Húúúúúú, hát ezt nehéz lenne megmondani,hogy ez csak a rendőri mivolta miatt történt-e meg. A lényeg, hogy szolgálat közben becsajozott. Te is egyenruhás? /én csak majdnem lettem, kétszer nekifutottam,mindkétszer lebeszélt róla--ezt örök életemben bánni fogom/. És igen, utólag visszagondolva, nekem nehéz volt a szakmájával élnem civilként.
Közrejátszott a rendőri mivolta a válásban? Nagyon nehéz civilként rendőrrel élni? Azért kérdem, mert mi halmozottan hátrányos helyzetűek vagyunk:) Nekem nehezebb volt civillel:)
Nincs rosszabb, mikor egy korlátolt rosszindulatú ember hatalmat kap:( Sajnos előfordul mindkét testületnél, főleg, mert az ilyenek a hatalomért mennek oda.
Mint ex-rendőr feleség mondom, nincs összefüggésben a rangjelzés a rendmániával. :D:D:D A legtöbben viszont nem biztos, hogy az egyenruhával együtt levetik a rangjelzést is otthon vagy társaságban.
Az én uram rendszerető(néha kicsit túlzásba is viszi:P), de sztem nem a honvédség miatt. Ugyanis elég sok katonát ismerek és némelyik olyan trehány....lusta. Ő inkább ezt hozta magával otthonról. De abszolút "civil" emberré tud válni, a munkáját nem hozza haza. Persze beszélgetünk róla, de nem ez a téma állandóan.
Jó nem mondom, azért látszik rajta hogy katona:D Le sem tagadhatná...
De hát ők is ugyan olyan emberek mint bárki más, ennyi erővel a pékekről, cukrászokról vagy kutyakozmetikusokról is beszélgethetnénk:D:D