Karcagi Kátai Gábor Kórház Szülészete! (beszélgetés)
Betti!
Miből,vagy miről állapították meg a tejallergiát? A súlya szerintem nem kevés, Máté is annyi, és kis hurkás baba.
Nagyon jó volt találkozni veled, csak beszélgetni nem sokat tudtunk, mert "Hannah Montana" beszélt csak:)
Incó! Nem lég csak a magándokihoz járni? Egy kicsit meglepődtem, mert én is azt hittem, hogy hozzá jársz csak.
Judit! Nagyon aranyos lehet Máté, mikor kotor.
Biztos hogy "megnyomodott", s egy pangás keletkezett ott.
Incó!
Ez 24 óra termése + amit Janka eszik az kb.6*165 ml.
HÚÚÚÚ...... megint de sokat irtatok. Mindjárt visszaolvasok.
Brigi! Pontosan igy van. Mind a kettőtök szempontjából jobb volt.
Ez nagyon jó!:-DD Folyt a szememből a könny,annyira nevettem.
Judit!:Zalán nálunk babakocsiban alszik napközben,húzogatom a konyha meg az ebédlő között és közben énekelek.Már rég le kellett volna szoktatnom róla.este meg az ágyban mellettem.
Márti,Brigi:ti nagyon ügyesek vagytok,hogy maguktól elalszanak a gyerekek!
Valószínűleg nálunk az is az oka a járkálásnak,hogy Mátét pici kora óta sokan fogdosták,húrcolászták és hozzászokott a drágám:)
Már értem:)Szerencsére nem sokat kell járkálnom,mert ha álmos,akkor dörzsöli a szemét és jön hozzám,hajtja rám a fejét,pár kör aztán alszik.Nem olyan vészes a helyzet,csak egyre nehezebb a popsija,a kiságyba meg hiába teszem be,akármilyen álmos,csak vergődik.
hááááaztatat én is szeretem! velem meg a keresztlányomék szeretették meg!
Bocs Márti,de most olvastam utólag a fórumot.Enes tünete "csak" a horkolás,illetve a húzás volt.Azt hittem náthás vagy ilyesmi,bár az orra nem folyt.Erre a doki közli,hogy vézna és ez annak a tünete.
Lányok!
Van olyan baba itt aki tejallergiás?Ha igen mikor vettétek észre,mik voltak a tünetek és milyen tápszert kaptatok?
Enesin nem eszi meg ezt a milupa pregomint,ma még csak össz.90 ml van benne,most hívtam a dokit azt mondta álljak vissza a régire holnapig,majd kitalál valamit.Adtam a régiből,de abból is csak 50-et evett.Kész vagyok teljesen.Ha tudtok valami ehető tápszert aminek nincs ilyen óborzalmas íze írjatok!!!Köszike!
beteszem a kiságyba és alszik! előtte már hozza a kispárnát és mutatja:tenti!
Igen,Brigi által Eszter hamar belecsöppen ezekbe.Imádják a High Scool Musicalt is.Már apával is előfordul,hogy ezekből dúdolgat valamit,annyiszor halljuk.
Na,tényleg megyek.
Na lépek,mert megint leragadok a gép előtt:(
Hát ez aranyos... Most tudom Ő a nagy tinisztár. Unokahugaim is állandóan róla beszélnek...
Inco voltatok már szülőszoba látogatáson?
Betti most olvasom,hogy tejallergiás lett Enes?Ezt miből állapították meg?Miket adhatsz neki akkor?Eszter lányom is tejallergiás.
Éva nagyon jó volt találkozni,nagyon aranyosak vagytok!Eszter éppen most mesélte a szomszéd bácsinak,hogy Karcagon ott volt Éva néni,doktornéni (Marcsi)és Hannah Montana.Meg van róla győződve,hogy a nővérke(bocsi,nem tudom a nevét)Hannah Montana:)
Judit nálunk még maguktól alszanak el,de napközben egyre többet vannak kézben főleg amióta betegek voltak.A fél éjszakám viszont szoptatással telik:(
Brigi volt úgy anno,hogy "rütyőzni"kellett a fenekét egész 3 éves koráig.
Sziasztok!
Csak bekukkantok,mert a tegnapi lazsának meg lett a böjtje:(Annyi a vasalnivaló,hogy iszonyat!
Ágica még így is idegbajt kaptam,hogy csak olvasom a Zalánnal történteket!Ez nekem is a legnagyobb rémálmom.De jó,hogy nem lett semmi baj!!!
Inco szerintem biztosan termelődik 2-3 liter tejcsi összesen.
Amúgy tényleg flúgos lehet az a doki:)Én végig csak a magándokihoz jártam,ő pecsételte a kiskönyvemet is.
Akkor nincs kilóméterhiányod, ha járkálni kell a kis lurkóval:)
Szia Judit!
Farkas doki a magándokim, de a terhesgondozást Dr. Rákosi Endre végzi. Így mindkettőhöz kell járnom, azaz a vérvizsgálatok kivételével szinte mindenen duplán veszek részt. Elég nagy macera az tuti.
Lányok!Ti hogy altatjátok a gyerekeket napközben?Mert Mátéval járkálni kell egy ideig.Úgy nem alszik el,hogy csak mellé fekszek,rögtön felül és már kotor is négyesbe valamerre.
Lehet valamit félreértek,de akkor te most nem Farkas dokihoz jársz?Nem ő mondta,hogy 26 hetes vagy?
Ja ettől a dokitól még az is kitelik. Kissé Karcagellenes, azaz Farkas dokival konkurálnak itt Ladányban. Emlékszem régebben mindig megkérdezte, hogy "Farkas doktor úrnak mi a véleménye a védőoltásról"... Én meg mindig ködösítettem, hogy nem tudom, mert akkor tuti valami ellentétes véleményt mondott volna...
További ajánlott fórumok: