Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) fórum

Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)

1491. Noémi 23
2009. szept. 7. 11:14

Halihó:)

Nagyon ügyes vagy Szivárvány:)) Büszke is lehetsz magadra:)

Tündi szuper ügyike vagy a fogyival..pizza beindította:)))

Any tanárt nem tudok ajánlani...és tudom hogy nem könnyű:(((

Na már valamivel jobb... hatott a gyógyszer...Ama alszik, irány a fürdőszoba...konyha, háló kész.....fürdő takarítás, mosás, tiszta összeszedés..és felmosás, rem belefér amig Ama alszik.....főzés mi lesz még nem tom:(((

Ja tornáznom is kéne...

Ja Ádus honlapokat csinal, és neki segítettem be hogy gyorsabban haladjon elő dolgoztam neki a képeket, stb...meg kérdőíveztetett egy lány a Népligetben és azokat a kérdőíveket kellett kiértékelnem és gépre vinnem neki

ING-nél pénzügyi osztályon dolgozik, plusz irányítással foglalkozik, de Ő is köt hitelt, biztosítást midnent ha kell, és adatbázist gyűjtött most neki egy diáklány..

Na meg mellé a honlapok és reklámok..szegénykém nyomja ezerrel h megéljük:)

Bárkinek bármi kell ezek közül szóljon:)))))

2009. szept. 7. 10:28

Egyébként a tegnspi nap v9lt a nagy dőzsi bőzsi családi ünnep!!Minden volt mi szem-szájnak ingere!!!

Isteni fini husileves és hurka , kolbász, rigójancsi....De vagány voltam és minimális adagot ettem!!!Ja és hurkát nem krumplival, hanem uborkával:)

És a tortám felét anya ette meg!!!!

Magamra sem ismertem!!!!

2009. szept. 7. 10:27

Sziasztok csajok!!!

Tegnap nem volotam,mert paskoltam, a vonatom Debrecenbe 3kor indult....már Debrecenbe vagyok az egyetemen!!!

Édeském őrülten hiányzik..tegnap mikor kikisért a vonathoz, és már fent ültem..elkezdtem sirni..tudstam, hogy nincsen se csok, se ölelés egészen csütörtökig..jaj basszus mégcsak hétfő van és baromira hiányzik:(

Nem kivánom senkinek sem hogy távol legyen a poárjátol..mi ezt már a 4éve csináljuk..borzasztó..de lehet nemsoká idejön melózni és együtt élünk majd...jaj de csodás lenne!!!!

Na de nem panaszkodom:(

Remélem azért mindenki més jol van..jaj Nonó jobbulást!!!

1488. Any19
2009. szept. 7. 09:08

Sziasztok!

Noémi jobbulást kívánok!!Masszíroztasd meg egy kicsit a nyakad meg a halántékod hátha segít.

Nekem nincs mérlegem sajna.:(Nem ártana venni egyet...

Ma sok dolgom lesz.Bemegyek egy pár diákszövetkezethez, hogy legalább diákmelóval keressek valami pénzt...Aztán suli lesz háromtól 6ig könyvvitel óra.Nem tudok semmit.:(Tavaly nem nagyon jártam be.Nem tudom, hogy van-e esélyem egyáltalán a vizsgán...Magántanár kéne, de nem tudom hol keressek.

2009. szept. 7. 08:21

sziasztok lányok!

jaj Nono, jobbulást, remélem hamar elmúlik a fejfájás!

Any beírlak a tábláába, de csak otthon tudom majd, mert az otthoni gépen van.

Tünde örülök hogy megint ment lefelé :)

Andi ne keseredj el, menni fog az lefelé, tényleg nem jó minden nap mérni!

én pl szombaton írtam is, megvolt kereken a 4 kg, 60,3 voltam, vasárnap meg már 60,6... el is kenődtem, de rájöttem nem szabad! majd lemegy, mostmár legalább 2-3 napot ki akarok hagyni a mérlegelések között, ma nem is mértem!

1486. VTünde
2009. szept. 7. 08:18

Szia Noémi!

Mit melóztál? Igyál egy kávét, játssz egy kicsit Amival és minden ok lesz :)))

1485. VTünde
2009. szept. 7. 08:12

Szép reggelt!

Én 2 napig 67,2 kg voltam, ma reggel pedig 66,7 kg!

Azt tapasztaltam, hogy Nálam többször előfordult olyan, hogy 1-2-3 napig változatlan majd 30-50 dkg-mal kevesebb! Fura, de ma is örülök!

Andi, megindul majd, pláne ha ma mész tornázni is, holnap reggel tuti kevesebb leszel, hidd el!

Nekem is osztódnom kellene néha...

1484. Noémi 23
2009. szept. 7. 08:11

Hali:)

Nekem disznó napom van..este 11 ig melóztam Ádussal..a fejem szét szakad..már bennem vagy egy gyógyszer,

kicsit összeszedem magam, addig nem hozom ide a rosszkedvemet.)

pussz

2009. szept. 7. 07:25

Sziasztok Lánykák!

Szomi vok, mert egy héttel ezelőtthöz képest semmit nem fogytam..:((((

Mondjuk tény, h. tegnap sem volt torna, mert éjszakába nyúlóan írtam a tanmeneteket, óraterveket, kártyákat gyártottam...remélem, megérte...! MÉg enni is majdnem elfelejtettem, végül 1018 kcal-val zártam.

Félek, ma is kiborítanak a kölkök...6 órám lesz egy huzamban ma...aztán irány egy könyvesbolt, ahol remélem, végre találok olyan könyvet, amit akarok, aztán haza kajálni, aztán uzsgyi végre edzésre és még utána óratervek holnapra...:S Ja és közben párocskám is hazaér, so vele is kéne foglalkozni kicsikét...:) Hajaj, osztódnom kéne:))

1482. Noémi 23
2009. szept. 6. 18:14

Na csajok...mi meg búcsúban voltunk.

Hát a habzsi dörzsihez képest én is ügyes voltam...

2 merőkanál leves, 2 kis szelet rántott csirkemell, 2 evk rizs, 2 evk krumpli, 2 evk dinsztelet káposzta....aztán 1 szelet méteres kalács, és egy szelet krémes süti.

Hát durva számolgattam...és a riszben több van m a hasábburiban.....na midnegy...nem is számoltam tovább mert ebben olyan 1000-1200 kcal van kb és 150 ch biztos még ha nem is nagy menny.

De megbeszéltem magammal holnaptól 1200-1300...és nincs csalika malika.))

1481. Any19
2009. szept. 6. 17:49

Szia Tünde!

Nagyon ügyes vagy, hogy megálltad!Tegnap mi is voltunk étterembe, megünnepeltük a párom szülinapját, de elég sokat ettem én...Gyümölcslevest vanili fagyival és camamberttel töltött pulykát, gyümölcs szósszal és rizzsel.:SEttem még két sütit is később...De ma már oda figyeltem.Nemsokára tornázok is.

Nem tudom, mennyit számoljál rá, de sztem 400 kalóriánál nem több...Vagy lehet kevesebb is...

1480. VTünde
2009. szept. 6. 17:22

Sziasztok!

Nemrég érkeztünk haza a sógornőméktől, hát csajok, olyan szinten volt terülj terülj asztalkám: húsleves, 4 féle husi, 2 féle köret, 2 féle saláta, szülinapi torta, süti, jégkrém...

No ebből én ettem: 1 tányér húslevest, 1,5 db rántott csirkemájat 2 ek kukorica salival és 1 ek svéd gombasalival. Szerintetek a másodikra mennyit számoljak????

Szóval büszke vagyok, hogy így ellenálltam.

1479. cuncika73 (válaszként erre: 1463. - 431d09b5d5)
2009. szept. 6. 15:25
Sziasztok!Csikike,úgy örülök a jó hirnek!!!Hála égnek,hogy rendben vagy ciklusilag!!Majd csütörtökön én is okosabb leszek (talán),megyek dokihoz.Nagy koponya,remélem kitalálja mi okozza a babamentes időszakot.Amúgy,diétával hogy álltok?Készül már a táblázat?Drukkolok ám nagyon MINDENKINEK és ha kell,leszek ellenőr :))) Na,puszika lassan lépek,holnapra nem igérem magam,mert dolgozom estig,de lehet,hogy néhány percre fel tudok ugrani.Jók legyetek,puszi
1478. Any19
2009. szept. 6. 12:23

Sziasztok!Megérkeztem!

Először is Csikikének

Fogyi kezdete: 08.06

magasság: 167 cm

kezdő súly:65 kg

Mostani súly: 63.3 :(

Álomsúly: 55 kg

1.7 kg egy hónap alatt, nagyon szégyellem magam.:(

Gondolom ez csak víz.Tegnap jó sokat ettem, nem is akarok rá emlékezni.:)Ma már lightos napot tartok.Csikike gratulálok a poz. lh teszthez!:))

Remélem mindenki jól van!

Igi, nekem is el tudod küldeni, mert nekem is kicsit kirepedt a derekam.:(

1477. DoORi
2009. szept. 6. 12:17
Sziasztok! Én mág uj vagyok itt de nagyon érdekel minden megoldás diétára és ha lehetek kicsit pofátlan igi nekemis mmegirnád priviben azt a krém nevét? mert én még csak 18 vagyok, de a hasamon már kivan repedve a bőr :(
1476. igi (válaszként erre: 1475. - Noémi 23)
2009. szept. 6. 09:41
írtam :-)
1475. Noémi 23
2009. szept. 6. 09:31
megírod pirivibe a nevét ......fólia sztem a foll pack is jó, nem?
1474. igi
2009. szept. 6. 09:31

arra vigyázni kell hogy a krém szembe ne kerüljön, mert csíp. Jó alaposan kezet kell mosni utána.

És combnál bugyiban kell és óvatosan kenegetni :-)))

1473. igi (válaszként erre: 1470. - Noémi 23)
2009. szept. 6. 09:29

kaptam hozzá speckó tekercselő fóliát is

bekenem magam a problémás területen, aztán jó szorosan betekergetem magam ezzel a fóliával, lefekszem a tv elé jól betakarózok és így vagyok 1 órát, aztán lezuhanyzok és lefekszem aludni.

A krém égető érzést kelt sőt a bőröm is kipirosodik, de ez így normális fűtőgélnek is hívják.

soha nem hittem EDDIG hogy ilyen hatása lehet ennek a dolognak, nagyon hálás vagyok a barátnőmnek érte :-))

2009. szept. 6. 09:18

Sziasztok Lánykák!:)

Szomi vok, ugyanis felfelé ingadozok még mindig s nem akar lejjebb menni...Mondhatnánk, h. stagnálás, de inkább ingadozó stagnálás...:S Már nem is tudom, mit egyek meg ne egyek, nehogy hízzak...:S Azt hiszem, a fagyit meg Túró Rudit egy jó időre ki kell iktatnom, sőt, tönkölykenyeret sem merek enni...

És többet kéne tornázni, mindenképp. Azt hiszem, ma, ha a párom elment, kitakarítok, aztán lenyomok egy Czanik Hardcore aerobicot (tegnap szereztem:)) és csak utána állok neki tanmenetezni...

1471. VTünde
2009. szept. 6. 08:21

Jó reggelt!

Nekem a hasamon van kevés csík, a terhességtől.

Tényleg eltűnt??? Hihetetlen!

Ügyes voltál Noémi tegnap, abba tuti belefér a pizza, én kevesebbet számoltam rá, és az enyémen bab is volt...

Ma a sógornőmékhez vagyunk hivatalosak ebédre, tegnap volt a szülinapja, estére jövök majd.!

Szép napot!

1470. Noémi 23
2009. szept. 6. 08:00
tényleg??? és mivel tekercseled??? egész éjszaka rajtad van?
1469. igi (válaszként erre: 1468. - Noémi 23)
2009. szept. 6. 07:52

Na nekem is kirepedt bár nekem még csak a hízástól,/sajnos/ pedig igazán nem hirtelen híztam.

Szóval az este tekercseltem másodjára és reggelre nem akartam hinni a szememnek a hasamról szinte eltűntek a csíkok, azt sajnálom csak hogy nem fotóztam le.

1468. Noémi 23
2009. szept. 6. 07:45

Hali csajok:)

Tegnap már nem jöttem mert Apával voltunk Pesten, aztán utca bálon:))))

JAJJ CSIKIKE DE JÓ.)))))))))))))))))))))))))))))))

Tegnap 1300 kcal ettem meg ebben a vacsi 1 kis szelet pizza is belefért amire 400 kcal és 50 ch számoltam, szerintetek az korrket, egy gombás, sonkásra????

Szuper Andi....hála égnek h rendeződött ez is:)))

Igi nekem nagyon kirepedt anno a hizástól 13 évesen...ezért tudtam h a pocakom is kifog ha terhes leszek..igy is lett.

Puszi midnenkinek, nagyon örülök h sokaknak a naplóm adott erőt...ez sokat jelent nekem:)

és annak még jobba örülök h egy olyan módszert találtam és csinálunk, ami egészséges és nem veszélyes...annyi szar diétáról lehet hallani ami kikészíti a szervezetet:)

Ma Búcsúba megyünk..de-. leszek:)

1467. igi
2009. szept. 6. 07:22

Jó reggelt !

Van nektek olyan hogy a hízástól megrepedt a bőrötök ?

1466. VTünde
2009. szept. 5. 22:06

Niki gratula a -4 kg-hoz és nagyon-nagyon örülök a teszt miatt!!!

A táblázat szupi!

Andi hajrá, csak így tovább!

Igi, ez nagyon jól hangzik ez a cuccos! Írj majd ha párszor használtad h milyen a változás, cm-ekben mérd!

No jó éjt!

2009. szept. 5. 19:44

Lányok!!!:) Végre!:))) Nemrég megvolt a torna...de most másfajta...ágytorna:))))))) Olyan heppi vok:)

Ja, amúgy ma nem is ettem sokat, mégis tök sok kcal volt és marha nehezemre esett kiszámolni a három picike szójafasírt-golyómat, amit olivaolajban sütöttem ki, mert máshogy nem ment...:S Lehet, h. rosszul is számoltam ki...De ez meg egy tányér egészségesített:) borsófőzelék:) már több lett, mint 500 kcal!:(

Na mindegy, holnap majd jobban figyelek, bár a maradékot terveztem megenni...lehet, h. nem kéne?:(

Niki: magasságom: 165 cm

kezdet: 2009.06.21.

mert megnéztem és láttam, h. ez kimaradt:) Amúgy naon jó a táblázat!:)

2009. szept. 5. 19:34
ja a frissített táblázat a naplómban!
2009. szept. 5. 19:34

Nem sokáig leszek ma, holnap meg szinte biztos hogy nem találkozunk, úgyhogy akkor kellemes további hétvégét mindenkinek!

nagyon happy vagyok, mert végre pozitív lett az lh tesztem, ami azt jelenti hogy mégiscsak lett peteérésem :))) annyira örülök neki hogy el sem tudom mondani :)

nem számít ha nem most fog sikerülni, ezt akartam csak, hogy minden rendben legyen a ciklusommal és ettől már meg is nyugodtam :)

és egyébként a reggeli mérlegelés eredménye alapján megvan kereken a - 4 kg :)

na puszilok mindenkit!

2009. szept. 5. 18:47

sziasztok lányok!

van valaki?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook