Karcagi Kátai Gábor Kórház Szülészete! (beszélgetés)
Éva mióta van lehetőség Karcagon a babával lenni?Ma beszélgettünk egy ismerőssel akinek fiatalabb a fia mint Brigi és ő állítja,hogy akkor még nem volt ilyen lehetőség.Viszont én tudom,hogy Brigi velem volt és a szobatársaim is babával voltak.
Tényleg,amíg működtek a szülőotthonok sokkal kevesebb dolgotok volt?
Ördögi kör ez az egész, elég baj, hogy a családban nem volt mostanság baba, meg az is, hogy én annyira fiús alkat voltam, hogy soha nem figyeltem oda ezekre a dolgokra.
De majd belejövünk...
Jól telt a napotok? Mivel sikerült mellényúlni?
Hú,de egyszerre akartuk kérdezni!Éppen most akartam írni,hogy Ágicának,hogy ugye semmi gond???
Ágica ugye nincs nagy gond?
Hú de sokat írtatok,alig győzök visszaolvasni.
Nem sok időm van jönni,meg az az igazság,hogy kedvem se.Nemtudom miért van ez.Be be nézek,elolvasom a naplókat és lépek tovább.
Köszi, mi is arra jutottunk, hogy a 140X70-es méret jobban használható... Voltunk ma egy asztalosnál, remélem nem nagyon száll el az árral, holnap ad ajánlatot...
Mondjuk ha abból indulok ki, hogy én is beleférjek akkor jóval nagyobb kellene:)))
Egyébként hogy vagytok? Ritkán látlak mostanában erre.
Incó: ágy téma. Nekünk itt Kecsón 70*140-es ágy van, én szeretem nagyon, tuti biztos, hogy tovább fogjuk használni, mint 2 éves. Ez teljesen átalakítható kisággyá, így szereintem elég sokáig jó. Otthon anyuéknál 60*120-as ágy van, azt is nagyon szeretem, (Zita is)de az lassan kicsi lesz neki. Na meg halkan mondom, hogy abba azért én nem tudok belefeküdni -ne nevess- de Zita mellé elég sűrűn oda kell feküdni.
Szóval sztem nekünk jó váalsztás volt a 70*140-es ágy
wow Brigi! gratula :D
Márti: éjszaka vagy akkor olvastam, amikor Zita aludt, ergó elég sűrűn mosott kaki voltam napközben.
Persze, nyitott a gyerektársaság felé, de egyébként meg elég félős. Pont mint én voltam egykor.:( Hát majd meglátjuk milyen lesz a bölcsi, de addig azért még van egy pár hónap...
Betti, nyugi...Zita is 50 millikre volt nagyon sokáig beállva. Ha már elérte a 100 millit egy szopira, akkor örömtáncot jártam.Ha nő a súlya, akkor ne aggódj.
Ja, előkerültem...
Inco visszaolvasgattam,mert nem nagyon voltam gépközelben tegnap.Egyetértek a többiekkel pelenkázóügyben.A peremest nem tudnád kihasználni,ez saját tapasztalat.A feltét jobb megoldás.
Babakocsit nézegettetek már?Nagyon közeleg az idő:)Írtál már listát?Bár lehet,hogy ez csak az én mániám volt.Minden gyerkőcnél külön öröm volt összeállítani a listát a szükséges dolgokról:)
Nem sőt örülök is neki, mindjárt visszajelöllek:)
Hát ez a H1N1 szerintem mindenkinek feladja a leckét. Gondolom ha oltattok, akkor mindkét kiscsajt. És merre billen most a mérleg? És mit mondanak a gyerekorvosok?
Nem is gondoltam komolyan a leitatást:)
Köszi jól vagyunk.Nagy dilemmában vagyok,mert szólt a dokink,hogy Dórika közte van annak az ezer babának,aki jogosult a 1n1 oltásra.A klinikán adnák be.Viszont Zsófi nem jogosult rá.Úgyhogy megint fel van dobva a labda.
Ja,bejelöltelek iwiw-en nem baj?
Köszi! Nem mi itattuk, iszik magától, pedig nagyon értelmes csávó lenne, igazi szaktekintély. Alig lehetett érteni, hogy mit mondott, olyan volt, mint egy gyerek, minden kérdés után meg kellett nyugtatni, hogy persze tanár úr, ahogy mondja tanár úr... Így utólag elég muris, de sajnálom szegényt, hogy ide jutott...
Veletek mizu? Jól vagytok?
Sziasztok!
Brigi nektek nagy nagy gratula!!!
Inco neked szintén gratulálok a sikeres vizsgához!Részeg volt a vizsgabiztos???Ti itattátok le?
Nagyon együtt érzek veletek alvásügyben.