Karácsonyra lefogyok!!!! Ki tart velem? (beszélgetés)
Jó reggelt éhes társaság!
Kalóriákra fel! 🍩🍪🍟🍬
Ja, extrém izomhoz kell:D
De ha csak karbantartjuk a testünket, akkor nem kell.
Én tuti, hogy én nem akarnék extrém izomzatot. Pont elég, ha kicsit látszik itt-ott:D
Mihez nem? Mert extrém izomtömeg anélkül nem lesz. És arról volt szó :)
Saját súlyos bármilyen edzéssel sose lesz extrém. Az tuti.
:))
Ésszel nyomom, de jó nehéz visszafogni magam!! :)
Az egész abból indult ki, hogy számít-e a súly vagy sem. Szerintem egy bizonyos tartományon kívül számít.
Azt tudom, hogy mivel mennyire lehet fejlődni, éppen elég példa volt/van körülöttem.
Amit írsz a nőkről általában igaz. :)
Grat! :)
A télből nekem is elég. Jöhet a kemény nyári törölköződiéta. Mennyi súlyt lehet veszteni az izzadsággal! :)
Minél többet kapálsz, annál inkább bőrkeményedésed lesz és ha többet és többet kapálsz, annál kevésbé lesz vízhólyag a kezeden, mert a bőrkeményedés megakadályozza.
Az izom is ilyen, minden edzés hatására megkeményedik a rost és a következő edzés, ha csak ugyanolyan mint az előző, már nem fog akkora változást hozni. Ezért nem lehet extrém izomzatot szerezni, mert mindenhez hozzászokik az izomzat, ha az első évben tudsz magadra szaros 2 kg izmot szedni, a következőben már ha megpusztulsz is, csak másfelet tudsz, vagy csak egyet. Ez nőknél így van, ne a tesztoszteronkezelt testépítőket vedd alapul, akik ha megszólalnak, még a hangjuk is pasis! Marilyn Monroe is súlyzózott, nem volt extrémen izmos (sőt, szinte semennyire:D)
Hát mit mondjak? :D így jártak :D De gondolom mind pasi :D akik nem a szálkás izomzatra hajtottak :D
De ha pasik, akkor az a 10-15 nem is olyan durva.
Az átlaghoz képest meg pláne nem :D
És nem mindegy, hogy egy aputest hogy lett az :D mert ha volt előtte ott izom az jó :D ha meg sose volt....hát az már más kérdés :D
Nekem van jó sok olyan ismerősöm, akik éveken át építették magukat, aztán valahogy már nem volt annyi idejük, meg elfogyott a lelkesedés is. Az eredmény általában 10-15 kiló súlyfelesleg, csak mostmár inkább zsírban.
Ha nem növelték volna meg a súlyukat ennyire és csak moderáltan edzettek volna és abból állnak át ilyen hébe-hóba edzésre, akkor mondjuk 5 kiló felesleg lenne csak rajtuk.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Mikor a fogyókúra karácsony időszakában is tart...
- Lefogyok és életmódot váltok - a szemetek előtt! Tartsatok velem!
- Újra lefogyok, karácsonyra2023
- Mától kcal-t, és ch-t számolok! Velem tartasz? (Karácsony előtt sem késő elkezdeni:) )
- Január 10-től vágjunk bele, hogy karácsonyra csinik legyünk?Ki tart velem?