a hús félig puha, rászórjuk a gerslit, a foghagymát, a kelbimbót. Ráöntünk 2 dl vizet, lefedjük és sütőben készre pároljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A kelbimbós pulyka elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook