Kecskeméti szülészet és orvosok (beszélgetés)
Szia!Nagyon szívesen!:)
Igen,kérdezd meg,hátha mond valakit,aki neked is szimpi lesz,meg tényleg szinte bárkinek utána lehet nézni fórumokon,-bár kinek a pap,kinek a papné..-azért nem lehet csak arra hagyatkozni! :)
Nekem már "csak" 8 hetem van,május 14-re vagyok uh szerint kiírva!Már jó lenne túl lenni a szülésen (nekem 2. baba),bár nagyon élvezem a várandósságot,de azért az utolsó hónap az előzőnél is elég nehéz volt,most is arra számítok! :)
Akkor sok sikert az orvos keresésben és azért majd írj mi volt a vizsgálaton és végül kinél maradtál!!
Sőt!Most jutott eszembe,hogy màsik ismerősöm is nàla szült,ő meg császár után simán.Szóval egy ilyen sajnàlatos dolog miatt azért nem lehet pálcát törni vki feje felett...
Nekem volt az elsőnél is gátmetszésem,gondolom modt is lesz,de az legyen a lehnsgyobb gondom!:)
na igen pl róla hallottam,hogy talán nála lehetséges a gátvédelem.
nem is tudtam egyébként hogy itthon erre van lehetőség,bár nekem már mindegy ,császár lett,így valószínű a 2. is az lenne(ha lesz).
de pl amikor láttam ott NST-n a saját kismamáival nagyon kedves volt.
De én is így tudom,hogy vele és egyébként egyik jó ismerősöm nála szült 2 hónapja,és nagyon meg volt vele elégedve!Ennyi...Sajnos,ha valaki szülésre adja a fejét a szövődmények benne vannak a pakliban.SAJNOS,de nagyon ritka az ilyen eset szerintem...
Én nem nézek híradót,de ez az az eset,amikor a kisfiú szívét megtámadta valami vírus?Fél füllel hallottam,de én már pont ezért nem nézek híradót,elszörnyedek az ilyen és hasonló dolgokon... :(
szerintem kb mindegyik dokinak van ilyen esete...
ez alapján kár ítélni,főleg,úgy hogy az az anyuka a 3.gyerekét szülte császárral,az pedig már elég kockázatos.bármelyik dokinál megeshetett volna.
Én úgy tudom az az eset másnál történt (azt a dokit is ismerem,itt van sztk-s rendelése),de lehet az másik ügy volt(elvérzett egy szülő nő)??Mondjuk nem hiszem (vagyis remélem ) azért nem fordul elő ez a dolog túl sűrűn...
Egyébként meg én annak jobban hiszek,hogy rengeteg mosolygós pocakossal találkozom a rendelőjében és mindenki nagyon elégedett vele,mint az ilyen mendemondáknak. ;)
Nem a fiatal Tankó kezei között halt meg egy kismama? :O
Nagyon sok jót hallottam már én is róla, de ez a hír kicsit eltántorított tőle. :/
Szia!Én a fiatal Tankó dr.-hoz járok.Ő fiatal,nagyon rendes doki,de nem egy ilyen bratyizós fajta,viszont alapos és abszolút nem pénzéhes!Mivel csak őt ismerem így róla tudok nyilatkozni,de ő az,akit akárkiktől kérdeztem csak jókat mondott róla!Ez fontos szerintem! :)
Egyébként én tegnap találkoztam az általa ajánlott szülésznővel és nagyon szimpi,közvetlen fiatal nő.Ő is azt mondta,hogy elfogultság nélkül a legjobb orvost választottam...Remélem így is lesz!
Mikorra vagy kiírva??
Igen :)
Nála szültem Noelt is és Zalánt is nála fogom!
Én nagyon bírom! :)
Egyébként én hétfőn kértem időpontot 30. heti uh-ra, és elsőre felvették! :D
Hisztieszti én múlt hét csütörtökön voltam a dokimnál, mivel én sem ismertem szülésznőt, senkit, mondtam neki, hogy olyan embert ajánljon, akivel szeret együtt dolgozni, akit jól ismer. Még nem hívtam fel, de a héten biztosan megejtem. Bár azt nem tudom, hogy most telefonban kérdezzek rá a tarifára egyből? Szerintem azt inkább személyesen kellene, ha találkozunk. Persze megmondom majd, hogy milyen!
Kellett nekem tegnap panaszkodni, ma elsőre felvették a telefont :D Végre megvan a hőn áhított időpontom :)
Még egy kérdés, a vérvételnél sorszámot tényleg 10 óráig lehet húzni? Ezt elfelejtettem megkérdezni...
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház szülészete
- Jahn Ferenc Kórház szülészete
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- A Nyíregyi Szülészet, orvosok szerintetek milyenek?
- Szeretnék a Bajcsy kórház szülészetéről infókat gyűjteni és az orvosokról. Te kit ajánlanál?
- IV. ker. MÁV kórház szülészete és orvosok