Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
nah majd én megnyugtatlak téged is leányom*-*
1gramm szénhidrát a szervezetben 4 gramm vizet köt meg, ami ugye nem marad örökké rajtad, de mégis ott van, míg ki nem pisiled oly módon, hogy mozgással vagy bármivel felhasználja a belsőd az ottan benn raktározódó és várakozó állásponton lévő szénhidrátokat.
Na már most halovány lila dunsztom nincs mennyi CH van az almában, de 10 van 100 grammonként.
Na ha most te megettél másfél kiló almát, akkor az 150 gramm Ch és az 6 deci víz pluszban:)
Feloldozlak gyermekem, ne aggódj, holnapra hült helye lesz:D
na hát Nekem kb. meg van a mai adag... :)
maradt még abból a rettenetes tönkölyliszte tésztából egy kisebb adag, meg két párolt csirkecomb... Hát a husit lefejtettem a csontról, összekevertem a csirkével, tettem hozzá felkarikázott paprikát meg hagymát de csak picit meg egy evőkanálnyi tejfölt, borst... ezt egy serpenyőben összemelegítettem... finom lett :)
de hát van vagy sok száz kalória nem??? :)
sebaj... maradt még egy csomó paradicsomlé majd azzal elleszek a nap hátrelevő részében... de most dugig vagyok, és ez a gyüminap után jól esett :)
Megjöttem, nagyon tele vagyok.:((
A választottam egy vékonyka szelet (de sajna rántott) csirkemell husi és kb. 5dkg saláta.
Valaki sacc, hogy mennyi lehet? Nem tudom hány dekás lehet egy husi szelet, amit kajázókban adnak.:(
az sem baj ha nem diétás..azok sokkal fincsibbek:-)
csak számold bele a napi kalóriába!
Sziasztok,
Én is belekezdtem egy kcal számolgatós fogyiba, remélem sikere lessz a dolognak. Hogyha számolom akkor azért lecsúszhat napi 1 joghurt, vagy mivel nem diétás nem kellene erőltetni?
Sziasztok!
Sajna ma pörgös nap van (itt a főnök) :) szóval nem tudlak Titeket olvasgatni :(
Visszaolvasni meg......Hál istennek :)
Remélem mindenki jól van és kitartó :)
Majd még jövök...
na én megyek hamizni. majdcsak találok valamit.:)
majd gyüvök!:)
a reci neve pulykamell Gabi mama módra :)
tejfölbe van keverve tojás és fűszerek és ez van rásütve a husira pici mozarellával, ez van csalival :)
Hát Nálam még rosszabb a helyzet... nem értem, aki igen az kérem szépen adjon megnyugtató magyarázatot :(
szóóóóóval ugyebár vasárnap már 75 kg voltam... azóta megjött...DE tegnap gyümölcsnap volt és majd éhen pusztultam de nem szegtem meg, csak almát ettem meg répát egy kicsit és paradicsolevet. No, nagy örömmel álltam rá
reggel(!) a mérlegre, és hát leírni is fáj.... majdnem 77kg(!!!!!!)... most szerintetek mi van???? el vagyok kenődve teljesen.... ajjjjjj:'(
sziasztok!
Óóó, lédig :) egy ilyen tabi kéne Nekem is... elrágom és kész a kajám :) amúgy nem láttam... majd pótolom...
Sziaaa! Dejóóó!:) Ügyi voltál!
Neked mi a mai menü? Adj ötletet!
Jól belemerültem a naplódba..:)) Jókat vigyorogtam az éjszakai történeten.:))
Hát tényleg nem sok a kalória!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!