Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
szeritem csakis a fórumcím szerint :))
vagyis én nem szavaznék a 90 naposra, de csak, ha kérdezel. viszont elismerem, hogy biztos sok mindenkinek hozott eredményt.
Jesszus maris!!!
Egy gyüminapra napi kcal bevitelre 500 kcal-t mondanak!!!! :S::S:S:S
Hm...nem tudom...szerintem én akkor ezt megszegem... Végülis a 90 napos alatt sem számoltam a gyüminapon kcal-t, mégis másnapra kevesebbet mutatott a mérleg...
Viszont gyümiből 1200 kcal meg nem sok???
Szerintetek hogy érdemes?
Sziasztok LÁnykák!
No, 3-ra értem haza, meg is ebédeltem, borsófőzelék maradékát meg a kicsike db szójafasírtot és hipp-hopp, már meg is van az ebédre megengedett kcal, sőt...
Uzsira gyümi lesz, vacsira meg sztem sali, mert holnapra beterveztem ugyebár egy gyüminapot...
Tünde, itt írom neked is: Én amíg 90 naposoztam, 4 naponta tartottam gyüminapot (na a két hét alatt ez kb. 3x fordult elő...:))
Volt, h. nehezen bírtam, akkor kellettek magvak is, de volt, h. könnyen...
Most meg (MÉG!:)) elszánt vok, mert meg kell szereznem a 7en a 74 kg-ot, amit mára kellett volna teljesítenem, nem állhatok meg, mert Halloweenre 70 alá kell mennem...:)
Szóval remélem, holnap sikerül tartani a gyüminapot, elvileg sokáig leszek a suliban meg estére is van progim, so elvileg le leszek kötve...
csak nekem ez annyira eltudja venni a kedvemet...mondjuk túl szép lett volna hogy 12 nap alatt lement 4 kiló...csak az vigasztal hogy a 3 is jó....
Van egy rakás szőlőnk,szerintetek jó , ha azzal tartanék egy gyümi napot?Nézegettem a kaóriaértékét...hááát ha egész nap azt ennék, akkor több lenne mint 1200, nem tudom mit csináljak.
nálam is hasonló a súly kérdés, pénteken még 74.9, ma reggel meg 76... de nálam sajnos ez a hétvége...
úgy látszik tényleg van valami a levegőben, amit megéreznek a csöppek...
Na itt vagyok újra.
Kicsit elkeseredtem, mert tegnap 76 -ot mutatott a mérleg ma 77-et...na mindegy annak a kicsinek is örülök ami eddig lement!
Gondoltam tornázok, de Alexa csak a mi ágyunkban aludt el, így őt kellett figyelnem torna helyett.Egész nap csak sír meg sír, meg nyűglődik...enni meg annyit eszik mint még soha.Na de az alvás...sem a kiságyban sem a babkocsiban...elmentünk a boltba, az egész utat végig ordította....kész vagyok
sziasztok!
most nem tudok visszaolvasni, mert még mennem kell szülőire az oviba. este remélem behozom a lemaradásom. Amúgy tök szuper volt a suli befejezése:) kolléganőm kiszúrta, hogy fogytam:) ő nyolc kilót saccolt, EZ ANNYIRA TUTI:)
elővenni a csodamondatokat!!! :))
szia, szép napot neked!
Sziasztok!!
Én 5 napja szedem a Lindaxát,de még semmi változást nem vettem észre.Ugyanolyan étvágyam van mint volt.Nem kívánok több folyadékot sem.Be fog ez egyátalán indulni??Ésmikor??Jobb lett volna,ha nem a dokira hallgatok és mégis inkább Reductilt iratok???
Tornázok isnapi rendszreséggel.De mit tegye imádok enni???
ne is mondd, a hétvégék nekem is rémesek...
mondjuk én most megúsztam 30 dkg plusszal, de akkoris... nem győzöm hétköznap behozni amit hétvégén bűnözök
Noémi remélem Ami nem beteg.
Kitartás,nemsokára eléred a 80 kg-ot.
Gyümölcsnapra nem kaptam vlaszt, szoktatok tartani??
egész hétvégén sajnos az óráimra való készüléssel telt, ma délelőtt pedig maguk az órák, így semmi másra nem volt időm...:S
persze számolgatok, spinningelek, de megint rám jött a hétvégi átok, hétfőre megint +1 kiló, nem tudom, mért nem tudom megállni a hétvégéken a zabálást...:(
Bogika pussz érte...majd én nyomom rajta..alig várom:)
Csikike köszi drága.))
Felkelt Ama.....na elmegyke vele hintázni, meg sétálni...lehet jobb kedve lesz..elég már a házimunkából..lesza...m:))
Lenne egy kérdésem:
napi 1000 kcal alatt vagyok mindig, de tegnap már 700-nál úgy éreztem, szétpukkadok annyit ettem. lehet nekem tényleg kevesebb kell, vagy mitől lehet ez? Tényleg nem értem :(((((((((((((((((
Köszi drága...de most m egy mosogató rongy..de nem tudok elfeküdni..nappal nem tok aludni.
az ebédem felét sme ettem meg..közben sirt Ama...megszakadt a sziven..nem vagyok éhes sem..de közben meg korog a gyomrom..
Remélem tul lendülök..jó lenne már 80 alatt...de türelmes leszek..köszi drága.)
Nagyon Gratula a 100-hoz!
Remélem ezt én elmondhatom majd :)
Sajnálom a picit, de hátha kialussza, velem mindig így volt...még a betegséget is ki tudtam aludni
kis drágám, de jó hoyg végre sikerült elaludnia, reméljük kipiheni ezt a nyűgit :(
drágám túl fogsz lendülni a 82-n, ugyanúgy mint eddig, mert szuper vagy! hihetetlen hogy 100. nap :) gratulálok a rendületlen kitartásodhoz!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!