Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaposvári kismamák fórum

Kaposvári kismamák (beszélgetés)

1923. palhajni (válaszként erre: 1922. - Nexike)
2010. jún. 18. 15:44
Én nem tudom még, attól függ, hogy mikor ébred Marci, mennyit eszik és milyen idő lesz... Ha megyünk felhívlak, hogy hol vagytok!
1922. nexike
2010. jún. 18. 15:39
Nem megy senki mostanában sétálni? Lehet bemegyek a városba.
1921. palhajni
2010. jún. 18. 15:31
Hát nem visszaaludt mire beértem... Jó anyát hülyének nézni...
1920. palhajni
2010. jún. 18. 15:23
Hűű, most felébredt... És kiabál, megyek!
1919. palhajni
2010. jún. 18. 15:20

Marci meg épp tegnap volt nyugodt (már amennyire tőle telik), éjszaka aludt mondjuk, nem nagyon vette észre a vihart de ma délelőtt pörgött ezerrel. Reggel fél 8-ig aludt, szopi után megint elaludt, letettem az ágyába, erre fel is ébredt... De ari volt, mert nem reklamált, addig addig mocorgott, amíg át nem fordult a hátára, aztán sírt kicsit, megigazgattam és utána tök jól elnézegelődött a kiságyában majdnem egy órát! Csak néha kellett bemennem, felhúzni a zenélős forgós játékot, meg megigazítani a plüss elefántját, hogy jobban birizgálhassa! Ez nagyon tetszett neki! :) Na de utána egyfolytában azt játszotta, hogy éhes, de szopi közben folyton elaludt. Mikor letettem az ágyába, már nyitódott is a szeme, és újra szopizni akart. Aztán megint ugyanez... De fél 2-kor végre elaludt, azóta is húzza a lóbőrt, ami nagy szerencséje, mert én már alig álltam a lábamon annyira éhes voltam!

Gabi, hogyhogy nem jöttetek babamasszázsra tegnap? Minden oké?

2010. jún. 18. 15:16

Sziasztok!

Luca aranyos lehet. Mi még olyan messze vagyunk attól, hogy kinyilvánítsa az akaratát.

Ma is nagyon rossz volt. 7 után most fog talán aludni elösszőr Liza nyugodtan. Reggel is csak tekeregve aludt meg sírdogált, pukizott.

Reggel szépeket dörgött, de éjfél után mi volt... Olyan nagyokat villámlott. Végig is gondoltam, hogyha belecsap a villám a házba és kigyullad merre megyek ki Lizával. Legalább fizetne a biztosító és el tudnánk menni. Tegnap nézett a párom a Desedán 3 millióért házat. Igaz sokat kellene rákölteni, de szépen lassan ráért volna.

Ma nem tudom mi lesz, mert nem merek elindulni sétálni. Egyszer süt a nap egyszer meg nagyon el van borulva.

1917. palhajni (válaszként erre: 1914. - Nexike)
2010. jún. 18. 15:11
Jaj de husi ez a kiscsaj!!! :)
1916. Candy82
2010. jún. 18. 12:31

Sziasztok!

Ma voltunk kontrollon a kórházban a kicsi húgyúti fertőzésével kapcsolatban, úgy néz ki minden rendben van. Aztán sétáltunk egy jó nagyot hárman, és a somogy tetején lévő turiban megint turtunk egy halom nagyon jóminőségű angol bébiruhát. 25 db (bodyk, rugik, pólok, nacik) 3800 ft volt... és tényleg nagyon jó minőségűek, érdemes lenne nektek is elmenni!

Zsömit a vihar nem zavarta, de a front igen, tegnap alig aludt, ma meg egyfolytában...

Luca édes egy kiscsaj lehet!

1915. fa3d5b4d84 (válaszként erre: 1914. - Nexike)
2010. jún. 18. 12:15

Én se nagyon tudtam aludni, de ez újabban a viharoktól független.

Nagyon kommunikatív lányod van, szerintem nem korai. A lányok egyébként is korábban produkálnak dolgokat. Biztos igazi kis egyéniség. :-)

1914. nexike
2010. jún. 18. 08:07
Képzeljétek észrevettük hogy pár napja a lányom hangot ad az akaratának. Tegnap sétáltunk, közben ittam vizet erre jó hangosan felkiáltott, épp olyan hangsúllyal, hogy hééé én is kérek ám! Ezt annyiszor eljátszotta ahányszor megemeltük az üveget. Ugyanezt a fagyinál. Ha nem kap tölcsért indul a hiszti. Nem korai ez még!???? Aztán van egy színes pörgettyűnk a lépcsőnk alján, és azt csinálja hogy ha jövünk le vele a kezünkben akkor már a féltávon megszólal, mutatva, hogy ott álljunk ám meg és pörgessük meg. Ha megállunk nagyon örül neki, sikongat. Ha játszottunk vele kicsit utána mehetünk tovább :)
1913. nexike
2010. jún. 18. 07:56
Jó reggelt! Tudtatok aludni a vihartól? Én nem sokat, de Lucát nem zavarta.
1912. fa3d5b4d84 (válaszként erre: 1911. - Timicicaanyuka)
2010. jún. 17. 22:10

Tudom, mindig van valami, aminek lehet örülni. Büszke is lehetsz rá! :-)

Jó éjt Neked is.

1911. Timicicaanyuka (válaszként erre: 1910. - Fa3d5b4d84)
2010. jún. 17. 21:54

Hát igen, ez a 8 év is nagyon gyorsan elment. Pedig most született. Olyan okos, és én nagyon büszke vagyok rá. A tanító néni megdicsérte és mondta, hogy jövőre is ilyen jól tanuljon. Szeptembertől meg kezdi a zeneiskolát. Festés után meg gyűjthetünk zongorára:-)

Jó éjszakát mindenkinek!

1910. fa3d5b4d84 (válaszként erre: 1907. - Timicicaanyuka)
2010. jún. 17. 21:46

Na ezt mondom én is! És hidd el, nemcsak a hormonok csinálják. Anyák napján mi volt? :-)

Még pár év... El sem hiszed, milyen hamar eltelik. Nagyon gyorsan. :-)))

1909. fa3d5b4d84 (válaszként erre: 1906. - Palhajni)
2010. jún. 17. 21:45

Ügyesek vagytok! :-)

Hiába, anya csak egy van... :-))) Tudom, hogy mit érzel, nem lehet nekik ellenállni. Érdekes, hogy a fiúk jobban anyafüggők. És ez így van rendjén. Később majd igényli más emberek társaságát is, de most még Te vagy az, akihez leginkább kötődik. :-)

1908. fa3d5b4d84 (válaszként erre: 1905. - Nexike)
2010. jún. 17. 21:43

Hajaj! De még mennyire, hogy mozog! :-)

Olyan huplik vannak a hasamon, hogy csak na. Ja, és volt egy húgyhólyagom is... :-)))

1907. Timicicaanyuka (válaszként erre: 1896. - Fa3d5b4d84)
2010. jún. 17. 21:07

A héten éppen nincsenek itthon, mert az anyósa sétáltatja a kutyát. Ha megjönnek, akkor megkérdezem tőle.

Megvolt az évzáró. Majdnem elbőgtem magam. Pedig az én lányom még csak elsős, de eszembe jutott, hogy pár év, aztán Ő is elballag. Hiába, ezek a hormonok:-)

1906. palhajni
2010. jún. 17. 15:26

Sziasztok!

Bizony, nagyon szép oklevelet kaptunk a masszázsról! :)

A Tóth dokiról én is azt hallottam, hogy Pécsről jött; szóval gondolom jó orvos lehet, bár az egyik barátnőm, akinek a terhesség alatt pár napot bent kellett feküdnie a kórházban, azt mondta, hogy baromira beképzelt és el van dobódva magától. De egy másik barátnőmet meg a Gyócsi is hozzá irányította, amikor elment síelni és volt rá esély, hogy épp akkor indul be a szülés.

Marci alvókájával nincs baj, ma reggel fél 8-kor ébredt, és este 10-től aludt. A baj akkor van, ha ébren van és éppen nem szopizik, mert akkor vagy azt akarja, vagy azt, hogy non-stop vele foglalkozzak. De nem akárhogy, neki nem elég jó, ha ott van, abban a helységben ahol én vagyok és beszélek hozzá, miközben teszem a dolgom, hanem kell a szemkontaktus, meg a közelségem. Pedig az ágyában is rengeteg ideig el tudja nézegetni a játékait, de csak akkor, ha ott vagyok és mozgatom, zenéltetem, zörgetem neki... Remélem ez azért majd változik, mert így a házimunka elég nehézkes. Meg igazából nem szeretném, ha teljesen anyafüggő lenne... Csakhát nehéz, mert ha sír, akkor csak odamegy az ember hozzá, mert ha nem, akkor úgy behergeli magát hogy ember nincs, aki megnyugtatja. Vagy lehet, hogy kéne hagynom sírni időnként több ideig, hátha abbahagyná mégis? De a szivem szakad meg, amikor olyan keservesen sír.

1905. nexike (válaszként erre: 1903. - Fa3d5b4d84)
2010. jún. 17. 14:35

Köszi!

Pihenj sokat, és gondolj arra hogy nem lehet veletek semmi probléma!!!! Mozog rendesen a bébi?

1904. nexike (válaszként erre: 1899. - 25eed67283)
2010. jún. 17. 14:32

Reni, kicsit korainak tűnik hogy a foga lenne, bár semmi sem kizárt. De többnyire az csak a 3. hónap után indul a fogzás. Nálunk 5 hónaposan jött ki,ez is elég korainak számított. Jó lenne azért ha megvárná míg egyedül lesz képes mindent a szájába tömni. Luca gyakorlatilag mindent meg akar enni ami a közelébe kerül (zokni, újság, popsikrém).

Lehet csak fáradt a Drága és azért nyügi:(

2010. jún. 17. 13:11

Egyébként én is utálom már ezt az időjárást, a frontoktól mindenki idegbeteg és türelmetlen.

Nem tudom miért, de egyszerűen nem tudok aludni. Későn alszom el, és hajnalban is többször felébredek, és onnantól csak szundikálok kora reggelig. Most délelőtt meg 11-kor még láttam az órát, aztán 11.36-kor arra eszméltem, hogy elaludtam. Ülve a fotelban. Mondjuk a mai vérnyomásommal nem is csoda, hogy kidőltem. :-(

Ma a vérnyomásom 85/60 volt, fehérje nincs a vizeletemben. Amikor a védőnőnek mondtam ezt az erős szúró fájdalmat, azt mondta, hogy nem hinné, hogy HELLP szindróma tünete lenne, de azért tényleg nem árt megnézetni a májfunkciót. Csak épp beutalót nem kaptam hozzá.

1902. fa3d5b4d84 (válaszként erre: 1898. - Nexike)
2010. jún. 17. 13:05
Gratulálok! :-)
2010. jún. 17. 13:04

Sziasztok, lányok!

Andi, a doki a gondozóban egyszerűen nem volt hajlandó beutalót adni. Nagyon bunkó volt. Közöltem vele, hogy a Varga a dokim, de ő ugye érthető okokból most nem elérhető. A védőnő pedig csak a kötelező vérvizsgálatokra adhat beutalót.

Válasz: vagy menjek a háziorvosomhoz, vagy pedig az ambulanciára. Szerintetek akkor ez minek ül ott?

1900. Candy82 (válaszként erre: 1898. - Nexike)
2010. jún. 17. 12:04

gratula hozzá!!! :-)

majd én is az akarok lenni!!

Nira szerintem még a fog korai lenne... kettős front van, Zsömit nem tudtam 10 óta elaltatni, pedig sétáltunk is... utálom az időjárást!!

1899. 25eed67283 (válaszként erre: 1898. - Nexike)
2010. jún. 17. 11:49

Sziasztok!

Jó neked Vangi.

Mi csak a 2. órán voltunk. Liza ok nélkül sír. Vagyis... lehet jön a foga. Nem kell neki a cumi, inkább az ökle. Sokat nyáladzik, és hígabb a széklete. A hűsítő rágókát sem tudom még a szájába adni, ha én tartom neki, akkor meg a fejemre fog nőni. Nem fogom a nap 24 órájába tartogatni.

Aztán lehet ez nem is az. Első gyerek... még csak lesek és tapasztalok :)

1898. nexike
2010. jún. 17. 11:00

sziasztok! Okleveles babamasszírozó anyukák lettünk :D

Mi volt gondozóban?

1897. Candy82
2010. jún. 17. 09:36

sziasztok,

Szilvi mi történt?

1896. fa3d5b4d84 (válaszként erre: 1895. - Timicicaanyuka)
2010. jún. 17. 09:31

Azt nem tudom. Nem tudnád a telefonszámát kideríteni a szomszédtól?

Egyébként most jöttem meg a gondozóból. Nem kicsit vagyok kiakadva az ottani dokira..!

1895. Timicicaanyuka (válaszként erre: 1892. - Fa3d5b4d84)
2010. jún. 17. 09:13
Ő nem Pécsről jött? A szomszéd csaj hozzá jár. Én azért felhívom majd a Vargát július elején, mert kellene már egy vizsgálat.
1894. 25eed67283 (válaszként erre: 1891. - Fa3d5b4d84)
2010. jún. 16. 20:29

Ez természetes szerintem. Én is aggódtam végig. Amikor pocakosan dolgoztam minden szünetben figyeltem a csajszi mozgását.

Sőt.. Amikor sokat alszik mozdulatlanul 3-6 órát, akkor megnézzük, hogy él e még.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook