Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
sziasztok!
szia csibe
Olyan álmos vagyok egész nap, ásítozom egyfolytabán. Lehet, egy kicsit kimerültek az idegeim hétvégére...
Ügyesen ettem egész nap, eddig: reggeli tejeskávé, 2 szelet abonett egy szelet csmellsonkával, jégsalival. Tízórai egy banán és egy alma, ebéd: (most ) 3 tojásból rántotta sajttal és jégsalival. Viszont nagyon édességehetnékem van, egy túró rudi már lecsusszant. Uzsi vacsi lehet, hogy nem lesz...dugig vagyok.
szia :) de rég láttalak!
mizujs?
igen igen, tényleg ez itt a legjobb fórum és csapat :)
Köszönöm lányok. Remélem sikeres lesz az együttműködésünk. :) Azt mondják, hogy egy kattanás és sikerül elérni a célunkat. Na én most kattantam be igazán. :D Mától kezdem a dolgot, aztán majd látjuk, hogy ki merre halad. ;)
Sziasztok csajok!!!
Hogy vagytok drágák?
Igy igaz,csatlakozom hozzád Csikike_!!A mottónk:EGY MINDENKIÉRT,MINDENKI EGYÉRT!!Ugye?A legjobb fórumot és a legjobb csapatot találtad meg Csibe,HAJRÁÁÁÁ :)))
szia Csibe :)
üdv a klubban :)
a legjobb helyen jársz, már egyre népesebb a táborunk és csak úgy olvadnak lefelé a kilók, úgyhogy hajrá :) menni fog neked is, ha meg úgy érzed hogy nem, akkor itt lesz a csapat, mindig lesz vki aki támogat :) sok sikert!
Üdv csibe,örülünk,hogy csatlakoztál :)))Sikerülni fog,majd meglátod,mindenki drukkol Neked!!!
Sziasztok!
Mától én is csatlakozok a számolgatós fórumhoz. Olvastam pár jó kis dolgot, már azért is megérte belesni hozzátok, de azt hiszem ez mától mindennapos lesz. 35 kg-ot kell ledobnom valahogy. Szorítsatok nekem! :)
nahát ez tényleg érdekes, akkor vagy kemény lesz vagy nem :D
na mindegy, egyszer kipróbálom, legfeljebb a kukában landol :D de most borzasztóan megkívántam a rántott májat, méghozzá rizzsel és képoszta salátával!!!!!
Szerintetek egy rántott csirkemell némi franciasalival mennyi lehet? A saliról lövésem sincs, egy levesescsésze nagyságú picike tányérba adták, de nem ettem meg mindet, kb. a 3/4-ét, a husiból meg adtam a kolleganőknek, mert nem ment. :) Nagyságra, amit megettem belőle kb. egy tenyér nagyságú lehetett (ujjakkal együtt, max. picit szélesebb). Én 500 kcalra gondoltam össz. Nagyon hüyeség? :) Még kezdő vagyok. :)
Mi sem szoktuk áztatni a halat.Máj:a tojásba szoktunk tenni sót,de szerintem igy is úgy keményebb lesz egy picit.Van egy szakácsnő ismerősöm,voltam náluk disznóvágáson és ebédre csinált májat.Besózta,lisztbe forgatta és sütötte.Mondtam neki,nem lesz kemény a sótól?Azt mondta ez butaság,nem a sótól keményedik meg.Mustárba forgatta a másik adagot,azt mondta attól megpuhul.Hát nem tudom rántani való májat előtte mustárral bekenni...??Na,majd egyszer kipróbálom,de csak egy szeletet.
:) igen, a halat szoktuk tejbe, mondjuk én nem szoktam :)
depl ha a rántott májat ugye nem sózzuk be előtte, mert állítólag a sótól lesz kemény, akkor meg sótlan lesz, neeeem? vagy a tojást kell jól megsózni amivel panírozzuk?
Jaj,de hülye vagyok,az a hal!!!Jó,ok,nem mondtam semmit :S
Hát igen,a májnak meg van az a rossz tulajdonsága,hogy megkeményedik.Mi ha natur sütünk,bepácoljuk egy kicsit.Mustárral megkenjük,pici bors,majoranna.Húúú,most nem tudom,mit szoktak tejben áztatni??Nem a májat véletlenül??
tényleg, lehet először csirkemájjal próbálkozom, azért tartok a sertésmájtól, mert anyósom mondta hogy neki sem sikerült még soha jó rántott májat készíteni, mert kemény lesz mindig... pedig ő nagyon tud főzni..
Én csak 2-ig vagyok. Utána haza és pihi. Lehet este sétálok egy jót.
Húúú a máj kimondottan durrogós fajta!Nemhiába hisz a méreganyagokat hivatott kiszűrni,biztos azért durrog mert mérges :)))) Remélem étvágy nem ment el senkinél!Csirkéből is isteni finom,tán még jobb mint sertésből vagy marhából
vagy csinálhatod csirkemájból a rántott májat és akkor szeletelni sem kell:)Amúgy tényleg fedő alatt süsd de nagyon vigyázz amikor leveszed a fedőt nehogy víz kerüljön a tetőröl bele!Én a múltkor úgy jártam vele pont hogy amikor vettem le a fedőt szétdurrant a máj és megégette a csuklómat.Úgyhogy csak óvatosan vele!Na csajok lépnem kell sziasztok főznöm takarítanom kell meg vásárolni!Puszika később még megpróbálok jönni!
fú de szenvedek ma... úgy mennék már haza hogy azt elmondani nem lehet...
nem kell,kb 1 cm vastag szeletekre kell szelni aztán bele a panirba
drága, sztem ezzel ne foglalkozz annyira! mindenkinek más a testfelépítése, különben is a pasikban eleve kevesebb a zsírszövet
Nem kell.:)Mert akkor nem maradna belőle sok minden.Vékonyra kell szelni.
Férfi Értékelés Nő
0 - 4,9 % létfontosságú zsír 0 - 9,9 %
5 - 9,9 % sportolók szintje 10 - 13,9 %
10 - 17,9 % optimális fittség szintje 14 - 17,9 %
18 - 19,9 % átlagos alkat 18 - 25,9 %
20 - 25,9 % enyhe elhízás 26 - 35,9 %
26 % felett krónikus elhízás 36 % felett
Szóval nekem 0.3 % és enyhén elhízott leszek.:SPedig kg-ra nem vagyok sok.:(
de azt kell klpfolni? vagy eleve olyan vékonyra kell szeletelni?
bocsi a bugyuta kérdésekért :D
Rántott májat én már csináltam, azt is inkább utána kell sózni, mert megkeményedik.Fedő alatt süsd,mert nagyon sistereg, fröcsköl az olaj és úgy puhább lesz.
Tudjátok hány kg a bátyóm: 180 cm és 65 kg...ja és 14 % testzsír.Nekem 10el több.Kicsit vékony.:D Adok neki zsírt.:D
húú össze is futott a nyál a számban :D
meg fogom csin jövő hétvégén!
és a rántott májat? olyat sem csináltam még :(
További ajánlott fórumok: