Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Egyéb témák » Karácsonyi Jókívánság cikk

Karácsonyi Jókívánság


Karácsonyi Jókívánság, az egyedül élőknek, elesetteknek, megalázottaknak, otthonok lakóinak, szegényeknek, szenvedőknek; hívőnek-hitetlennek; mindazoknak, akiktől elfordult a világ. Hiszem, hogy mindenkinek itt, a földi életben kell megkapnia mindazt, amit jókívánságként ünnepeken elmondunk.
Karácsonyi Jókívánság

Karácsonyi Jókívánság Mindenkinek


Álom havának 24. napján, évente egyszer, egy csodálatos est-elején, Te csengő hangú, fenyőillatú, ünnephozó Szellő, lépj be otthonomba. Mindegy, hogy ajtón, vagy kéményen át jössz, itt bent meleg vár, zümmögve szól az angyalok kórusa, csillogó díszekkel megrakott fenyő illeg-billeg. Pompás! És ezt tudja. Méltósággal néz körül, elégedett, csak jöttödet várja, mint minden ebben a házban.


Jöjj és hozd magaddal a b é k é t; testünk, lelkünk harmóniáját. Nekem, családomnak, barátaimnak-ellenségeimnek, kisebb-nagyobb közösségeknek, a VILÁGNAK.


Jöjj és hozd magaddal a s z e r e t e t; az egyszerre mindent adni és mindent elfogadni tudás felemelő érzését. Nekem, családomnak, barátaimnak-ellenségeimnek, kisebb-nagyobb közösségeknek, a VILÁGNAK.


Jöjj és hozd magaddal a b o l d o g s á g o t; megvalósult álmainkat, a pillanatok varázsát. Hívőnek-hitetlennek, bármilyen színűnek, neműnek, ifjúnak, idősnek. Nekem, Neked, MINDENKINEK.


Béke, Szeretet, Boldogság Maradjatok nálunk, ne vendégként, hanem hosszasan. Végleg. Így tudja a karácsony megvalósítani az emberek millióinak álmát, vágyát, a szebb és teljesebb életbe vetett hitét. Hiszem, hogy mindenkinek itt a földi életben kell megkapnia mindazt, amit jókívánságként az ünnepeken elmondunk.


Béke, Szeretet, Boldogság! Tegyétek széppé életünket.

Ámen.
Írta: kneseva, 2010. december 24. 10:08
Fórumozz a témáról: Karácsonyi Jókívánság fórum (eddig 4 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook