Karácsonyra csinosan :) (beszélgetés)
Igen,jó kérdés,hogy miért ennyire kevés ebben a fajtában a ch.
Sajnos az is lehet ,hogy elírás.
Vigyázni kell Én a Giant Bar zabszelettel jártam meg.
Sokáig olyan cimke volt rajta,hogy 500 kalória és a zsír a sok benne és a ch csak 25g körül fajtától függően,utána lecserélték a címkét megintcsak kb 500 kalória,de a Ch már 60 g 1 szeletben.
szóval simán elképzelhető,hogy téves a tápanyagértéke
Most amúgy mit szedsz rá?
Én proenzit szoktam,meg a Scitec kollagént,most csak kollagén,az is jó, Artroforte-ra rákerestem,de úgy látom,nehezen beszerezhető.
Sziasztok jöhetek Én is?Igaz nekem nem kell fogynom semmit,de most egy olyan élethelyzetben vagyok,amiko jó lenne egy olyan csapatba tartozni,akik próbálnak jól enni és edzeni,mert a kaján csúszok el,s félek,hogy elkezdenek jönni rám a kilók.
Illetve most van egy célom,lefaragni a belsőcombomról néhány centi zsírt karácsonyig.Tudom helyi fogyás bla-bla,de most elszánt vagyok.Eddig otthon nyomtam az edzést,de most edzőterembe is elmerészkedtem:-)
Erre nem elfelejtettem még a C vitamint is, de most gyorsan pótolom.
Mindig amikor hosszabban kihagyom a rendszeres tornát, bekrepál: recseg-ropog, s most már fáj is, igyekszek nem erőltetni, aztán belejön. Lassan kell vegyek Artrofortet, állítólag az a legjobb a piacon, ez is örökletes nálunk...
én szerintem levegőt is elfelejtenék venni a sok emlékeztető nélkül, szóval nekem egy kupacban van minden, plusz telefon, bár most csak C-vitamint és halolajat szedek, de nagyon hasznos. :)
Fáj a térded? mi a baj vele? :/
Májusban én is megleptem a társaságot egy almás-mákos sütivel, csak ámultak és bámultak, hogy milyen finom. Én magamért nem nagyon sütögetek, mert az édes íznél nem tudom mennyi az elég, így ha csak lehet kerülöm, ha még is édesre vágyom akkor az útifűmaghéjas palacsinta a nyerő, én meg reggelre eszek néha zabkását is, úgyhogy nincs teljes megvonás, meg ott van az édesítős kávé...
Az árral tényleg baj van, már egy jó ideje kívánom a mandulát, de sehogy se tudok venni: itthon heroin árban van, rendelni szoktuk, de többen társulunk, így várakozok....
Én rendszeresen több kaját viszek iskolába, mint amennyit megeszek, mert a pajtik rájárnak mindig az uzsidobozomra :D a zsemlét egy srác is nagyon megdicsérte, a sütimről meg nem hitték el, hogy cukormentes, lisztmentes, rostos, egészséges. :D
Az a durva, hogy amióta így sütögetek is, és nem csak normál étrenden vagyok, annyira nem érzem, hogy fogyókúrázok, elképesztő. Nem hiányzik semmi. Van édesség, jobbnál jobb köretek, húsok, nagyon klassz.
Csak azt sajnálom, hogy drágák az alapanyagok. :( Remélem ez idővel változni fog, mert nem győzöm fizetni.
Nálam az abonett nem versenyző, engem nem laktat. Ma kuncogtam magamban: a kollégáim csak pislogtak, hogy milyen szendvicsem van, de mivel nem kérdezték meg, nem árultam el, hogy miből készült a zsemle. :)
Én is rá kellene kapjak a zöldteára, de egyáltalán nem vagyok tea párti. Addig még kell fejlődjek egy kicsit.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Ti karácsonykor ki szoktatok öltözni csinosan?