Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
csak a zsemle volt 260...meg a felvágott..na mindegy...
Ama jot aludt és most tündér:))))))))))))
mosnom kell és teregetnem....mára kész.
holnap meg babalátogatóba megyek:))))
jaj drága, sajnálom hogy nem vagy most jól...
pihenj azért egy kicsit! és ha fáj a pocid akkor ne tornázzál ma! én sem csináltam amikor megjött... már úgyis sétáltál, meg a vasalás, nem a kanapén feküdtél egész nap...
egyébként én is a rövidebb tornákat szeretem, nem tudok rászánni én sem több időt, max 40 perc, az még elmegy, a kick box kb annyi, nem több, legalábbis a második rész.
Szegény Noémi.:((Remélem nem fog nagyon fájni a hasad!
Hát kicsit furcsáltam volna hogy 15 inget kiégetsz, akkor már nem veled lenne baj, hanem a vasalóval.:))
260 kcal az semmi.Pont ideális reggeli.Reggel kell enni a legtöbbet,mert azt egész nap lemozgod.
Most megyek csinálom a tarhonyát remélem nem égetem el.:DDe persze én nem fogok belőle enni.
Hát én is meg szoktam unni a tornát úgy a közepe fele, akkor gondolkodom hogy kikapcsolom, de megerőltetem magam és tovább csinálom.
Na csajok a 15 inget kiégettem...kicsit van csak szar nepom és meg is jött....na szval ennyi.
reggel megettem egy zsemlét basszus 260 kcal.((( szar napom van és slussz:(((
Na sebaj azért másét nem rontom el:)))
Azt vettem észre h nekem az a jó torna ami max max max 40 perc...de inkább 20 :))) egyszerűen megunom:(((
lehet mert ninc sis időm ama mellet,,, este meg már fáradt vagyok.
Ezért szerettem a ducit az 30 perc...
a Rékát szeretném, ha neme erősítés lenne....de a Cindy 15 perc az nyerő:)))
Capoeira is jó volt.)))
Kick box mondjuk csípem és az 50 perc biztos van...
ma sztem azt csin meg...ha ennél jobban nem fog fájni a hasam:)
Rendben :)
majd akkor priviben írj egy címet hogy hová küldjem!
Niki, ha nem gond, megköszönöm, írd meg, hátha másodszorra bejön, nem emlékszem, hol láttam...lehet h szg-en.
Köszi!
Any én Youtube-ról nem tudok tornázni, mert nincs hely a gép előtt,a szobánk sarkában van a gép:(
Nem késő a jövő hét vége, előre is köszi ezeket.
Billy fiú fent van a youtub-on én is onnan szoktam rá tornázni.Persze, hogy megírom.Dehogy kell fizetni érte!
Tatarek Rezsőnek ez egy zsírégető tornája, az edzés után is kb. 20 óráig ég még a zsír, már ha nem eszed ki a hűtőt az edzés után.:))
nekem nagyon bejött a kick box. a végére mindig patakokban folyik a víz rólam, naghyon jó zsírégető. de ha nem tetszett anno, akkor lehet most sem fog...
minden esetre ha szeretnéd átmásolom, csak szólj :)
De aranyosak vagytok!
szívesen fogadok mindent, ami kardio, jól tudom a zsírégetéshez olyan kell ugye?
Úgy gondoltam, hogy ha már lemegy még pár kg, utána erősíthetek, arra jó pl. Réka is, de először olyan kellene ami mindenemet megmozgat.
A Kick Box nekem nem annyira jött be, néztem már...de lehet h újra meg kellene próbálnom??Jól izzaszt?
szia Tünde!
nekem megvan a norbi kick box mindkét része 1 DVD-n van! nagyon szívesen átmásolom Neked!
ÁÁÁÁÁá még annyi vasalni valóm van:((((
nekem a capoera aerobic van meg....hát az sem karió az biztos.
a baj az h nincs dvd most néztem meg, vennem kell h kiírjam ha szeretnéd valamelyiket....
ja értem..persze te este dolgozol.(
Szia Noémi.
Czaniknak van kardio-ja? Nekem olyan van ami külön erősít combot, feneket...
Tudod, én este dolgozom szinte mindig.
Pihenj Amival.
Hát én segítenék...de én Czanik és Norbir ducizok..szeretem ezeket. RR sztem kemény erősítés azt hanyagolom...
meg jövőhéttől heti 1 hastáncra is megyek..azon kivül még 2 torna jó lenne és akkor szupi elszek.
Én este szoktam mikor Ama alszik....
Sziasztok!
Any ügyes vagy:)
Csajok, elkezdtem gondolkodni, mindenki tornázik itt ezerrel, én a szobabicajt nem bírom, ez van, vissza fogom adni, eszembe jutott hogy heti 1-2 alkalommal biztosan tud Apa segíteni abban hogy lemegy Nórival az udvarra amíg tornázom (ezt persze máskor is megteszi, csak nem tudom miért nem jutott eddig eszembe ez az ötlet)
DE
torna ügyben kellene segítség.Van Czanikom meg Rékám, de ezek erősítők, nekem most vmilyen kardio kellene, de nincs cd íróm a gépen.Nem tud vki segíteni?Mi a jó, és ha kiírná Nekem, elküldeném az árát.
Emlékeztek, régen voltak a Norbi 5 perces tornái a tv2-n?Azok tök jók voltak, ja Ducim is van, de nekem az nem elég mozgás...
Előre is köszi!
Na hát már most halál fáradt vagyok...
Ama eddig sírdogált..sztem ez már tényleg a foga, kijött rendesen átszurta és már lassan a másik is jön:((( szét szakad a fejem.
Közben főztem, porszívóztam, rendet tettem már kivasaltam 8 inget meg miegymást....:((
Szar ez a nap és álmos is vagyok.
Én néha van h minden nap tornázok van h egy hétig nem...hogy van éppen időm:)))
szia TE kis hős :)
persze, nem is szabad az edzést sem túlzásba vinni! bőven elég ha minden másnap, hamradnap csinálod! nekem is van hogy kimarad a torna. nem is akarom én sem minden napra, mert azt úgysem fogom tudni hosszú távon tartani.
igen, asszem az lesz, hogy összetevőnként kell kiszámolni :S
Sziasztok!:))
Hu nagyon kész vagyok, lemerült az elem.:DMa nem edzek az tuti.NEm akarom hogy túl edzem magam, mert akkor csak kínszenvedés lesz a torna.
Ma már tényleg lecsót fogok főzni.:)
Csikike, sztem csak saccold meg kb-ra.Mert van a sörtésztában liszt, tojás, sör, olaj plusz még olajban sütik ki.A kolléganőd készítette nem?Kérdezd meg, hogy miből mennyit rakott a sörtésztába és úgy ki tudod számolni az egészet és elosztod mondjuk durván annyival amennyi brokkoli készült.
szia Andi :)
de jó, ügyi vagy Te is hogy edzettél!
ez a reggeli kelés tényleg érdekes egyébként...
én sem értem hétvégén miért ébredek fel fél 7-7 körül, van hogy előbb...
Nono, semmi baj, akkor keresgélek, hátha találok valamit erről a sörtésztáról :) a brokkoliban tudom h kevés kcal van, a sőrtészta lesz érdekesebb... de ennyi azért ebédre talán még belefér :)
Bizony, tudod mi mindig reggel sétálunk egy nagyot...
fúúúú a sörtésztát nem tudom:(((( ne haragudj...probáld meg goggleba beírni sörtésztás brokkoli kcal...
szivesne segítek ha tudok, de ezt nem találom a táblázataimba...
megyek főzni.
Szép jó reggelt Lánykák!
Jaj, ma is olyan nehéz volt felkelni...:S Ami érdekes, mert a nyári szünetben is szinte mindig 6kor keltem, mert a párom is, de amióta dolgozni kell, nehezen megy a 6kor kelés...:S Biztos pszichés:)
No, tegnap vtam edzésen...alig bírtam, egy csomószor meg kellett állnom...pedig semmivel sem volt nehezebb a többi óránál... Mondjuk a bnőm is olyan gyenge mostanság, én is...biztos van vmi a levegőben...:)
No, én meg nemsoká megyek be a suliba, 3 órám lesz ma, kivételesen ma még magyarul, ismertetem a rendet meg ilyesmi...:)
Aztán holnaptól kőkemény angol:))
jaj de jó, milyen kis frissek vagytok, máris megvolt a séta :)
jaj a mákos gubát is imádom!
nekünk sörtésztában sült brokkoli lesz! szted erre mennyi kalriát számoljak drága? bocsi hogy mindig ilyeneket kérdezek :)
Én ma Cindyre készülök:)))) meglátjuk ama alszik e.))
ma mákos gubát kért apa, nekem spenot lesz:))
Ma vasalnom kell. Azóta sem vasaltam még.((((
Most reggelizek aztán rendet dobok...
Megvolt a reggeli 1 órás séta:)) ez a bemelegítés.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!