Kecskeméti szülészet és orvosok (beszélgetés)
Biztos minden rendben lesz ;)
Amúgy az összes ikreset megcsászározták a 35. héten... Remélem Ti tovább húzzátok!!!
Múlt héten mikor voltam genetikán akkor mondta ott egy kismama hogy ő úgy hallotta december 1-vel már a másikban lesz minden....elképzelhető lenne??
Jövőhéten megyek a dokimhoz is meg a szonográfushoz is 4D-re majd rákérdezek megint.
Itt a mi kis városunkban is van kettő család hármas ikrekkel :) Egyiknek spontán elsőre sikerült a másik család lombikos volt :)
Hát, le a kalappal előttük :)
Szia
Köszi :)
Nekem teljesen fedte a méhszájat és mot hátul és mélyen tapad ahogy Neked is :( Ajjajjj....remélem nem lesz nálam gond.
Az a lényeg minden rendben ment nálatok :)
Akkor közelebb laksz hozzám ha Bajához tartoztok :)
Az alapítványi szoba nem lefoglalható előre nem? Mert Nekem azt mondta a doki hogy ha akkor szabad mehetek, ha nem akkor nem :(
Bár azt a pár napot kibírjuk..remélem :)
Köszi ;)
Amúgy ha kérdés van, az osztályon dolgozó nővérek is segítenek, legtöbbjük szülésznő végzettségű, úgyhogy ha kérdésed lesz, fordulj nyugodtan hozzájuk.
Én már a várandósságom alatt kiválasztottam gyerekorvost, így amint megszületett a pici, riasztottam a családot, hogy valaki menjen be a dokihoz, hogy adja ki a recepteket.
Szia,
Szerintem a szülésznők miatt ne aggódj, legtöbbjük nagyon rendes, segítőkész.
Én is a méhlepény miatt véreztem be (35. hétig hátsó falon, mélyen tapadt), mentővel vittek hajnalban először Bajára (körzetileg oda tartozunk), utána még aznap átvittek Kecskemétre, mivel ott van csak korszerű újszülött részleg. A vérzés kb. 2 hétig tartott, de a dokim nem akart hazaengedni és milyen jól tette! Teljesen váratlanul megindult a szülés szept. 6.-án hajnalban, először azt hittem, csak jóslók, mivel akkor töltöttem a 36. hetet, aztán hirtelen el is ment a magzatvíz, még jó, hogy benn feküdtem a kórházban :)
Viszont a kórház igen lepukkant állapotban van, az alapítványi szobák viszont korrektek, saját fürdőszobájuk van. Az új kórház biztos igényesebb lesz :)
gratulálok a picihez :-)
azt már én is hallottam,hogy a csecsemősök elég furák,nem nagyon akarnak segiteni.Na de azt a pár napot majd csak kibirjuk.
Ami itthon kell a babának,(popsikrém,fürdetőkrém,tápszer stb)azt ott felirták nektek,vagy még utána kellett szaladgálni a gyerekorvoshoz?
Szia!
Köszönöm hogy megosztottad a tapasztalatodat és gratula a kicsihez :)
Nekem azt mondta az orvosom hogy nem lehet már szülésznőt fogadni :(
Nem irigyellek a vérzés miatt :( Én véreztem a 20-ik hétig..a méhlepény miatt...Neked mi miatt volt a vérzésed ha nem vagyok indiszkrét?
Elviekben mire én szülök már az új kórházban lesznek...de majd kiderül :)
Sziasztok,
Én 36. hétre, szeptember elején szültem Kecskeméten. Előtte sajnos vérzés miatt benn feküdtem 4 hétig. Ez alatt az idő alatt szinte az összes nőgyógyászt és szülésznőt megismertem. Egytől-egyig szimpatikusak voltak. A fogadott dokim, Dr. Szabó Gábor, csak szuperlatívuszokban tudok róla nyilatkozni. Szülésznőt nem fogadtam, az ügyeletesnél, Bitóné Katinál szültem, szintén nagyon aranyos, segítőkész volt! A csecsemősök viszont nem nyerték el a tetszésem, nem sokat segítettek, viszont ez betudható annak is, hogy hárman dolgoznak csak egy műszakban és amikor én szültem, akkor rengeteg baba érkezett a hidegfrontnak köszönhetően.
Köszönöm, mivel nem egy hagyományos vezetéknevünk van és fontos volt hogy több szempontnak megfeleljen a név így lett Zselyke :)
A Gergő és a Lili is nagyon szép név. A Lili olyan aranyos, a Gergő meg tényleg ritka ma már :)
Mikor mész legközelebb? Én hétfőn megyek genetikára.
Zselyke nagyon szép név :-)
Nekem Gergő és Lili.
Nagyon nagyon szép méretek :) Zselyke is 836g volt múlt héten :)
Nevek vannak? :)
szerencsére most jó lett a cukrom,8-ról lement 6,7-re.
voltam nődokinál,a kisfiú 721g,a kislány 826g.:-)
sajna holnap is cukroslötyit kell innom :p
én már 2 hónapja szedem a maltofert,de most még szarabb a vasam mint 2 hónappal ezelött.
Nekem nagyon sokat mozognak a picik,csak sajnos nem tudom,hogy mikor melyik.az előző uh óta már máshogy fekszenek.na de hétfőn megyek uh-ra,és akkor egy darabig megint be tudom őket azonositani.24.-én megyek kecskemétre 4D-re.te voltál már?én már nagyon várom.
Nekem hála jó lett a cukrom, csak vérszegény vagyok kiderült :( Akkor Te is azért választottad az orvosod mert helyben is van ha kell :)
Én tegnap voltam uh-n és a dokinál. Írt fel Maltofert.
Holnap is cukros löttyöt iszol? :(
Én holnap megyek toxo vérvételre lejárt a 4-6 hetem.
AMugy minden rendben? Kicsik is ?
jó lenne,ha itt is csak enni kéne.Borzalmas az a cukros lötty,rosszúl is lettem tőle.Sajnos magas lett a 120percesem,igy most holnap megint meg kell ismételni pffffff.Félegyházán csinálják.
Én Csukát azért választottam,mert itt bezárt a szülészet,és amikor elkezdtük a babaprojektet,eleve olyan orvost kerestem akinél szülni is lehet,és mivel neki van itt rendelése és sok jót is hallottam róla,igy hozzá mentem.Nagyon nem bántam meg,mindig lelkiismeretes volt velünk.Már több ismerősöm is szült nála,és nagyon-nagyon elégedettek voltak vele a korházban is.
Tegnap voltam de itt a lakhelyemen.Itt nincs cukros lötty,csak ha fennál a veszélye hogy cukros vagy.7-kor levette az elsőt éhgyomorra..utána ennem kellett gyorsan két kiflit tejjel vagy kakaóval...majd 8-kor a következőt és 9-kor a harmadikat is levette.Neked Kecsón csinálják?
Én Bentziket azért választottam mert neki van itt nálunk is rendelése...s mikor Szabadszállás bezárt mellette döntöttem.Én maximálisan megvagyok vele elégedve..soron kívül rendez mindent,aprólékosan magyarázza el a dolgokat.Persze róla is mint minden dokiról van negatívum...de ugy vagyok vele amíg velem ilyen addig más nem érdekel.Majd szülés után döl el minden:)
Én meg a te dokidat nem ismerem,mert én sem Kecskeméti vagyok.Nekem már van egy 14 éves nagylányom,úgy hogy lesz segítségem a 2 kicsi mellett.
Te voltál már a cukorterheléses laboron?Én hétfőn megyek,kicsit félek tőle,hogy hogy bírom majd meginni azt az édes löttyöt.Pffff
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház szülészete
- Jahn Ferenc Kórház szülészete
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- A Nyíregyi Szülészet, orvosok szerintetek milyenek?
- Szeretnék a Bajcsy kórház szülészetéről infókat gyűjteni és az orvosokról. Te kit ajánlanál?
- IV. ker. MÁV kórház szülészete és orvosok